کار مهم برای آلاء
-
mohamad_m7
فیلم ها با کیفیت متوسط و ... از روی کیفیت های عالی تولید میشن
این فیلم ها با کیفیت عالی تو مدارس روستاها و .... با پروژکتور استفاده میشن
آلا به فکر همه هستroz والا من همه فيلمارو با كيفيت بالا دان ميكنم داخل تي وي ٤٨ اينچ ميبينم هيچ افت كيفيت و مشكلي هم نداره . بنظر من بيشتر وقت آلا داره صرف اين كيفيت عالي ميشه !
-
roz والا من همه فيلمارو با كيفيت بالا دان ميكنم داخل تي وي ٤٨ اينچ ميبينم هيچ افت كيفيت و مشكلي هم نداره . بنظر من بيشتر وقت آلا داره صرف اين كيفيت عالي ميشه !
mohamad_m7
سلام
کیفیت فیلم برداری دوربین ها عالی هست بنا براین وقت آلا صرف تبدیل فیلم ها به کیفیت های پایین تر میشه نه بالاتر! -
mohamad_m7
سلام
کیفیت فیلم برداری دوربین ها عالی هست بنا براین وقت آلا صرف تبدیل فیلم ها به کیفیت های پایین تر میشه نه بالاتر!NGU يني تفاوتي بين آپلود يك گيگ و ١٠٠ مگ نيست ؟؟؟؟!!!!
-
NGU يني تفاوتي بين آپلود يك گيگ و ١٠٠ مگ نيست ؟؟؟؟!!!!
mohamad_m7
منطقی بود. -
mohamad_m7
منطقی بود.NGU ببينيد واقعا اگر براي آلا فرقي نداره بهتره همه ي كشور از فيلما استفاده كنن ولي واقعا اگر كيفيت عالي وقت گيره واسه چي وقت تلف شه . من مطمئنم با كيفيت بالا هم ميشه فيلمو ديد
-
NGU ببينيد واقعا اگر براي آلا فرقي نداره بهتره همه ي كشور از فيلما استفاده كنن ولي واقعا اگر كيفيت عالي وقت گيره واسه چي وقت تلف شه . من مطمئنم با كيفيت بالا هم ميشه فيلمو ديد
mohamad_m7
فکر میکنم وقتی از دیتا پروژکتور استفاده بشه خیلی کیفیت تصویر پایین تر میاد -
mohamad_m7
فکر میکنم وقتی از دیتا پروژکتور استفاده بشه خیلی کیفیت تصویر پایین تر میادNGU من فيلماي كانون اون ٣ دقيقه هارو ميگم . اونا رو پروژكتور ديدم . شايد بگم ٢٠٪ كاهش كيفيت داشت . تازه اون فيلماي كانون بود
-
آقا من میگم واقعا نیازه توضیحاتو انقدر ریز نوشت؟
همین که یه تیتر کلی و فصل تدریس شده و مدت زمانو یه مقدار توضیحات درمورد مباحث و اینکه از کجا تا کجا تدریس شده کافی نیست؟
این همه توضیح طوولانی که نوشته میشه رو کسی میخونه ؟من خودم فقط برام مهمه بدونم که چه مبحثی تدریس شده و فیلم چند دقیقه است همین.
من هی میخوام توضیحات یه درسیو بنویسم بعد میبینم اصلا نمیتونم انقدر ریز بنویسم... -
همین که یه تیتر کلی و فصل تدریس شده و مدت زمانو یه مقدار توضیحات درمورد مباحث و اینکه از کجا تا کجا تدریس شده کافی نیست؟
این همه توضیح طوولانی که نوشته میشه رو کسی میخونه ؟من خودم فقط برام مهمه بدونم که چه مبحثی تدریس شده و فیلم چند دقیقه است همین.
من هی میخوام توضیحات یه درسیو بنویسم بعد میبینم اصلا نمیتونم انقدر ریز بنویسم...@ROOHIA
شما فقط بنویس
به نظرم این فرمت خوبه
شماره جلسه
زمان
عنوان کلی
مباحث مطرح شده
آدرس تست ها و تمرین های حل شده
ریز توضیحات
توصیه ها و تکالیف گفته شده توسط استاد
لینک صفحه تماشا
حالا شما هرچقد شبیه به این بنویسین بهتره
لازم نیست توضیحات شما شبیه توضیحات فرد دیگری باشهممنون میشیم بنویسید
-
من هی میخوام توضیحات یه درسیو بنویسم بعد میبینم اصلا نمیتونم انقدر ریز بنویسم... -
roz
باشه من مینویسم ولی بعدا تو دلت نگی این چرا اینجوری نوشته و نمی نوشت سنگین تر بوداااا
من هر طوری که میتونم مینویسم... -
roz
باشه من مینویسم ولی بعدا تو دلت نگی این چرا اینجوری نوشته و نمی نوشت سنگین تر بوداااا
من هر طوری که میتونم مینویسم... -
zahra1303 در کار مهم برای آلاء گفته است:
بالاخره ک همه فیلم ها رو میبینن دیگه چ فرقی میکنه ریز مباحث نوشته بشه یا ن
مام حرفمون همینه
ولی دستور اقا سهراب
نظرشم عوض نمیشه
من خیلی سعی کردم راضیشون کنم منصرف شن
اما فایده نداره
ههههههه
مرغ یه پا داره
وقتی میگن باید نوشته شه ینی باید دددد -
مام حرفمون همینه
ولی دستور اقا سهراب
نظرشم عوض نمیشه
اما فایده نداره
ههههههه
مرغ یه پا داره
وقتی میگن باید نوشته شه ینی باید دددد@مهساااا در کار مهم برای آلاء گفته است:
مام حرفمون همینه
ولی دستور اقا سهراب
نظرشم عوض نمیشه
اما فایده نداره
ههههههه
مرغ یه پا داره
وقتی میگن باید نوشته شه ینی باید ددددالبته اگه بدنم با این نوشتنا کار جلو میوفته کمک میکنم بنویسم که دیگه فیلما روو زود زود بذارن
برا خودتونم خوبه نوشتن مخصوصا اخر شبا قبل خواب چون کمکتون میکنه تو ذهنتون بمونه
بله عزیزای جان -
@مهساااا در کار مهم برای آلاء گفته است:
مام حرفمون همینه
ولی دستور اقا سهراب
نظرشم عوض نمیشه
اما فایده نداره
ههههههه
مرغ یه پا داره
وقتی میگن باید نوشته شه ینی باید ددددالبته اگه بدنم با این نوشتنا کار جلو میوفته کمک میکنم بنویسم که دیگه فیلما روو زود زود بذارن
برا خودتونم خوبه نوشتن مخصوصا اخر شبا قبل خواب چون کمکتون میکنه تو ذهنتون بمونه
بله عزیزای جان