هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @unbreakable در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @unbreakable در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یکی نیست بگه مجبور اونقد سس بخوری      مجبوری اونقد سس بخوری؟ خب حالا یکی یکی بگین  سس زیاد خوردی باید نوشابه هم زیاد میخوردی  اره اونم خوردم اتفاقا  :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
 و الان خووب به این جمله رسیدم که میگه کاه از تو نبود کاهدون که از تو بود @unbreakable در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @unbreakable در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @unbreakable در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یکی نیست بگه مجبور اونقد سس بخوری      مجبوری اونقد سس بخوری؟ خب حالا یکی یکی بگین  سس زیاد خوردی باید نوشابه هم زیاد میخوردی  اره اونم خوردم اتفاقا  :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
 و الان خووب به این جمله رسیدم که میگه کاه از تو نبود کاهدون که از تو بود خوب مچتون رو گرفتم  آخه چیکار نوشابه داشتی ؟؟؟ چ هیزم تری بهت فروخته بود ؟ آخه چیکار نوشابه داشتی ؟؟؟ چ هیزم تری بهت فروخته بود ؟  آخرش آه همون اینا رو به سرت آورده آخرش آه همون اینا رو به سرت آورده  
 #دیگه داره خز میشه
- 
بچه ها یه کمک می رسونید؟ 
 سوال شیمی پایه دارم و اگر بفهمید چیه حیثیتم می ره : / :))
 از چه منبعی جواب و پیدا کنم؟
- 
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Reyhaneh صَلآمـ. از تاثیرات هلیمه؟ :)) شنیده بودم صدا رو تغییر می ده ها! :)) نشنیده بودم با املا هم سر و کار داره 
- 
بچه ها یه کمک می رسونید؟ 
 از چه منبعی جواب و پیدا کنم؟@Dr-Reyhaneh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها یه کمک می رسونید؟ 
 از چه منبعی جواب و پیدا کنم؟در جست و جوی دانش و اگاهی از پرسیدن پرسشهای هرچند پیش پا افتاده شرمسار مباش... 
- 
revival ایزوتوپ که بود و چه کرد؟  :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
 آقا همه بخندن راحت باشن 
 خودم تا یه ربع به حافظه ام می خندیدم... عادیه عادیه 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba 
 (: قابل نداره فقط من منتظر کادو هستم هنوز یک عدد مثبت متبرک توسط اکانت مبارک sahba بر پست شما مرحمت شد  چ هدیه ای از این بالاتر... :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: چ هدیه ای از این بالاتر... :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba 
 (: قابل نداره فقط من منتظر کادو هستم هنوز یک عدد مثبت متبرک توسط اکانت مبارک sahba بر پست شما مرحمت شد  چ هدیه ای از این بالاتر... :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: چ هدیه ای از این بالاتر... :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:لطف کن برو تو قسمت پروفایلم اونجا پذیرایی شو بعدش اون + خوشکله رو بزن    
- 
revival ایزوتوپ که بود و چه کرد؟  :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
 آقا همه بخندن راحت باشن 
 خودم تا یه ربع به حافظه ام می خندیدم... عادیه عادیه 
- 
@Dr-Reyhaneh 
 ایزوتوپ،عنصرهایی ک عدد اتمی یکسان و جرمی مختلف دارن
 یعنی تعداد پروترون های یکسان اما نوترون مختلف!ایزوتوپ یا هم مکان میگنrevival پروتون مختلف که کلا عنصر تغییر می کنه 
 نوترون مختلف نیست احیانا؟
- 
@Dr-Reyhaneh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها یه کمک می رسونید؟ 
 از چه منبعی جواب و پیدا کنم؟در جست و جوی دانش و اگاهی از پرسیدن پرسشهای هرچند پیش پا افتاده شرمسار مباش... sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Reyhaneh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها یه کمک می رسونید؟ 
 از چه منبعی جواب و پیدا کنم؟در جست و جوی دانش و اگاهی از پرسیدن پرسشهای هرچند پیش پا افتاده شرمسار مباش... این مدل حرف زدن تاثیرات ی پیجه تو اینستا ک داره ترویج پارسی حرف زدن میکنه  
 باعث تاسفه خودم از این ادبیات خندم میگیره 
- 
revival پروتون مختلف که کلا عنصر تغییر می کنه 
 نوترون مختلف نیست احیانا؟
- 
revival من که دیدم ویرایش زدییییییییییید :)) 
 مرسیییییی
 به خودم امیدوار شدم! درست یادم بود :))
 دمتون گرم
- 
- 
فاطمهه پیویم میپره  
 ابلیمو ام خوردم 
- 
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Reyhaneh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها یه کمک می رسونید؟ 
 از چه منبعی جواب و پیدا کنم؟در جست و جوی دانش و اگاهی از پرسیدن پرسشهای هرچند پیش پا افتاده شرمسار مباش... این مدل حرف زدن تاثیرات ی پیجه تو اینستا ک داره ترویج پارسی حرف زدن میکنه  
 باعث تاسفه خودم از این ادبیات خندم میگیره sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Reyhaneh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها یه کمک می رسونید؟ 
 باعث تاسفه خودم از این ادبیات خندم میگیره همه همینن... برای اینه که از اول یه جور دیگه رفته تو مغز مون 
 و قطعا هر تغییری برامون مسخره و مزحکه!
- 
revival من که دیدم ویرایش زدییییییییییید :)) 
 مرسیییییی
 به خودم امیدوار شدم! درست یادم بود :))
 دمتون گرم
- 
دوستان یکی به این دوست تازه واردمون کمک کنه.https://forum.alaatv.com/user/فاطمه-منفردی2 
- 
revival از من از این سوالا نپرسید دلاوران  
 جوجه دبیرستانی ک پرسیدن نداره!   
- 
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Reyhaneh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها یه کمک می رسونید؟ 
 باعث تاسفه خودم از این ادبیات خندم میگیره همه همینن... برای اینه که از اول یه جور دیگه رفته تو مغز مون 
 و قطعا هر تغییری برامون مسخره و مزحکه!@Dr-Reyhaneh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Reyhaneh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها یه کمک می رسونید؟ 
 و قطعا هر تغییری برامون مسخره و مزحکه!ب این فکر میکنم که تو مکالمات حقیقیم این مدلی حرف بزنم واقعا حق میدم بهم بخندن ...  ... ...
- 
@Dr-Reyhaneh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Reyhaneh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها یه کمک می رسونید؟ 
 و قطعا هر تغییری برامون مسخره و مزحکه!ب این فکر میکنم که تو مکالمات حقیقیم این مدلی حرف بزنم واقعا حق میدم بهم بخندن ...  ... ...sahba من فقط یک روز این کار و کردم... 
 یک سال توسط مسئول آموزشگاه رویداد پاس داری از زبان فارسی برام میومد! :))

|
 |

شعردانه
شعردانه