-
سلام بچه ها من کنکور 97 دادم قبول نشدم دولتی ولی با سوابق تحصیلی قبول شدم انتخاب رشته کردم رشته های کامپیوتر ومحیط زیست رشتمم تجربیه خانوادم میگن اگه این رشته هارو قبول شدم برم درکنارش واسه کنکور بخونم بنظر شما خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا ن رشته ای انتخاب میشمو ادامه بدم فقط یاهم قبول شدم نرم پشت کنکور بمونم فقط واسه کنکور بخونم
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarzaneirani دولتیارو زدی؟
الان منم زدم با سوابق تمام پیام نور و غیرانتفاعی رو -
ramin-nvd
شما ک چندسال از درس دور بودین..چرا کنکور نظام قدیم نمیدین؟؟!!میخواهین کنکور نظام جدید بدین؟؟
مگه فارغ التحصیل نظام قدیم نیستین؟ -
ramin-nvd
1سال!!نمیرسین؟ -
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها خوبید؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خوبین بچه ها کتاب کار زیست کنکور بهترینش کدومه لطفا درسای دیگه هم بگین
-
farzaneirani سطح پایین فاگو یا خیلی سبز ،سطح متوسط الگو(بینظیره این کتاب)،سطح بالا موج یا ای کیو
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۷، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@s-a در پشت کنکوریا دستا بالا گفته است:
سلام به همگی, منم هستم, لطفا اگه مشاور خوب برای برنامه ریزی سراغ دارید راهنمایی کنید
-
hamidarian چرا فکر میکنی مشاور لازمه؟؟
-
سلام به همگی, منم هستم, لطفا اگه مشاور خوب برای برنامه ریزی سراغ دارید راهنمایی کنید
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۷، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhamidarian در پشت کنکوریا دستا بالا گفته است:
سلام برنامه ریزی یه چیز شخصیه به نظرم باید خودتون طبق عادات مطالعتون یه برنامه ی راهبردی بچنید نه اینکه کسی به شما برنامه بریزه اونم از رو علایق خودش
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۷، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام . فیلم جدید برا نظام قدیم ضبط میکنن یا نه؟
-
hamidarian چرا فکر میکنی مشاور لازمه؟؟
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها به نظرشما گروه مشاوره ی گاماس 20 که خودآلاء هم پست تبلیغاتیشو چند بارتو کانالش گذاشته خوبه؟؟ مورد اعتماده؟؟؟
کسی استفاده کرده؟؟ -
چرا فکر میکنی مشاوره لازمه ؟؟؟؟؟؟؟؟من نمیفهمم
-
منم هستم
-
hamidarian
اصلا مشاورلازم نی. تو خودت خودتوبهترمیشناسی برا برنامه ما ک ربات نیسیم ی برنامه بدن دسمون -
@گل-یاس اول اینو بگم مشاور هیچ معجزه ای یا کارخاصی نمیکنه فقط به درد ی گروه میخوره ،اونم کسایی که احتیاج دارن یکی همیشه بهشون نظارت داشته باشه من خودم تاحالا 4 یا 5 تا مشاور داشتم ولی هیچ کدوم اجی مجی برام نکردن ،برنامه ریزی کارخاصی نیست فقط درصورتی مشاور بگیر که احتیاج به ی ناظر یا مراقب داشته باشی
خود برنامه ریزی گفتم چیزی نداره فقط باید روزی چن تا کتاب بخونی اونی که مهمه منابع و شناخت خودت هست
بهترین منابع تجربی های نظام قدیم رو تو چن تا پست نوشتم
اصلی ترین مورد بنظرم همینه یعنی شناخت خود سعی کن هرچی زودتر اینو بفهمی مثلا من چن مورد از چیزایی ک درمورد خودم فهمیدم ایناس اولی عدم تمرکز یعنی ناخوداگاه همش به فکررفتن دومی زودبلندشدن از سر درس سومی حافظه ضعیف و خیلی باجزعیات خوندن مطالب که مثلا راه حل این سومی خلاصه نویسی هرچند خیلی وقتگیر باشه پس مهمترین کار اینه که خودتو بشناسی