آلایی های امسال چیکار کردین؟
-
این پست پاک شده!
-
سلامن رتبم 7500 شد و شرمنده الا شدم چون با فیلمای الا خیلی رتبه بهتری می تونستم بیارم.دانشگاه هم کامپیوتر غیرانتفاعی صدرا قبول شدم.
کسی در مورد دانشگاه صدرا چیزی میدونه یانه؟ارزش رفتن داره یا نه.
راستی تبریک به اقا علیرضا و همه بچه هایی که به اونی می خواستند رسیدند.
موفق باشید -
سلام...
مردود ×××
ینی باورم نمیشه... -
-
سلام به دوستای خوب آلایی
خوبین؟ اواضاع رو به راهه؟
نتایج نهایی کنکور 95 امشب اومد
اگه دوست دارین بیاین بگین چیکارا کردین و کجا قبول شدین
شاد و سربلند باشین
http://register1.sanjesh.org/ResultSarasari9506Final/roz سلام من رتبه کشوریم96000شد در منطقه هم 42000شدم برای ملی چیز خاصی نیاوردم الان منتظر آزاد ام ترا خدا دعا کنین پرستاری آزاد بیارم وگر نه باید سربازی برم ویه تشکر هم به آقای ناصخ زاده وآقاجانی بده کارم به خاطر اینکه من تقریبا بعد عید با آلا آشنا شدم من سال قبل هم شیمی وهم عربی منفی زدم ولی الان شیمی 21وعربی هم 23زدم در کل برام دعا کنین پرستاری آزاد بیارم ممنون از سلیت خوبتون
-
roz سلام من رتبه کشوریم96000شد در منطقه هم 42000شدم برای ملی چیز خاصی نیاوردم الان منتظر آزاد ام ترا خدا دعا کنین پرستاری آزاد بیارم وگر نه باید سربازی برم ویه تشکر هم به آقای ناصخ زاده وآقاجانی بده کارم به خاطر اینکه من تقریبا بعد عید با آلا آشنا شدم من سال قبل هم شیمی وهم عربی منفی زدم ولی الان شیمی 21وعربی هم 23زدم در کل برام دعا کنین پرستاری آزاد بیارم ممنون از سلیت خوبتون
mohsen kazemi در آلایی های امسال چیکار کردین؟ گفته است:
roz سلام من رتبه کشوریم96000شد در منطقه هم 42000شدم برای ملی چیز خاصی نیاوردم الان منتظر آزاد ام ترا خدا دعا کنین پرستاری آزاد بیارم وگر نه باید سربازی برم ویه تشکر هم به آقای ناصخ زاده وآقاجانی بده کارم به خاطر اینکه من تقریبا بعد عید با آلا آشنا شدم من سال قبل هم شیمی وهم عربی منفی زدم ولی الان شیمی 21وعربی هم 23زدم در کل برام دعا کنین پرستاری آزاد بیارم ممنون از سلیت خوبتون
البته تو منطقه دو 42000شدم ونمره کل در زیر گروه یکم 6598است دعا کنین برام
-
سلام...
مردود ×××
ینی باورم نمیشه...@reza77 در آلایی های امسال چیکار کردین؟ گفته است:
سلام...
مردود ×××
ینی باورم نمیشه...رضا مسخره نکن جون من بگو بینم چی قبول شدیه
-
mohamadreza مبارک باشه موفق باشی دوست خوبم
خوشحالمون کردی ک با استفاده از آلا به این نتیجه خوب رسیدیه -
ان شالله همتون موفق باشین و بدرخشین
و دانشگاه خوب درس بخونین و نمره های بالا به دست بیارین
alireza_ysf75
mohamadreza
برادر آقای @mehdinasiri
mohadese
@arsalanalinejad76yahoo-com -
سلام دوستان.فیزیک دانشگاه ارومیه بالاخره به رشته مورد علاقه ام رسیدم باتشکراز الا
-
mohamadreza در آلایی های امسال چیکار کردین؟ گفته است:
به به
دقیقا چیزی که من میخاستمو قبول شدید
خیلی خیلی خوشحال شدم مبارکتون باشه
دانشگاه خوش بگذره :))))
موفق باشید -
این پست پاک شده!
@00alireza در آلایی های امسال چیکار کردین؟ گفته است:
اونی که گفته پزشکی ایلام قبول شده راست میگی ؟؟ با رتبه کشوری 4278 واقعا میشه پزشکی دولتی قبول شد ؟؟؟؟
سهمیه کشور پزشکیش حدودا 4500 نفره
-
-
سلام به دوستای خوب آلایی
خوبین؟ اواضاع رو به راهه؟
نتایج نهایی کنکور 95 امشب اومد
اگه دوست دارین بیاین بگین چیکارا کردین و کجا قبول شدین
شاد و سربلند باشین
http://register1.sanjesh.org/ResultSarasari9506Final/roz من ارشد قبول شدم ولی نرفتم
-
mohamadreza در آلایی های امسال چیکار کردین؟ گفته است:
فدات داداش
mohammad64 در آلایی های امسال چیکار کردین؟ گفته است:
سلام دوستان.فیزیک دانشگاه ارومیه بالاخره به رشته مورد علاقه ام رسیدم باتشکراز الا
خیلی خوشحال شدیم خداروشکر
آلا رو به همشهریاتون معرفی کنید ! -
درود
تبریک به بچه هایی که به انچه که میخواستن رسیدند.
اگه کسی اطلاعاتی در مورد کامپیوتر دانشگاه غیر انتفاعی صدرا دارند میشه بگه؟دانشگاه خوبی؟مدرکش معتبره؟
سپاس -
درود
تبریک به بچه هایی که به انچه که میخواستن رسیدند.
اگه کسی اطلاعاتی در مورد کامپیوتر دانشگاه غیر انتفاعی صدرا دارند میشه بگه؟دانشگاه خوبی؟مدرکش معتبره؟
سپاساین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!