شروع کنکور۹۸
-
@elhame-H یه سوال بپرسم؟
-
@elhame-H چند ساعت تو انجمن فعالیت میکنی؟
-
@MM-zahed
بیکارم دیگه
روزی چندبارمیام ببینم کسی سوالی چیزی نپرسیده
هربار شاید خیلی بشه یک ربع
نمیام یدفعه چندساعت.به جز شبا که خوابم نمیبره@elhame-H بیکار باید به من گفت که منتظر نتایج م نگاه کن برای شماکه می خواهی دوباره کنکور بدی خوب نیست که وقتت رو اینجا حدر بدی توکل کن شروع به درس خوندن کن نگران نباش خداخوب بلده همه جی رو درست کنه توکه نمی خوای سال بعد هم پشت کنکور بمونی می خوای؟ راستی رشتتون چیه؟
-
@elhame-H بیکار باید به من گفت که منتظر نتایج م نگاه کن برای شماکه می خواهی دوباره کنکور بدی خوب نیست که وقتت رو اینجا حدر بدی توکل کن شروع به درس خوندن کن نگران نباش خداخوب بلده همه جی رو درست کنه توکه نمی خوای سال بعد هم پشت کنکور بمونی می خوای؟ راستی رشتتون چیه؟
-
@MM-zahed
خب منم انتخاب رشته کردم و منتظر نتایجم
رشتمم تجربیه.اصن چ بخوام چ نخوام باید برم امسال@elhame-H خب خوبه موفق باشی ببخشید فکر کردم موندی برای سال بعد
-
همیاران گرامی معرفی میکنید؟
همیار چ درس هایی هستید؟
چی شد همیار شدین ؟ -
@MM-zahed , @elhame-H
-
همیار چ درس هایی هستید؟
چی شد همیار شدین ؟فاطمه ـ بوشهر در شروع کنکور۹۸ گفته است:
همیار چ درس هایی هستید؟
چی شد همیار شدین ؟اینجا هست https://forum.alaatv.com/topic/7753/معرفی-همیار-های-جدید/11
-
همیار چ درس هایی هستید؟
چی شد همیار شدین ؟فاطمه ـ بوشهر
سلام.شب بخیر
منهمیار زبان هستم -
فاطمه ـ بوشهر در شروع کنکور۹۸ گفته است:
همیار چ درس هایی هستید؟
چی شد همیار شدین ؟اینجا هست https://forum.alaatv.com/topic/7753/معرفی-همیار-های-جدید/11
@MM-zahed میگه یافت نشد
ب لینک متصل نمیشه
-
@MM-zahed
اخه نمیتونم رشته خوبی برم متاسفانه
باید برم یچیز چرت بخونم
امسال واقعا خیلی زحمت کشیدم.اما نتیجه خوب نگرفتم
بخاطر همین سراسری انتخاب رشته نکردم که شاید دوباره امیدی باشه شرکت کنمتوکنکور۹۸@elhame-H خب چرا شروع نمیکنی؟
-
فاطمه ـ بوشهر
سلام.شب بخیر
منهمیار زبان هستم@elhame-H سلام شب شما هم بخیر
خوشوقتم
-
@elhame-H سلام شب شما هم بخیر
خوشوقتم
فاطمه ـ بوشهر
me too -
@elhame-H خانواده منم قبول نکردن من ۲ماه جنگیدمتا رضایتشونو ب دست اوردم چون نتیجم از پارسال بهتر شد ب زور قبول کردن
-
فعلاشب خوش
-
@MM-zahed شب خوبی داشته باشید فعلا