هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه نه ولی تعریفشو شنیدم!!شما رفتی؟ امروز اونجا بودیم یعنی هر کس فکر میکنه زندگیش تکراریه و خسته شده ازش فکر میکنه انرژیش زیاده بیا اونجا تا بفهمه ک مفهموی ب اسم انرژی وجود نداره  
 از دو شب دیشب تا ساعت هفت یه کله توی تنگ رغز 
 سی چهل تا ایستگاه فرود و پرش ! همه با ارتفاع های بالا  
 گروه ما پنج نفره بود دو توشون از تهران اومده بودن یعنی اگه یه بار اومدید و هر سال نیومدید من این مارمولک پروفایلم رو عوض میکنم یعنی اگه یه بار اومدید و هر سال نیومدید من این مارمولک پروفایلم رو عوض میکنم   
 آقا از همین جا همه رو دعوت میکنم ( چ دختر چ پسر ) بیاید بریم پشیمون نمیشید  بدنم له له شده ها ولی بینظیره بینظیر نظیرش تو دنیا نیست بدنم له له شده ها ولی بینظیره بینظیر نظیرش تو دنیا نیست
 موجهای آبی پیشش سوسکه  
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه نه ولی تعریفشو شنیدم!!شما رفتی؟ امروز اونجا بودیم یعنی هر کس فکر میکنه زندگیش تکراریه و خسته شده ازش فکر میکنه انرژیش زیاده بیا اونجا تا بفهمه ک مفهموی ب اسم انرژی وجود نداره  
 گروه ما پنج نفره بود دو توشون از تهران اومده بودن یعنی اگه یه بار اومدید و هر سال نیومدید من این مارمولک پروفایلم رو عوض میکنم یعنی اگه یه بار اومدید و هر سال نیومدید من این مارمولک پروفایلم رو عوض میکنم   
 آقا از همین جا همه رو دعوت میکنم ( چ دختر چ پسر ) بیاید بریم پشیمون نمیشید  بدنم له له شده ها ولی بینظیره بینظیر نظیرش تو دنیا نیست بدنم له له شده ها ولی بینظیره بینظیر نظیرش تو دنیا نیست
 موجهای آبی پیشش سوسکه  
- 
@نوشابه گزینه های روی میزِ بابام  تبریز و شیرازِ...برای حذف کردن تبریز باید برم این تنگه هه رو تعریف کنم براش تبریز و شیرازِ...برای حذف کردن تبریز باید برم این تنگه هه رو تعریف کنم براش  
- 
@نوشابه گزینه های روی میزِ بابام  تبریز و شیرازِ...برای حذف کردن تبریز باید برم این تنگه هه رو تعریف کنم براش تبریز و شیرازِ...برای حذف کردن تبریز باید برم این تنگه هه رو تعریف کنم براش  SenatOr تبریزم از دست نده جاهای دیدنی خوشگل زیاد داره 
- 
SenatOr تبریزم از دست نده جاهای دیدنی خوشگل زیاد داره آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr تبریزم از دست نده جاهای دیدنی خوشگل زیاد داره شیراز بهتره    
- 
 موجهای آبی پیشش سوسکه  
- 
SenatOr 
 من نتونستم گوشی ببرم ولی بچه های تهرانیمون کاور ضد آب داشتن عکس گرفتن فردا شب برام میفرستن عکساشو میزارم  
- 
SenatOr تبریزم از دست نده جاهای دیدنی خوشگل زیاد داره آسمان ِ آبی آره تبریز هم خوبه:) 
 فعلا ک تازه از مسافرت برگشتیم  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr تبریزم از دست نده جاهای دیدنی خوشگل زیاد داره شیراز بهتره    negaarin شیراز تا حالا نرفتم خب  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

من به همه چیش دیگه آشنا هستم حتی لیدر های گروه هم دوستمن
 من به همه چیش دیگه آشنا هستم حتی لیدر های گروه هم دوستمن
 عزت الله انتظامی
عزت الله انتظامی 

با من بود؟
 با من بود؟