سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سال بعد این موقع من یازدهمم دارم درس می خونم واسه امتحانات ترم
-
منتظر نتیجه کنکور
یا تازه نتیجه ها اومده یا هنوز نیومده که یا خیلی خوشحالم داره و دارم انتخاب رشته میکنم یا خیلی ناراحتم و دارم شروع میکنم واسه سال بعد -
دانشگاه علوم پزشکی!
-
به امید خدا پزشکی تهران
-
سال دیگه این موقع میرم مدرسه پروندمو بگیرم و برا دانشگاه مورد علاقم (یکی از بهترین دانشگاهای پزشکی) کارای ثبت ناممو انجام بدم
-
این تاپیک ، تاپیک بحث و گفتگو که نیس که دارین اسپم میدین
به عنوان تاپیک دقت کنید!
اینجا فقط مینویسین که فکر میکنین سال بعد این موقع کجا هستین! عنوان گویاست
واسه بحث تاپیک هرچی تو دلته بریز بیرون هست
73 تا پست اسپم فرستادین که به تودلی منتقل شد
لطفا نظم تاپیک هارو رعایت کنید. -
پزشکی دانشگاه فردوسی مشهد میخونم
-
پزشکی اردبیل
-
انشاءالله/حتما پزشکی تهران یا البرز :))))
-
-
من متاسفانه هیچوقت بلند پرواز نبودم. حالا چراشو نمیدونم. اما همیشه تلاشم رو کردم که هیچ وقت پشیمون نشم. حالا که رسیده به یه ماه مونده به کنکور طبق شواهد و قراین موجود وضعم خوب نیست اما طبق آنچه که پیش بینی میکنم. رتبه م اطراف پانصد خواهد بود(ریاضی) ولی هیچوقت به رشته یا دانشگاه خاصی فکر نکردم.
vahidmessi941 بنم یه دانش اموز ریاضی باید فکراش بزرگ باشه فکر چیزای جدید وفکر کارافرینی تولید باشه. رقابت با غول های صنعتی جهان .نباید منتظر یکی باشی که بیاد تو رو ببره یه جا استخدام کنه ماهی یه مقدار هم حقوق بده خلاقیتی هم درش نباشه.اگه یکی به من بگه مدرکتو گرفتی دستتو یجا بند می کنم جوری باهاش برخورد می کنم که خودش بفهمه خیلی بهم برمی خوره.
حالا هر کس روحیه و نظر خودشو داره شاید من دوستدارم اینطوری باشه کسای دیگه نه
کنکور دقیقا همون چیزیه که نمیزاره من از درس و ریاضی لذت ببرم و باعث کشته شدن و خفه شدن ایده هامه برای همین از اسمش هم حالم بهم می خوره -
سلام به همه آلائی های عزیز...
دوستای گلم همه رشته و دانشگاه هدفتون رو اینجا بگین که ببینیم انشاالله سال بعد اینموقع کجائیم ،بعلاوه هم دانشگاهی ها و هم دانشکده ای هامونو بشناسیم...مرسیyeganeh_mk دانشگاه شهیدبهشتی شیراز.. پزشکی. یا داروسازی