کار مهم برای آلاء
-
سلام به همه ی آلایی های مهربون
امیدوارم پر امید و مصمم باشین
می خواستم موضوعی رو بهتون بگم که شاید تا حالا خیلی شنیدین
%(#ff0000)[دوستای خوب می خوایین فیلم ها با سرعت بیش تری بیان رو سایت؟]
اره؟؟
حاضرین کاری بکنید که این اتفاق بیافته؟
تنها کاری که باید بکنید اینه :
هر کدوم از شما هر فیلمی رو که دید همون روز توضیحش رو بنویسه و برای ما بفرسته
می دونید این کار چقد کمک میکنه؟
خیلی
نوشتن توضیح فیلم ها 15 دقیقه بیشتر وقت نمی خواد اگه همون آن بنویسین
اما به جاش فیلم ها زودتر آپلود میشن و شما زودتر به خواستتون میرسین
شمایی که دوست دارین سریع تر فیلم ها رو ببینید
دست به کار بشین و از اولین فیلمی که دیدین برامون توضیح بفرستین.
ممنون
پیش به سوی اهداف بلندتان
@دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۵، ۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شده
سلام اینجور بچه های تیم آلا مجبورن وقت بذارن رو نوشتن ریز مباحث و وقتشون برا فیلما کمتر میشه
اگر لطف کنید بفرستید وقتشون کاملا در اختیار فیلما میذارن
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۵، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واسه سرعت اپ شدن فیلم ها چ فرقی میکنه ریز مباحث نوشته بشه یا ن قبلا ک نوشته نمیشد فیلم ها هم روز بعد تدریس روی سایت گذاشته میشد
همین ک بدونیم در کل موضوع چیه کافیه -
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۵، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من يه سوال دارم . چرا آلا فيلمارو با كيفيت عالي هم آپ ميكنه . اخه كسي ك بخواد درس بخونه كيفيتو ميخواد چيكار !!! همون متوسط و بالا رو آپ كنه كافيه ديگ . اين كار باعث وقت گرفتن و دير اومدن فيلما نميشه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
-
واسه سرعت اپ شدن فیلم ها چ فرقی میکنه ریز مباحث نوشته بشه یا ن قبلا ک نوشته نمیشد فیلم ها هم روز بعد تدریس روی سایت گذاشته میشد
همین ک بدونیم در کل موضوع چیه کافیهzahra1303
خیلی فرق می کنه
این تنها راه برا بالا بردن سرعت آپلود هست
وقتی شما توضیح نمی نویسین کسی که قراره فیلم ها رو ضبط کنه میاد فیلم قبلی ها رو نگاه می کنه توضیح می نویسه
همه اینا زمان می خواد
در حالی که هزاران نفر هر روز فیلم ها رو نگاه می کنن -
من يه سوال دارم . چرا آلا فيلمارو با كيفيت عالي هم آپ ميكنه . اخه كسي ك بخواد درس بخونه كيفيتو ميخواد چيكار !!! همون متوسط و بالا رو آپ كنه كافيه ديگ . اين كار باعث وقت گرفتن و دير اومدن فيلما نميشه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
mohamad_m7
فیلم ها با کیفیت متوسط و ... از روی کیفیت های عالی تولید میشن
این فیلم ها با کیفیت عالی تو مدارس روستاها و .... با پروژکتور استفاده میشن
آلا به فکر همه هست -
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۵، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
!!! !!! !!!
-
mohamad_m7
فیلم ها با کیفیت متوسط و ... از روی کیفیت های عالی تولید میشن
این فیلم ها با کیفیت عالی تو مدارس روستاها و .... با پروژکتور استفاده میشن
آلا به فکر همه هستنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهroz والا من همه فيلمارو با كيفيت بالا دان ميكنم داخل تي وي ٤٨ اينچ ميبينم هيچ افت كيفيت و مشكلي هم نداره . بنظر من بيشتر وقت آلا داره صرف اين كيفيت عالي ميشه !
-
roz والا من همه فيلمارو با كيفيت بالا دان ميكنم داخل تي وي ٤٨ اينچ ميبينم هيچ افت كيفيت و مشكلي هم نداره . بنظر من بيشتر وقت آلا داره صرف اين كيفيت عالي ميشه !
mohamad_m7
سلام
کیفیت فیلم برداری دوربین ها عالی هست بنا براین وقت آلا صرف تبدیل فیلم ها به کیفیت های پایین تر میشه نه بالاتر! -
mohamad_m7
سلام
کیفیت فیلم برداری دوربین ها عالی هست بنا براین وقت آلا صرف تبدیل فیلم ها به کیفیت های پایین تر میشه نه بالاتر!نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNGU يني تفاوتي بين آپلود يك گيگ و ١٠٠ مگ نيست ؟؟؟؟!!!!
-
NGU يني تفاوتي بين آپلود يك گيگ و ١٠٠ مگ نيست ؟؟؟؟!!!!
mohamad_m7
منطقی بود. -
mohamad_m7
منطقی بود.نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNGU ببينيد واقعا اگر براي آلا فرقي نداره بهتره همه ي كشور از فيلما استفاده كنن ولي واقعا اگر كيفيت عالي وقت گيره واسه چي وقت تلف شه . من مطمئنم با كيفيت بالا هم ميشه فيلمو ديد
-
NGU ببينيد واقعا اگر براي آلا فرقي نداره بهتره همه ي كشور از فيلما استفاده كنن ولي واقعا اگر كيفيت عالي وقت گيره واسه چي وقت تلف شه . من مطمئنم با كيفيت بالا هم ميشه فيلمو ديد
mohamad_m7
فکر میکنم وقتی از دیتا پروژکتور استفاده بشه خیلی کیفیت تصویر پایین تر میاد -
mohamad_m7
فکر میکنم وقتی از دیتا پروژکتور استفاده بشه خیلی کیفیت تصویر پایین تر میادنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNGU من فيلماي كانون اون ٣ دقيقه هارو ميگم . اونا رو پروژكتور ديدم . شايد بگم ٢٠٪ كاهش كيفيت داشت . تازه اون فيلماي كانون بود
-
آقا من میگم واقعا نیازه توضیحاتو انقدر ریز نوشت؟
همین که یه تیتر کلی و فصل تدریس شده و مدت زمانو یه مقدار توضیحات درمورد مباحث و اینکه از کجا تا کجا تدریس شده کافی نیست؟
این همه توضیح طوولانی که نوشته میشه رو کسی میخونه ؟من خودم فقط برام مهمه بدونم که چه مبحثی تدریس شده و فیلم چند دقیقه است همین.
من هی میخوام توضیحات یه درسیو بنویسم بعد میبینم اصلا نمیتونم انقدر ریز بنویسم... -
همین که یه تیتر کلی و فصل تدریس شده و مدت زمانو یه مقدار توضیحات درمورد مباحث و اینکه از کجا تا کجا تدریس شده کافی نیست؟
این همه توضیح طوولانی که نوشته میشه رو کسی میخونه ؟من خودم فقط برام مهمه بدونم که چه مبحثی تدریس شده و فیلم چند دقیقه است همین.
من هی میخوام توضیحات یه درسیو بنویسم بعد میبینم اصلا نمیتونم انقدر ریز بنویسم...@ROOHIA
شما فقط بنویس
به نظرم این فرمت خوبه
شماره جلسه
زمان
عنوان کلی
مباحث مطرح شده
آدرس تست ها و تمرین های حل شده
ریز توضیحات
توصیه ها و تکالیف گفته شده توسط استاد
لینک صفحه تماشا
حالا شما هرچقد شبیه به این بنویسین بهتره
لازم نیست توضیحات شما شبیه توضیحات فرد دیگری باشهممنون میشیم بنویسید
-
من هی میخوام توضیحات یه درسیو بنویسم بعد میبینم اصلا نمیتونم انقدر ریز بنویسم...نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA دقیقا ... ب نظر من هم کلی باشه ک دانش اموز در کل بدونه با چی طرفه بهتره
اینطوری بیشتر شبیه ی جزوس
من ک ریزمباحث کسی جز خودم رو نمیتونم بخونم
نوشتن ریز مباحث هرکدوم بیشتر از 1ساعت وقت میبرد برای من -
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بالاخره ک همه فیلم ها رو میبینن دیگه چ فرقی میکنه ریز مباحث نوشته بشه یا ن
-
roz
باشه من مینویسم ولی بعدا تو دلت نگی این چرا اینجوری نوشته و نمی نوشت سنگین تر بوداااا
من هر طوری که میتونم مینویسم... -
roz
باشه من مینویسم ولی بعدا تو دلت نگی این چرا اینجوری نوشته و نمی نوشت سنگین تر بوداااا
من هر طوری که میتونم مینویسم...نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA در کار مهم برای آلاء گفته است:
roz
من هر طوری که میتونم مینویسم...درستشم همینه
هر طور میتونی بنویس
عززززیز جان
فقط بنویس