هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess این خز بازیا چیه   خز عمته... 
 یه چیز رو مد بگو فیض ببریم    
- 
matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: بخابی و در خاب ببینی 
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess این خز بازیا چیه   ای گفتی 
 مرضی به مامانم گفتم زنگ بزن
 گفت کار خودت خودت انجام بده     
- 
بکس اگه با یکی چت میکنید بلاکت کنه pv اش از بین میره؟ 
- 
matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: امممم طبق تجربه م بگم؟   
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miladsaeedi حاجی من طناب ندارما. یه نخ پوسیده ست   نه بابا من شما را الگو میبینم... 
- 
matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: بخابی و در خاب ببینی مبیناااااا خوابیدن پول میخاد:/// 
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 انقدر سخت نگیر انجامش بده  
 به چیزای خوب بعدش فکر کنمیگم یه پنج ساعت دیگه زنگ بزنم 
 حداقل خوابش بهم بریزه       این همه استرس دارم این همه استرس دارم
 گناه دارم
- 
بکس اگه با یکی چت میکنید بلاکت کنه pv اش از بین میره؟ 
- 
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: matuedy پارتی یا پول یا خیلییی مخ و خلاق باشی یا انقددددرس بخونی دکترشی دکتر شدن احمقانه ترین روش پولدارشدنه..... فک کن بعد۱۵سال تازه میخوای درآمد داشته باشی    
- 
matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: بخابی و در خاب ببینی مبیناااااا ن بابا ذهن خلاق و دید درست نسبت ب بازار 
- 
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: matuedy پارتی یا پول یا خیلییی مخ و خلاق باشی یا انقددددرس بخونی دکترشی دکتر شدن احمقانه ترین روش پولدارشدنه..... فک کن بعد۱۵سال تازه میخوای درآمد داشته باشی    
- 
MATAN اره تو انجمن 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miladsaeedi تاج سری داداش.من مخلصتم 
 شوخی میکنم باهات  قربونت دادا 
 نوکرتم...

- 
MATAN اره تو انجمن 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miladsaeedi تاج سری داداش.من مخلصتم 
 شوخی میکنم باهات  قربونت دادا 
 نوکرتم...

- 
matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: شغل مناسب وحلال +تلاش +توکل @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: شغل مناسب وحلال +تلاش +توکل       وای جک برتر سال ۹۷ وای جک برتر سال ۹۷  
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess این خز بازیا چیه   خز عمته... 
 یه چیز رو مد بگو فیض ببریم    

ردپا
ردپا

️
️ ️
️