هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999        
 با حکم قضایی بکشونیمشون بیرون     اره 
 سارا نیست هفت تیر بکشه حیف    یا خداا        شوخی هم نداره با کسی شوخی هم نداره با کسی
 هشدارم نمیده
 فقط میزنه
 SenatOr
- 

- 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:      
- 
اگ یکی رو مسدود کنم ! (همون بلاک ؟ ) نمیتونه فالو بده ؟ 
- 
اگ یکی رو مسدود کنم ! (همون بلاک ؟ ) نمیتونه فالو بده ؟ 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:      @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:         
- 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:         @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:         درجه دار شدندت مبارک    
- 
اگ یکی رو مسدود کنم ! (همون بلاک ؟ ) نمیتونه فالو بده ؟ @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اگ یکی رو مسدود کنم ! (همون بلاک ؟ ) نمیتونه فالو بده ؟ نمیدونم می خوای بلاکمکن امتحان کنیم     
 ولی فکر کنم پیامم میتونه بده فقط برای تو نمایش داده نمیشه
- 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:         درجه دار شدندت مبارک    @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:         درجه دار شدندت مبارک     

- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اگ یکی رو مسدود کنم ! (همون بلاک ؟ ) نمیتونه فالو بده ؟ نمیدونم می خوای بلاکمکن امتحان کنیم     
 ولی فکر کنم پیامم میتونه بده فقط برای تو نمایش داده نمیشه@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اگ یکی رو مسدود کنم ! (همون بلاک ؟ ) نمیتونه فالو بده ؟ نمیدونم می خوای بلاکمکن امتحان کنیم     
 ولی فکر کنم پیامم میتونه بده فقط برای تو نمایش داده نمیشهحالا رو خودش امتحان کردم ! 
 هفته ای ی بار فالو میده آنفالو میکنه 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:         درجه دار شدندت مبارک     
  @zahra-m1999 چه درجه های خوشگلی داری 
 مبارکه

|
 |

شعردانه
شعردانه