شروع کنکور۹۸
-
@elhame-H یعنی الان دیگه نمیجنگی ؟
-
@elhame-H یعنی الان دیگه نمیجنگی ؟
alireza_kiani
نه دیگه تسلیم -
ما 99 رو برنامه ریزی کردیم
-
-
دوستان من کل تابستونو با برنامه ای که گزینه2 برای ازموناش داده بود خوندم اما از امروز تا اخرشهریور میخام برای هر درس یک ساعت بخونم اخرم میتونم وقت داشته باشم
الان مطمئن نیستم کارم درسته یانه
ممنون میشم راهنماییم کنین@mahdieh-A در شروع کنکور۹۸ گفته است:
دوستان من کل تابستونو با برنامه ای که گزینه2 برای ازموناش داده بود خوندم اما از امروز تا اخرشهریور میخام برای هر درس یک ساعت بخونم اخرم میتونم وقت داشته باشم
ممنون میشم راهنماییم کنینمن سوالتونو درست متوجه نشدم هرروز هر درس یه ساعت یعنی روزی 8 ساعت ؟
به نظر من کار درستی نیست چون اهمیت درسا روش خوندنشون و وضعیت شما حتما در درسهای مختف با هم متفاوته به نظرم از همون چیزایی که خوندید و فک میکنید کافیه آزمونهای جامع تری حل کنید مثلا شیمی از فصلای مختلف تست ترکیبی بزنید و....
حالا دقیق مشکل و وضعیتتون رو متوجه نشدم -
سلام!
دیدم گفتید هدف تاپیک بالا بردن ساعت مطالعه ست؛ گفتم شاید بشه ماها هم شرکت کنیم... من که نود و هشت کنکور ندارم... ولی خوب دارم واسه کنکور از الان می خونم... اگه محدودیت پایه و سال کنکور و اینا ندارید منم هستم! =)) -
@elhame-H منم ناامید کردی
-
@mahdieh-A در شروع کنکور۹۸ گفته است:
ممنون میشم راهنماییم کنینمن سوالتونو درست متوجه نشدم هرروز هر درس یه ساعت یعنی روزی 8 ساعت ؟
به نظر من کار درستی نیست چون اهمیت درسا روش خوندنشون و وضعیت شما حتما در درسهای مختف با هم متفاوته به نظرم از همون چیزایی که خوندید و فک میکنید کافیه آزمونهای جامع تری حل کنید مثلا شیمی از فصلای مختلف تست ترکیبی بزنید و....
حالا دقیق مشکل و وضعیتتون رو متوجه نشدم -
سلام!
دیدم گفتید هدف تاپیک بالا بردن ساعت مطالعه ست؛ گفتم شاید بشه ماها هم شرکت کنیم... من که نود و هشت کنکور ندارم... ولی خوب دارم واسه کنکور از الان می خونم... اگه محدودیت پایه و سال کنکور و اینا ندارید منم هستم! =))@Dr-Reyhaneh در شروع کنکور۹۸ گفته است:
سلام!
دیدم گفتید هدف تاپیک بالا بردن ساعت مطالعه ست؛ گفتم شاید بشه ماها هم شرکت کنیم... من که نود و هشت کنکور ندارم... ولی خوب دارم واسه کنکور از الان می خونم... اگه محدودیت پایه و سال کنکور و اینا ندارید منم هستم! =))مام گفتیم هستیم ولی کوشیم؟؟
چی شد؟!!!! -
فاطمه ـ بوشهر تقریبا اما با این وضعیت فک کنم سال 99 هم پشت کنکوری باشم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
این پست پاک شده! -
@elhame-H منم ناامید کردی
alireza_kiani
نا امید نباش........
چرا ناامید
در نومیدی بسی امیییید است -
سلام
دوستان سوالی داشتم
من نظام قدیم هستم و پشت کنکوریم
متوجه نشدم برای سال دیگه کتابای نظام جدید رو باید بخونم یا همون نظام قدیم ؟
بگم خدا چیکارشون کنه گیجمون کردن هر روز تغییر میدن
-
سلام
دوستان سوالی داشتم
من نظام قدیم هستم و پشت کنکوریم
متوجه نشدم برای سال دیگه کتابای نظام جدید رو باید بخونم یا همون نظام قدیم ؟
بگم خدا چیکارشون کنه گیجمون کردن هر روز تغییر میدن
-
@Dr-Reyhaneh در شروع کنکور۹۸ گفته است:
سلام!
دیدم گفتید هدف تاپیک بالا بردن ساعت مطالعه ست؛ گفتم شاید بشه ماها هم شرکت کنیم... من که نود و هشت کنکور ندارم... ولی خوب دارم واسه کنکور از الان می خونم... اگه محدودیت پایه و سال کنکور و اینا ندارید منم هستم! =))مام گفتیم هستیم ولی کوشیم؟؟
چی شد؟!!!!@mahdieh-A خب بچه ها استقبال نکردن گفتن هستیم ولی خب گزارش ندادن .منم نذاشتم ولی خب اگه واقعا هستید ی تایپیک فقط برا این موضوع میزنم وچتاتون رو اینجا داشته باشین اونجا دیگه چت نکنیم
-
سلام من امروز 4ساعت خوندم فقط میدونم کمه اما تازه شرو کردم و عادت ب مطللعه طولانی نداشتم تاحالا
1ساعت زیست
1ساعت ادبیات
2ساعت ریاضی
انشالله فردا افزایشش میدمmarzyeh78 خیلیم خوبه کمکم بیشترش میکنیم
-
سلام!
دیدم گفتید هدف تاپیک بالا بردن ساعت مطالعه ست؛ گفتم شاید بشه ماها هم شرکت کنیم... من که نود و هشت کنکور ندارم... ولی خوب دارم واسه کنکور از الان می خونم... اگه محدودیت پایه و سال کنکور و اینا ندارید منم هستم! =))@Dr-Reyhaneh نه مشکلی نیست شماهم میتونی گزارشتو بزاری
-
-
سلام
خوبید نظام جدیدید هستید؟ منم مخام توی گزارش شرکت کنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@ماتان سلام هردو... لینک گذاشتم برا گزارش توضیحات رو بخونید