هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
8 روز
۱۴۶۶۶ پست😕😯💔 -
@miss-mg_elf نرم افزارش زیاده مثلا یکیش colorfy هست اگه میخوای تو گوگل پلی میتونی پیداش کنی😉منتها اگه سیستم عامل گوشیت اندرویده
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-mg_elf نرم افزارش زیاده مثلا یکیش colorfy هست اگه میخوای تو گوگل پلی میتونی پیداش کنی😉منتها اگه سیستم عامل گوشیت اندوریده
فک کنم با شبیه ساز بشه تو پی سی مرسی عزیزم لطف کردی :smiling_face_with_heart-eyes:
-
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-mg_elf نرم افزارش زیاده مثلا یکیش colorfy هست اگه میخوای تو گوگل پلی میتونی پیداش کنی😉منتها اگه سیستم عامل گوشیت اندوریده
فک کنم با شبیه ساز بشه تو پی سی مرسی عزیزم لطف کردی :smiling_face_with_heart-eyes:
-
10 تا صفحه مونده بود دیگه حوصله نداشتم شما ها هم اصلا متوقف نمیشید ماشالا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@i-sorna نه!
مشکل از من نبود اون ذاتش خراب بود!
جون به جونش کنند همان معلول عوضی بود !
😑😑😐😂😂 -
10 تا صفحه مونده بود دیگه حوصله نداشتم شما ها هم اصلا متوقف نمیشید ماشالا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@SOBHAN-1999
واقعا پستای بچه هارو میخونید؟😐 -
@SOBHAN-1999
واقعا پستای بچه هارو میخونید؟😐@Little__princess حوصله داشته باشم بعضی اوقات شاید اره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی الان 5 صفحه خوندم دیگه حوصله نداشتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@G-B-A-S
بزغااااااله تووووووویی؟؟😍😍😍😍 -
@G-B-A-S
بزغااااااله تووووووویی؟؟😍😍😍😍 -
@Little__princess حوصله داشته باشم بعضی اوقات شاید اره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی الان 5 صفحه خوندم دیگه حوصله نداشتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@SOBHAN-1999
والا خوندن همون ۵ صفحه هم شاهکاره😐😐😂😂 -
@G-B-A-S چجوری عکس رو گذاشتی؟