هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:face_without_mouth:
:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
بخند دادا ببینه... -
@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Little__princess
@Little__princess بزار آهنگو...
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خب کجا بودم 😁
آهان تازه سلام کرده بودم
ببخشید صدام زدن ارتباط قطع شد 😄
خوب هستین جمیعا؟😎بازم عرض سلام...
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خب کجا بودم 😁
آهان تازه سلام کرده بودم
ببخشید صدام زدن ارتباط قطع شد 😄
خوب هستین جمیعا؟😎بازم عرض سلام...
😊سلام مجدد
-
@miladsaeedi 3تا کوله پشتی دارم دفترامم کامله مامانم مگه 5جفت کفش داری نمخرم برات واس کوله هم همینومگه اخه چند روز پیش ی کولع دیدم خیلیییییی خوشگلدبود😢
-
-
@miladsaeedi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آهنگ شاد
ر ق ص:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه چون کتونی و کوله میخام نمبخرن برام
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کاش دلیل افسردگی همه این بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه چون کتونی و کوله میخام نمبخرن برام
پس بیا باهم افسرده شیم 😢😢
منم یه کتونی خیلی خوشگل دیدم ولی چون خواهرم قرار بود خرید کنه مجبور شدم فعلا نخرمش به دلم هست 😢 -