هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 :frowning_face: اها خاله جون حله
قربونت عزیز😶😶😁😂😂😂
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 واااااااااای یه بار امتحان فیزیکو همین جوری دادیم معلممون با همهه لج کرد نمره ماهیانه همههههه رو صفر زد تو کارنامه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
معلم فیزیک ما گفت حالا با دست خط خودتون اسمتون رو رو برگه هست
میزارم دفتر ببینن
ما همه لبخند ملیحححححححح
استاد اسم ننوشتیم 😶😶😁😂😂😂😂😂😂😂@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 واااااااااای یه بار امتحان فیزیکو همین جوری دادیم معلممون با همهه لج کرد نمره ماهیانه همههههه رو صفر زد تو کارنامه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
معلم فیزیک ما گفت حالا با دست خط خودتون اسمتون رو رو برگه هست
میزارم دفتر ببینن
ما همه لبخند ملیحححححححح
استاد اسم ننوشتیم 😶😶😁😂😂😂😂😂😂😂گفت چرااااا
گفتیم
شاید بخواید برای بقیه استفاده کنید 😶😁😁😁😁😁 -
همین حالا که من میخوام برم نهار بحثا قشنگ قشنگه:confused_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@i-sorna میدونی داستان چیه؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من ب بوی بعضی عطرا واکنش میدم سردرد شدید و حالت تهوع انروز ی عطر زدم شبش ک عزاریلو ملاقات کردم از صبش ک دیروز میشه تا امروز یکریز میخندم
-
همین حالا که من میخوام برم نهار بحثا قشنگ قشنگه:confused_face: :face_with_tears_of_joy:
نرو بمون با هم بریم😐😂
-
بچه ها :/
فردا پس فردا نتابج میاد خخخخ -
نرو بمون با هم بریم😐😂
-
@i-sorna میدونی داستان چیه؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من ب بوی بعضی عطرا واکنش میدم سردرد شدید و حالت تهوع انروز ی عطر زدم شبش ک عزاریلو ملاقات کردم از صبش ک دیروز میشه تا امروز یکریز میخندم
-
نرو بمون با هم بریم😐😂
SenatOr تا همین الانش که از گرسنگی نمردم خیلیه:confused_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 :frowning_face: اها خاله جون حله
قربونت عزیز😶😶😁😂😂😂
-
من یادمه امتحان داشتیم باید برگه رو سفت میچسبیدی😂 میدیدی ده دقیقه موند اخر،یکی پاشد برگه ت رو زیر دستت کشید اسمت رو خط زد و اسم خودشو نوشت و تحویل داد😑😂😂😂این دردناک ت ین تقلب بود😂
-
من یادمه امتحان داشتیم باید برگه رو سفت میچسبیدی😂 میدیدی ده دقیقه موند اخر،یکی پاشد برگه ت رو زیر دستت کشید اسمت رو خط زد و اسم خودشو نوشت و تحویل داد😑😂😂😂این دردناک ت ین تقلب بود😂
-