هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
پسر فامیلمون 3رقمی شد
مامانش یه دینیِ گاج و ریاضیِ خیلی سبز برام فرستاده.پیام داده بخون شاید قبول شدی تو هم
نمیتونم دیگه این حرفارو تحمل کنم،نمیتونم... -
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پسر فامیلمون 3رقمی شد
مامانش یه دینیِ گاج و ریاضیِ خیلی سبز برام فرستاده.پیام داده بخون شاید قبول شدی تو هم
نمیتونم دیگه این حرفارو تحمل کنم،نمیتونم...ناشنوا باش وقتی.....
-
@Mr-Dr-En نه این دیگه شورشو داورده خیلی
پسرش از من خیلی بزرگتره!چند ساله داره کنکور میده.خودشم باسواده مثلا.همیشه احترام گذاشتم هیچی نگفتم.
دیگه فک نمیکنه من با این حرفا له میشم هی زر میزنهSenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Mr-Dr-En نه این دیگه شورشو داروده خیلی
پسرش از من خیلی بزرگتره!چند ساله داره کنکور میده.خودشم باسواده مثلا.همیشه احترام گذاشتم هیچی نگفتم.
دیگه فک نمیکنه من با این حرفا له میشم هی زر میزنهخدا شفاش بده
چو عزیز مصر بودم خوار گشتم
از من و دور فلک گر عقل داری پند بگیر -
پسر فامیلمون 3رقمی شد
نمیتونم دیگه این حرفارو تحمل کنم،نمیتونم...=|
رشتش چی بوده -
revival دینی گاجو همه دارن
تو بگیر من میفروشمش
حداقل ی روز نت رو جواب میده پولش
-
romisa خیلی ناشنوا بودم رومیسا
بخاطر مامانم هیچی نمیگفتم بهش..هیچی..ولی ظرفیت منم حدی داره.اخه ینی چی این حرفا.....
SenatOr
(: اینا رو میشه با گفتن یه " ممنون " رد کرد رفت . اصلا چرا به حرفای بقیه اینقد حساس میشید ؟ اونا یا از روی نفهمیدنشون یا از روی تعمدشون که این حرفا زو میزنن در هعر دو صورت نادیده گرفتن و رد شدن از کنار حرفشون بهترین کاره (: -
romisa خیلی ناشنوا بودم رومیسا
بخاطر مامانم هیچی نمیگفتم بهش..هیچی..ولی ظرفیت منم حدی داره.اخه ینی چی این حرفا.....
SenatOr اینقد از این ادما هس مثلا کل فامیلای ما اینجورین روز بعد کنکور ریختن خونه ی ما یه شامم دادیم بهشون هعی میگفتن ابراهیم فک نکنم خوب داده باشی بابامم اونور میگف اره ب هیچ دردی نمیخوره این خخخخخخ
-
اخرشم رتبم از همشون بهتر بود
-
SenatOr
(: اینا رو میشه با گفتن یه " ممنون " رد کرد رفت . اصلا چرا به حرفای بقیه اینقد حساس میشید ؟ اونا یا از روی نفهمیدنشون یا از روی تعمدشون که این حرفا زو میزنن در هعر دو صورت نادیده گرفتن و رد شدن از کنار حرفشون بهترین کاره (:@نوشابه نحوه ی نادیده گرفتنِ موضوعات از دیدِ دخترا و پسرا خیلی متفاوته:|
-
SenatOr
(: اینا رو میشه با گفتن یه " ممنون " رد کرد رفت . اصلا چرا به حرفای بقیه اینقد حساس میشید ؟ اونا یا از روی نفهمیدنشون یا از روی تعمدشون که این حرفا زو میزنن در هعر دو صورت نادیده گرفتن و رد شدن از کنار حرفشون بهترین کاره (: -
-
ی روز یکی رو دیدم اتفاقی،خیلی آدم بزرگی بود از نظر شخصیتی،یکی اومد خوب شستش،اونم وایساد هی نگاش کرد هیچی نگفت،شاید پنج دقیقه از دم همه ی گذشتتو شست،بعد اون مرده دست کرد جیبش ی لبخند زد ی شکلات!داد بعش رفت
همه ی جمع ک دورش جمع شدن زدن زیر خنده...
کساییکه ی ذره نابسمانی اطراف روشون اثر نمیذاره،
اهمیت ندید،اگ فقط ی اموجی خنده میذاشتید ب اندازه ی اون شکلات واسش دردناک میبود