هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
بی ادبا اینا چیه میذارینمن صبونه ام نخوردم از صبه مثه تراکتورم دارم کار میکنم  خستممم خسته خستممم خسته   
- 
@G-B-A-S 
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
 خب،الان دیگ باید بگم،چخبر خوبید؟
 نبودید خیلی وقتهrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S 
 نبودید خیلی وقتهدکتر بهرام ک گور میگرفتی این همه عمر   
 علی ک این همه جواب نمیدادی، بِچِش 
- 
بی ادبا اینا چیه میذارینمن صبونه ام نخوردم از صبه مثه تراکتورم دارم کار میکنم  خستممم خسته خستممم خسته   آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بی ادبا اینا چیه میذارینمن صبونه ام نخوردم از صبه مثه تراکتورم دارم کار میکنم  خستممم خسته خستممم خسته   من ازشش درس می خونم      تازه کلی ام کار دارم تازه کلی ام کار دارم
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 چرا نداره گربه عشقه الان اگه درس نداشتم حتما یکی دو تا میخریدم(انگار لپ لپه)         
 من عقاب دوست دارم
 وتایگر   
 البته کاراکالم دوست دارم از همه بیشتر
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-moein بسلامت همچینم درشت نوشته مرضیه انگار       انگار چی  @G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-moein بسلامت همچینم درشت نوشته مرضیه انگار       انگار چی  انگار ....     
- 
@G-B-A-S 
 نبودید خیلی وقته
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S 
 علی ک این همه جواب نمیدادی، بِچِش revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S 
 علی ک این همه جواب نمیدادی، بِچِش ندیدمش ببخشید  
- 
- 
:  
- 
@zahra-m1999 بابا حاضرم الان ۱۰۰ صفحه زیست بخونم ولی جاروبرقی نکشم 
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-moein بسلامت همچینم درشت نوشته مرضیه انگار       انگار چی  انگار ....     @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-moein بسلامت همچینم درشت نوشته مرضیه انگار       انگار چی  انگار ....     کلم پلو میخوای نه؟:/پشت گوشتو دیدی کلم پلو هم میبینی   
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-moein بسلامت همچینم درشت نوشته مرضیه انگار       انگار چی  انگار ....     کلم پلو میخوای نه؟:/پشت گوشتو دیدی کلم پلو هم میبینی   @G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-moein بسلامت همچینم درشت نوشته مرضیه انگار       انگار چی  انگار ....     کلم پلو میخوای نه؟:/پشت گوشتو دیدی کلم پلو هم میبینی   درست نکردی که    

ردپا
ردپا

️
️ ️
️