هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
PARIZAHRA در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها شما میدونین سهمیه بسیج و کجای انتخاب رشته ازاد باید وارد کرد؟
سهمیه بسیج امسال از آزاد حذف شده
تو کانال دکتر افشار نوشته بود -
Vezra جدی؟؟ ولی پایگاهها نگفتن این موضوع و..
والا یکی از دوستان از من پرسید
من تحقیق کردم هم تو یه سایتی دیدم
هم تو کانال آقای افشار که توضیح دادن
این متنش:
سوالات رایج در مورد انتخاب دانشگاه آزاد-
درصورت استفاده از سهمیه های مندرج در کارنامه و پذیرفته نشدن در دانشگاه اون سهمیه سوخت نخواهد شد و برای سال بعد قابل استفادست.
-
تاثیر سهمیه ی بسیج فعال امسال از دانشگاه آزاد اسلامی حذف شده.
3)برای انتخاب رشته های با آزمون دانشگاه آزاد 100 انتخاب و بدون آزمون 20 انتخاب خواهید داشت.
- برای انتخابِ رشته های بدون آزمون اول از سایت azmoon.org اون رشته رو چک کنید که در کدوم واحد موجوده و بعد کارت 40 هزارتومانی ثبت نام رو خریداری کنید.
5)برای رشته هایی از قبیل روانشناسی، مدیریت و حسابداری... کارت بدون ازمون رشته ی انسانی
6)برای رشته های مهندسی مانند مهندسی کامپیوتر، معماری، مهندسی پزشکی و...
کارت بدون آزمون رشته ی ریاضی رو دریافت کنید.7)دقت کنید در خرید این کارت ها فرقی نمیکنه رشته ی تحصیلی دیپلم شما و یا رشته ای ک با اون کنکور دادین چه رشته ای بوده.
8)در حال حاضر فعلا هر داوطلب فقط قادر به تهیه ی کارت بدون آزمون یک گروه آزمایشیست.
8)شهریه ی ظرفیت مازاد دانشگاه ازاد از پردیس قدری کمتر و از آزاد بیشتر هست
9)مهلت انتخاب رشته ی با آزمون دانشگاه آزاد تا پایان مرداد ماه است.
10)زمان انتخاب رشته ی بدون آزمون که امسال ترکیبی شده (یعنی هم از نظام پاره وقت و هم نظام تمام وقت می تونید در یک لیست 20 تایی مشترک انتخاب رشته داشته باشید) نیز تا پایان هفته دیگر فرصت دارد.
نکته ی آخر
انتخاب رشته ی بدون آزمون و صرفا با سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد رو دوستانی که مجاز به انتخاب رشته نشدند و حتی غایبان کنکور هم میتونن انجام بدن
-
-
Vezra جدی؟؟ ولی پایگاهها نگفتن این موضوع و..
والا یکی از دوستان از من پرسید
من تحقیق کردم هم تو یه سایتی دیدم
هم تو کانال آقای افشار که توضیح دادن
این متنش:
سوالات رایج در مورد انتخاب دانشگاه آزاد-
درصورت استفاده از سهمیه های مندرج در کارنامه و پذیرفته نشدن در دانشگاه اون سهمیه سوخت نخواهد شد و برای سال بعد قابل استفادست.
-
تاثیر سهمیه ی بسیج فعال امسال از دانشگاه آزاد اسلامی حذف شده.
3)برای انتخاب رشته های با آزمون دانشگاه آزاد 100 انتخاب و بدون آزمون 20 انتخاب خواهید داشت.
- برای انتخابِ رشته های بدون آزمون اول از سایت azmoon.org اون رشته رو چک کنید که در کدوم واحد موجوده و بعد کارت 40 هزارتومانی ثبت نام رو خریداری کنید.
5)برای رشته هایی از قبیل روانشناسی، مدیریت و حسابداری... کارت بدون ازمون رشته ی انسانی
6)برای رشته های مهندسی مانند مهندسی کامپیوتر، معماری، مهندسی پزشکی و...
کارت بدون آزمون رشته ی ریاضی رو دریافت کنید.7)دقت کنید در خرید این کارت ها فرقی نمیکنه رشته ی تحصیلی دیپلم شما و یا رشته ای ک با اون کنکور دادین چه رشته ای بوده.
8)در حال حاضر فعلا هر داوطلب فقط قادر به تهیه ی کارت بدون آزمون یک گروه آزمایشیست.
8)شهریه ی ظرفیت مازاد دانشگاه ازاد از پردیس قدری کمتر و از آزاد بیشتر هست
9)مهلت انتخاب رشته ی با آزمون دانشگاه آزاد تا پایان مرداد ماه است.
10)زمان انتخاب رشته ی بدون آزمون که امسال ترکیبی شده (یعنی هم از نظام پاره وقت و هم نظام تمام وقت می تونید در یک لیست 20 تایی مشترک انتخاب رشته داشته باشید) نیز تا پایان هفته دیگر فرصت دارد.
نکته ی آخر
انتخاب رشته ی بدون آزمون و صرفا با سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد رو دوستانی که مجاز به انتخاب رشته نشدند و حتی غایبان کنکور هم میتونن انجام بدن
-
-
@نوشابه
ع
سلام
دیروز تولدت بوده مهدی
پساپس تبریک میگم انشالله که زندگی پر خیر و برکت و عااااالی داشته باشی
تولدت مبارک دادا@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه
ع
سلام
دیروز تولدت بوده مهدی
پساپس تبریک میگم انشالله که زندگی پر خیر و برکت و عااااالی داشته باشی
تولدت مبارک داداسلام معین ژون
پساتولدم مبارکت باشهخیلی ممنون انشالله که تو هم زیر سایه پدر و مادرت باشی همیشه *:
-
https://forum.alaatv.com/post/471455
revival
هه جالب بود (: به نظر منم ممکن نیست توی زمان سفر کرد (البته بهتره بگیم خیلی دشوار) چون کل وقایع جهان رو باید معکوس کرد حتی انفجار ستاره ای توی فاصله چند سال نوری زمین ... مگر اینکه نظریه ماده و انرژی رو نقض کنیم که اونم نمیشه یا میشه نمیدونم
خوبه خوبه خوشمان آمد از این پست های علمی هم در تایپیک مشاهده شدبعدا تو پی وی یه مثبت بهت اعطا میکنم
-
ز غوغای جهان فارغ.....:)) -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
https://forum.alaatv.com/post/471393
negaarinخیلی خوب بود و در عین حال خفه کننده (: خیلی خوب بود
خفه کننده ینی چی؟
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خفه کننده ینی چی؟
آخه متنت یه بغض گلوگیری توش بود.. راضی شدن به حداقل ممکن ..((: خوب از همینش خوشم اومد این ک تا آخرش رو تشویق شدم بخونم (: زیبا بود
-
https://forum.alaatv.com/post/471455
revival
هه جالب بود (: به نظر منم ممکن نیست توی زمان سفر کرد (البته بهتره بگیم خیلی دشوار) چون کل وقایع جهان رو باید معکوس کرد حتی انفجار ستاره ای توی فاصله چند سال نوری زمین ... مگر اینکه نظریه ماده و انرژی رو نقض کنیم که اونم نمیشه یا میشه نمیدونم
خوبه خوبه خوشمان آمد از این پست های علمی هم در تایپیک مشاهده شدبعدا تو پی وی یه مثبت بهت اعطا میکنم
-
ز غوغای جهان فارغ.....:))@unbreakable در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ز غوغای جهان فارغ.....:))
باز دوبارع ی جمله یاد گرفت ولش نمیکنه
-
@unbreakable در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-
خفه کننده ینی چی؟
آخه متنت یه بغض گلوگیری توش بود.. راضی شدن به حداقل ممکن ..((: خوب از همینش خوشم اومد این ک تا آخرش رو تشویق شدم بخونم (: زیبا بود
خفه کننده ینی چی؟
خب همیشه سعی میکنم یه طوری بنویسم که یه طوری قضیه کش پیدا کنه تا آخر متن، و همیشه یه پایانی براش در نظر میگیرم که همه چی تموم بشه تو اون پایان، که یا پایانش خوشه، یا غم انگیزه.... راستش اصلا از متنای مبهم خوشم نمیاد، همینطور کتابای مبهم، همینطور فیلمای مبهم
-
@unbreakable در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival متن متناسب با تصویر فقط این به ذهنم رسید الان