هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@نوشابه گزینه های روی میزِ بابام😂تبریز و شیرازِ...برای حذف کردن تبریز باید برم این تنگه هه رو تعریف کنم براش 😐😂
SenatOr تبریزم از دست نده جاهای دیدنی خوشگل زیاد داره
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شیراز بهتره :expressionless_face: :face_with_steam_from_nose:
-
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه نه ولی تعریفشو شنیدم!!شما رفتی؟
امروز اونجا بودیم یعنی هر کس فکر میکنه زندگیش تکراریه و خسته شده ازش فکر میکنه انرژیش زیاده بیا اونجا تا بفهمه ک مفهموی ب اسم انرژی وجود نداره 😂
از دو شب دیشب تا ساعت هفت یه کله توی تنگ رغز 😂
سی چهل تا ایستگاه فرود و پرش ! همه با ارتفاع های بالا 😂😂
گروه ما پنج نفره بود دو توشون از تهران اومده بودن :/ یعنی اگه یه بار اومدید و هر سال نیومدید من این مارمولک پروفایلم رو عوض میکنم 😂😂😂
آقا از همین جا همه رو دعوت میکنم ( چ دختر چ پسر ) بیاید بریم پشیمون نمیشید 😂😂 بدنم له له شده ها ولی بینظیره بینظیر نظیرش تو دنیا نیست
موجهای آبی پیشش سوسکه 😂😂 -
SenatOr
من نتونستم گوشی ببرم ولی بچه های تهرانیمون کاور ضد آب داشتن عکس گرفتن فردا شب برام میفرستن عکساشو میزارم 😋😂 -
آسمان ِ آبی آره تبریز هم خوبه:)
فعلا ک تازه از مسافرت برگشتیم😐😂 -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شیراز بهتره :expressionless_face: :face_with_steam_from_nose:
negaarin شیراز تا حالا نرفتم خب:face_with_tears_of_joy:
-
negaarin شیراز تا حالا نرفتم خب:face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی
الان حوصله ندارم :/وگرنه کلی عکس و تکست آماده کرده بودم بذارم اینجا واسه معرفی شیراز😋چون خیلیا نیومدن تاحالا :/ -
@G-B-A-S عجببب جاییه:smiling_face_with_heart-eyes:
-
آسمان ِ آبی
الان حوصله ندارم :/وگرنه کلی عکس و تکست آماده کرده بودم بذارم اینجا واسه معرفی شیراز😋چون خیلیا نیومدن تاحالا :/ -
آسمان ِ آبی
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

اخ جون😍نمیشه از دستش داداین جاهای بیمزشه 🙁
آخرین آبشارش حدود ۶۰ متر باید با ابزار سخره نوردی بیای پایین 😋 البته زیاد ایستگاه زده میشه برا پایین اومدم ولی آخرش دیگه محشره 😍 -
آسمان ِ آبی
الان حوصله ندارم :/وگرنه کلی عکس و تکست آماده کرده بودم بذارم اینجا واسه معرفی شیراز😋چون خیلیا نیومدن تاحالا :/negaarin امسال که دیگه کوپن سفرمون تکمیل شد:confused_face: :face_with_tears_of_joy: ایشالله سال بعد میایم شیراز :smiling_face_with_sunglasses: