هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
خداروشکر عالیییییم شما خوبی؟
-
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ممنون شکر منم خوبم
جاتون خالی اومدم کوه
-
ای پـــــــــــــــــیر خرابات که میخــــانه ندیدی!
ویرانه دل مــــــــــــــــاست تو ویــــرانه ندیدی!ای رند غزل پـــوش که بر ســـــنگ سرت خورد
از دوست چه دیدی که ز بــــــــــــیگانه ندیدی؟ای بی خبر از خـــــــانقه از خویـــــش حـذر کن
در محبس تن، شرزه ی شــــــــــــیرانه ندیدیاز دهـــــــــــــــر گذر کردی و در قعر فـــــتادی
در خانه چه دیــــــدی که به ویرانه ندیـــــدی؟«ما خــــانه به دوشان غم سیــــــلاب نداریم»
لیکت نگهی کولی بــــــــــــــــــــیخانه ندیدییــــک دم به در میکده از خویـــــــش گذر کن
بر آتش مــــــــــی نشعه ی پــــــروانه ندیدیما میکده بر روضـــــــه ی رضـــــــوان نفروشیم
بر لعل ختن چرخش پیــــــــــــــــــــمانه ندیدیآن دم که به مستی قدح خویش شکـــستیم
انگار تبر در دل بتــــــــــــــــــــــخانه ندیدی -
خیلیم عالی ان شالله همیشه شاد وپر انرژی باشین
-
ممنون همچنین شما
-
ممنون همچنین شما
-
با سلام
امروز جمعه ۹ شهریور ۱۳۹۷ هفته غمگینی رو داشتم آخه یکی از دوستان خوبم رو دیگه نمیتونم ببینمش چون بخاطر یه سو تفاهم رابطه بینمون بهم خورد ساعت ۵ صبح رفتم کوه تا غم های دلم رو به کوه بگم نکنه تخلیه بشم اما تا اون لحظه ای که تو کوه بودم خوب بود الان پایین کوه نشستم و متاسفانه باز همون حالت رو دارم ...........
هی پروردگارا شکرت -
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
️زمان برگزاری کنکور ۹۸ تغییر میکند
زرافشان، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش:
در نظر داریم برای جلوگیری از تداخل امتحانات نهایی و آزمون سراسری، کنکور نیمه دوم تیرماه برگزار شود.
تغییر زمان کنکور به دانشآموزان فرصتی بیشتری برای آمادگی تحصیلی میدهد.
سازمان سنجش هم اعلام با تغییر زمان کنکور موافقت کرده است/باشگاه خبرنگاران
-
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
️زمان برگزاری کنکور ۹۸ تغییر میکند
زرافشان، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش:
در نظر داریم برای جلوگیری از تداخل امتحانات نهایی و آزمون سراسری، کنکور نیمه دوم تیرماه برگزار شود.
تغییر زمان کنکور به دانشآموزان فرصتی بیشتری برای آمادگی تحصیلی میدهد.
سازمان سنجش هم اعلام با تغییر زمان کنکور موافقت کرده است/باشگاه خبرنگاران
-
f r
لنگه کفشی دربیابان نعمت است
-
حالا 2 تا چیز میگم بدتره
1- عربی دارن تو دوازدهم
2- جدول زمانی دروسشون 36 ساعته -
@نوشابه
تو کل این درس اگه تاریخ ادبیات دیدی به منم بگو
mohammadhassan
خوش بحال ما
-
با سلام
امروز جمعه ۹ شهریور ۱۳۹۷ هفته غمگینی رو داشتم آخه یکی از دوستان خوبم رو دیگه نمیتونم ببینمش چون بخاطر یه سو تفاهم رابطه بینمون بهم خورد ساعت ۵ صبح رفتم کوه تا غم های دلم رو به کوه بگم نکنه تخلیه بشم اما تا اون لحظه ای که تو کوه بودم خوب بود الان پایین کوه نشستم و متاسفانه باز همون حالت رو دارم ...........
هی پروردگارا شکرتms96sad96 داداش هیچ غم به دلت راه نده این سبک سنگینی ها زیاده اونم اگه رفیق باشه با یه سوء تفاهم قطع رابطه نمیکنه مطمعن باش اگه مقصری توجیهش کن همچی درست میشه