یک نفر حال دلش خوب نیست...
-
سلام مهتاب جون انشالله حال بابات هرچی زودتر خوب بشه .میگن اگه بالاسر ی بیمار دعای معراج رو بخونی حال بیمارخوب میشه.
-
امیدوارم حالشون خوب بشه
اما دوست من . همیشه یادت باشه که هر اتفاقی بیفته زندگی باز ادامه داره. اگه زندگی اذیتت کرد تسلیم نشو . ازش انتقام بگیر ولی هیچ وقت خودتو ضعیف نشون نده. زندگی همینه. بالا و پایین زیاد داره . اما اینو هم یادت باشه که 99 درصد چیزایی که بشون فکر میکنیم و باعث استرس میشن اصلا اتفاق نمیفتن.
پس قوی باش و برو جلو . خدا باهاته -
از همه تون ممنونم بچه ..همههه تون...
اسم نمیبرم چون میترسم جا بیفته
ولی هیچ وقت این لطف و مهربونی شما رو فراموش نمیکنم امیدوارم این انرژی های مثبت هزاران برابرش ب خودتون برگرده
از همه تون یک دنیا ممنونم هر جا هستید موفق باشید و هر روز بالاتر بایستید -
دعای توسل، صدتا صلوات ،صدتا امن یجیب،دو رکعت نماز
خونده شد به نیت سلامتی پدرتون ،ان شاالله هرچه سریع تر حالشون خوب شه
@zahra-m1999 در یک نفر حال دلش خوب نیست... گفته است:
نمیدونم واقعا چ جوری ازتون تشکر کنم ... فقط خیلی قدر دلای پاک و مهربونتونو بدونین ک کم پیدا میشه ...
ممنونم از همه ی وقتایی ک گذاشتین امیدوارم خدا خودش براتون جبران کنه و قشنگ ترین سرنوشت براتون رقم بخوره...مرسی از تمام حرفا و دلداری هاتون و همراهی هاتون ..
-
صد صلوات ختم شد به نیت حاجت روا شدن دوست عزیزمون...
-
@zahra-m1999 در یک نفر حال دلش خوب نیست... گفته است:
نمیدونم واقعا چ جوری ازتون تشکر کنم ... فقط خیلی قدر دلای پاک و مهربونتونو بدونین ک کم پیدا میشه ...
ممنونم از همه ی وقتایی ک گذاشتین امیدوارم خدا خودش براتون جبران کنه و قشنگ ترین سرنوشت براتون رقم بخوره...مرسی از تمام حرفا و دلداری هاتون و همراهی هاتون ..
-
سلام دوستای عزیزم...
نمیدونم این تاپیک دیده یا خونده میشه یا نه..
نمیدونم از کجا شروع کنم و چی بگم...خیلی بهم ریختم
چندنفری البته از حال من بی اطلاع نیستن و یه چیزایی میدونن
حال بابام اصلا خوب نیست درگیر دوتا بیماری خیلی خطرناکه
وضعیت خوبی نداره
هیچ چیز قابل پیش بینی نیست واقعا حتی یک ساعت دیگه...
الانم ک دارم این متنو تایپ میکنم....فقط امیدوارم اتفاقی نیوفته
ازتون خواهش میکنم دعا کنید
ممنون... -
mahtab-r انشاالله خوب می شه
امام حسین (ع)
متوسل شو و چله زیارت عاشورای ایت الله حق شناس رو تو گوگل طریقه خوندنش رو ببین و اجرا کن
خدا همیشه و همه جا هست -
دوست گرامی
تا امام رضا (ع) و ائمه (س) رو داری چرا ناراحتی
خدا تو این دنیا مادر سادات فاطمه الزهرا (س) رو برامون گذاشته تازه امام صادق گفته هر کی دوستش داره اونو مادر می تونه صدا بزنه برو در خونه اون حتما حاجت می گیریMahdi1396 در یک نفر حال دلش خوب نیست... گفته است:
دوست گرامی
تا امام رضا (ع) و ائمه (س) رو داری چرا ناراحتی
خدا تو این دنیا مادر سادات فاطمه الزهرا (س) رو برامون گذاشته تازه امام صادق گفته هر کی دوستش داره اونو مادر می تونه صدا بزنه برو در خونه اون حتما حاجت می گیریاره حق با شماست ولی یه وقتایی شرایط خیلی سخت میشه و امیدوار موندن سخت...
چاره ای نیست باید قوی بود و صبر کرد..