هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
-
یک عدد کنترل تلویزیون گم شده از یابنده تقاضا میشود با شماره زیر تماس بگیرن:face_without_mouth: صفر صفر دوصفر صفر:face_without_mouth: لنتی کجایی اخه:confused_face: انگاری اب شده رفته تو زمین:confused_face: :confused_face:قسمت خنده دار ترش اونجاییه که ابجیت میگه نکنه دزد اومده نبودیم:confused_face: کم کم دارم بهش امیدوار تر میشم:face_with_tears_of_joy: بدبخت اون دزدی که فقط یه کنترل نصیبش شده:face_with_tears_of_joy:
-
یه سوال چرا من نمیتونم تو صفحه پروفایل زیر اسمم عکس بزارم چطوری میزارن بعضیا:thinking_face:
-
یک عدد کنترل تلویزیون گم شده از یابنده تقاضا میشود با شماره زیر تماس بگیرن:face_without_mouth: صفر صفر دوصفر صفر:face_without_mouth: لنتی کجایی اخه:confused_face: انگاری اب شده رفته تو زمین:confused_face: :confused_face:قسمت خنده دار ترش اونجاییه که ابجیت میگه نکنه دزد اومده نبودیم:confused_face: کم کم دارم بهش امیدوار تر میشم:face_with_tears_of_joy: بدبخت اون دزدی که فقط یه کنترل نصیبش شده:face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی زنگ بزن بهش پیدا میشه😂
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حس میکنم دارید فضا رو از دستم خارج میکنید :/
زهی خیال خام 😐😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نزار از دستت خارج شه
-
اگه ماهی تو آب خفه شد منم تو هوا خفه میشم :/
دوزیست نباشیم 😂کنایه از اینکه دورو نباشیم 😐😑😒😂
-
سلام آلایی ها... من تازه آوردم ! نمیدونم باید چیکار کنم:upside-down_face:
-
یکی بیاد مشاعر کنیم :/
اهل شعر و شاعری هستی :confused_face:
-
آسمان ِ آبی زنگ بزن بهش پیدا میشه😂