هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
مثلا من جلو هیچکی نیخوندم ولی شبا تا صب میخوندم
-
@نوشابه کلا تو زندگی پسرا یه بیخیالی خاصی وجود داره( در عین قبول کردن تمام مسئولیت ها) اما این بیخیالی توی دخترا نیست!
-
revival شکلاتش اغراق نبود؟
-
ی روز یکی رو دیدم اتفاقی،خیلی آدم بزرگی بود از نظر شخصیتی،یکی اومد خوب شستش،اونم وایساد هی نگاش کرد هیچی نگفت،شاید پنج دقیقه از دم همه ی گذشتتو شست،بعد اون مرده دست کرد جیبش ی لبخند زد ی شکلات!داد بعش رفت
همه ی جمع ک دورش جمع شدن زدن زیر خنده...
کساییکه ی ذره نابسمانی اطراف روشون اثر نمیذاره،
اهمیت ندید،اگ فقط ی اموجی خنده میذاشتید ب اندازه ی اون شکلات واسش دردناک میبودrevival
عجب مرد بزرگواری...
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
SenatOr
اورین دختر خوب
یه چیزی که زیاد می بینم اینه که حرفا رو هی مرور میشن تو ذهن این عادت رو باید کنار گذاشت وقتی یه اتفاقی افتاد همونجا رهاش کن
انرژیت رو براش نزار چون با مرور کردنش اتفاقی جز اعصاب خوردی نمیافته
راستی تو چالش هستیا خط آخر که یادته نزار چیزی ناراحتت کنه
تا یه هفته تو چالشی حواست باشه -
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فک کنم وقتشه از اون شکلاتا بهت بدم
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فک کنم وقتشه از اون شکلاتا بهت بدم
-
Mahsa Ss
من از چیزی ک رایجه حرف نمیزنم از چیزی ک درسته صحبت میکنم ... بنظرت درسته که به همه حرفای بقیه توجه کرد و فکر کرد و خودت رو عذاب کرد ؟@نوشابه چیزی که رایجه یعنی توی درصد زیادی از آدما صدق میکنه
اینکه یه دختر یه موضوع رو انقد مهم جلوه میده کاملا عادیه اما فقط درصد کمی میتونن بر خلاف جهت رودخونه شنا کنن! -
revival
عجب مرد بزرگواری...
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
SenatOr
اورین دختر خوب
یه چیزی که زیاد می بینم اینه که حرفا رو هی مرور میشن تو ذهن این عادت رو باید کنار گذاشت وقتی یه اتفاقی افتاد همونجا رهاش کن
انرژیت رو براش نزار چون با مرور کردنش اتفاقی جز اعصاب خوردی نمیافته
راستی تو چالش هستیا خط آخر که یادته نزار چیزی ناراحتت کنه
تا یه هفته تو چالشی حواست باشه -
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an آره چالش خیلی کمک کنندس
حرفاتون خیلی خوبه .. مرسی از همتونخوب تر میشه وقتی بیای بگی این کارا رو کردی و کلی حالت بهتر شد
-
@نوشابه چیزی که رایجه یعنی توی درصد زیادی از آدما صدق میکنه
اینکه یه دختر یه موضوع رو انقد مهم جلوه میده کاملا عادیه اما فقط درصد کمی میتونن بر خلاف جهت رودخونه شنا کنن!Mahsa Ss
چیزی ک رایجه توی عموم صدق نمیکنه فقط عموم بهش تن دادن ... ممکنه یه روز جامعه قبول کنه که از آدمای تو خیابون سیلی بخوره و بخنده و بگی یکی هم بزن اونور صورتم ... اگه یه رفتاری اشتباهه باید عوض شه یا حداقل شدتش رو کمتر کرد مخالفت برای تغییر اونم به دلیل تفاوت دختر و پسر جالب نی -
Mahsa Ss
چیزی ک رایجه توی عموم صدق نمیکنه فقط عموم بهش تن دادن ... ممکنه یه روز جامعه قبول کنه که از آدمای تو خیابون سیلی بخوره و بخنده و بگی یکی هم بزن اونور صورتم ... اگه یه رفتاری اشتباهه باید عوض شه یا حداقل شدتش رو کمتر کرد مخالفت برای تغییر اونم به دلیل تفاوت دختر و پسر جالب نی@نوشابه