هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
f r در هفته های خوشحالی گفته است:
سلام :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_sunglasses:
روز هفتم=اخر

دیگه باید یواش یواش بارو بندیل و ببندیم و بریم از دیار هفته های خوشحالی :slightly_smiling_face:

امروز هم روز خوووووبی بود :smiling_face_with_heart-eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
صبح از خواب با داد بابام بیدار شدم :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
بخدا اسلحه کم داشت برای صدا کردنش :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: یجوری صدا میکنه ادم راضیه س روز چشم رو هم نزاره :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بگذریم.... اینم بگم من عاشق بابامم :face_savouring_delicious_food: :face_blowing_a_kiss: :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :hugging_face: :hugging_face: :winking_face:
بعدش رفتم باشگاه
خسته شدم گرم بوددد
مجبورم شدم جای اون بدبخت کار کنم ولی خودشم بود :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: همش میگفت فازی حقته :/ :expressionless_face: :expressionless_face: بعدشم بوس میفرستاد :/ اونم اینجوری
:expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خلاصه از باشگاه اومدم خونه دیدم عمه جونیم خونه ماست:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :hugging_face: :hugging_face: :hugging_face: ویییییییی عاشقشم ینی :hugging_face: :hugging_face: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :grinning_face_with_smiling_eyes: بخدا تا دیدمش همه این حرکت هارو رفتم

بعدش یکم باهم حرف زدیم و اماده شدیم دوتایی رفتیم بیرون باعمه جونیم:smiling_face_with_heart-eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: یکم بازار گردی و رفتیم کافی شاپ :face_with_stuck-out_tongue: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy:

بعدش اومدیم خونه و اومدم انجمن ! انجمن یکی از جاهاییه که باعث خوشحال بودنمه و وقتی اینجام کلا دردو غمو مشکلامو یه چند لحظه هم شده یادم میره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_smiling_eyes: برای همینه اصن خوابیدم انجمن بیرون هم نمیرم :/ :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_smiling_eyes:
لات اینجاهم منم :smiling_face_with_sunglasses:
مشکلی بود بگید
یکی از موضوعاتی ک باعث خندیدن امروزم بود حرف زدن با عادل ( @i-sorna )بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بچه خوبیه ..چیزی تو دلش نیست ولی زیاد ب کار و این و اون رسیدگی میکنه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کلاخوبه ...اگه چیزی بهتون گفت جدی نگیرینش .. بیشتر شوخی میکنه تا جدی بودن :winking_face: :face_with_tears_of_joy: عادل ببخشید :neutral_face: :raised_back_of_hand_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: ها اینم بگم بعضی موقع من خودمم ازش شاکی ام :/ دلم میخواد بزنم...
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
این از گزارش امروز ..!
وکلا خوشحال بودم این هفته چون دعوت شدم ب این تاپیک و این ی تلنگور بود درمن تا دنبال دلایل بیشتری برای خندیدن باشم :))
و خوشحالم بخاطر داشتن دوستایی گل که نامی از کسی نمیبرم چون زیادین :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: عاشق همه اتونم :face_savouring_delicious_food: :face_blowing_a_kiss: :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :hugging_face: :hugging_face: :nerd_face: از جمله نگارینم که عاشقشم :* <3 ولی عشق ابدیم زهراست <3 :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
#مشاعره هرشب با نوشابه یا همون اقا مهدی خیلی خوشحالم میکنه حتی اگه چرت و پرت هم گفته باشیم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: و شوخی ها ی دوستام توی انجمن باعث خوشحالیمه :))
درسته امروز روز اخربود ولی من هنوز ب تعهدم نسبت ب این چالش پای بند میمونم و هروز بیشتر ب دنبال خوشحال بودن میرم :))
#همیشه بخندیم حتی ب بالارفتن قیمت دلار :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
مواظب خودتونو خوبیاتون باشید :hugging_face: :winking_face: :upside-down_face:
خیلی دلم میخواست بگم تا پست بعدی بدرود .. ولی تموم شد :((:face_with_tears_of_joy:یاحق

چقدر حس خوبی بهم دست داد وقتی این پست رو داشتم تو تاپیک هفته های خوشحالی میخوندم :blush: :innocent: :heart_eyes:
-
اولین بار که میخواستم بدون خانواده برم مسافرت، انقد مامانم به رفیقم سفارشمو کرده بود که تو جاده هی میزد بغل بهم میگفت سعید جیش نداری؟
-
mohammadhassan در هفته های خوشحالی گفته است:
خب مثل اینکه امروز روز آخره :)
امروزم نشستیم کمی گیم زدیم و با دوستانمون حرف زدیم و خوش گذشت :)
ببخشید دیگه من روزام زیاد چالشی نیست :face_with_tears_of_joy:این عالی بود :joy:
-
با کامپیوتر بسازید
اول برنامه tor browser رو دانلود کنید
بعد برید خود سایت textone و ثبت نام کنید
بعد با همون اکانتی که ساختید تو گوشی لوگ اه کنید@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
با کامپیوتر بسازید
بعد با همون اکانتی که ساختید تو گوشی لوگ اه کنیدtext one????
or
text now??? -
@اف-اس در هفته های خوشحالی گفته است:
:backhand_index_pointing_left_light_skin_tone: روز دوم:balloon: :balloon:
سلام:rose: :rose: :rose:
امیدوارم حال دلتون خوب باشه:smiling_face_with_heart-eyes: الان که انجمن اید خنده رو لباتون :smiling_face: شادو پیروز باشید:face_with_tears_of_joy:
الان که انجمن هستم خیلی خوش حالم :smiling_face_with_heart-eyes: کلا وقتی جلوی کامپیوتر میشینم بایه بشقاب خوراکی جلوم :face_savouring_delicious_food: حس مفرح بی درد بودن بهم دست میده:face_with_tears_of_joy:
امروزم سعی کردم مثل همیشه شاد باشم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خواه بادلیل خواه بی دلیل:confused_face:
امروز واسه ی چندمین بار مورد تعریف بقیه واقع شدم و حس خوبی داشتم:smiling_face: :hugging_face: :upside-down_face: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: (نکنه انتظار داشتین بگم برای اولین بار:confused_face: عجب انتظارایی داریناا:face_with_tears_of_joy: )
خب از دیشب شروع میکنم دختر داییم خونه ما بود ساعت یک میخواستیم بخوابیم میگه شما همیشه اینقدر زود میخوابین:neutral_face: :neutral_face: تا ساعت سه نزاشت که نه درس بخونم نه بخوابم اینقدر حرف زد:frowning_face: :confused_face: تا لنگ ظهرم خواب بود:confused_face:
امروز کلا روز پر سر و صدا و شلوغی واسم بود بچه ها خونه رو مهد کودک کرده بودن یه سرو صدایی راه انداخته بودن که اصلا جایز نبود تو این وضع درس بخونم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: حس معاون مهد کودک بهم دست داده بود:upside-down_face: البته نمیدونم مهد کودکم معاون داره یا نه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: همش باید بهشون نظارت بکنم:grinning_face_with_smiling_eyes:
بعد از ظهر که همه رفتن گردش و من تنها موندم خونه خیلی خوش حال بودم از سکوت حاکم تو خونه اخ یه لذتی داره تنها تو خونه بمونی کلا این وضع و عاشقشم :hugging_face: :smiling_face_with_heart-eyes:
اول چندتا اهنگ مورد علاقمو گوش دادم :slightly_smiling_face: دیدم امروز اصلا قسمت نبود درس بخونم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :grinning_face_with_smiling_eyes: گفتم بقیشو فقط ریاضی بخونم کلا عاشق ریاضیم اصلا همه ی کتابا یه طرف ریاضی هم یه طرف :smiling_face_with_heart-eyes:
نمیدونم چرا ولی همیشه وسط ریاضی خوندن دوس دارم نقاشی بکشم :thinking_face: یه چندتا کاریکاتورم کشیدم:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
مثل هر روز فکر کردن به یه دوست و ادم فوق العاده حس خیلی خوبی بهم داد :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
فکر کردن به اینکه خدایا با اینکه همه ی چیزایی که میخوام رو ندارم اما خیلی چیزا رودارم که واقعا عاشقشونم به خاطرشون سپاس گزارم و شکر بخاطر تک تک لحظات زندگیم....
ودر اخر اینکه
امیدوار باش به فردای زیبا
غنیمت شمر شیرینی امروز را ....
اها و اینکه شاعر میفرماید
تا توانی دلی شاد کن
لایک نکردن هنر نمیباشد:confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:درسته این خاطره های قشنگ مال شماست ولی من از خوندنش که خیلی خیلی اذت بردم :blush:
-
یه شماره ناشناس پیام داده
سلام پاکت سیگارت را جا گذاشتی آیا آن را میخواهی برایت نگه دارم؟
همونطور که سیگارمو روشن میکردم جواب دادم من که سیگاری نیستم اشتباه گرفتی
و بابام دوباره شکست خورد -
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
با کامپیوتر بسازید
بعد با همون اکانتی که ساختید تو گوشی لوگ اه کنیدtext one????
or
text now???@njzamin قاطی کردم textnow
-
یه شماره ناشناس پیام داده
سلام پاکت سیگارت را جا گذاشتی آیا آن را میخواهی برایت نگه دارم؟
همونطور که سیگارمو روشن میکردم جواب دادم من که سیگاری نیستم اشتباه گرفتی
و بابام دوباره شکست خورد