هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@zahra-m1999 ما صندلیامون به زمین چسبیده بود شرایط واسه تقلب بیستههه بیست:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 ما صندلیامون به زمین چسبیده بود شرایط واسه تقلب بیستههه بیست:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
😶😶😶😶😂😂😂
یه قاعده کلاس ما
یا امتحان لغومی کنید
یا سفید تحویل میدیم
اونم به مدیر مدرسه نه خود معلم 😶😶😶😶 -
من هیچوقت ثابت نبودم😑😂هروقت معلم شیمی میومد میگفت؛استاد کجایی😑😑😂
(از سر مسخره ی اون دیگ منم استاد گفتن رو یاد گرفتم)😂 -
من هیچوقت ثابت نبودم😑😂هروقت معلم شیمی میومد میگفت؛استاد کجایی😑😑😂
(از سر مسخره ی اون دیگ منم استاد گفتن رو یاد گرفتم)😂 -
تقلب هم میکردی پس😐😂
SenatOr ارههه ولی 90 درصدشو فقط میرسوندم:confused_face:
یه بار معلم فیزیکمون سر همین موضوع باهام کلییی حرف زد میگف اخه به تو چی میرسه :confused_face: گفتم هیچی اگرم چیزی برسه غلط درمیاد:face_with_tears_of_joy: -
😶😶😶😶😂😂😂
یه قاعده کلاس ما
یا امتحان لغومی کنید
یا سفید تحویل میدیم
اونم به مدیر مدرسه نه خود معلم 😶😶😶😶@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
😶😶😶😶😂😂😂
یه قاعده کلاس ما
یا امتحان لغومی کنید
یا سفید تحویل میدیم
اونم به مدیر مدرسه نه خود معلم 😶😶😶😶یه بار سفید تحویل دادیم
اونم واسه همه صفر گذاشت ناظم رو هم آورد
فقط مدیرو شانس آوردیم باخبر نشد:neutral_face: -
😶😶😶😶😂😂😂
یه قاعده کلاس ما
یا امتحان لغومی کنید
یا سفید تحویل میدیم
اونم به مدیر مدرسه نه خود معلم 😶😶😶😶 -
-
یه بار یادمه یه معلمه شیمی بی سواد داشتیم
یه بار من کلیه درد داشتم نزاشت ساعت 2 برم بیرون یه ربع درد کشیدم ک زنگ بخوره
:/ ^از اداره اومدن پرسیدن از من ک خانوم شیمی چجوریه منم چند تا سوتی علمی رو کردم بداشون :) خخخ اون باشه بزاره من برم بیرون -
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هیچ وقت تقلب نتونستم نه بکنم نه بدم 😅
هر کی کنارم میشست کلا به حال خودش گریه میکرد😶😁😁😂😂😂😂من کلا خم میشم رو برگه
بعد می گفتم هر کی خواست خودش نگاه کنه
بخونه از رو دستم 😶😶😶😶 -
@zahra-m1999 کلاس ماهم اینطوره امسال کلا ما از ده بار امتحان شیمی دوبارشو دادیم البته این ی نمونشه
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 کلاس ماهم اینطوره امسال کلا ما از ده بار امتحان شیمی دوبارشو دادیم البته این ی نمونشه
خاله من دو سال مدرسه نمیرم 😁😁😂😂
-
😶😶😶😶😂😂😂
یه قاعده کلاس ما
یا امتحان لغومی کنید
یا سفید تحویل میدیم
اونم به مدیر مدرسه نه خود معلم 😶😶😶😶@zahra-m1999 واااااااااای یه بار امتحان فیزیکو همین جوری دادیم معلممون با همهه لج کرد نمره ماهیانه همههههه رو صفر زد تو کارنامه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: