هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
- 
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره  
 رفتم عین چی جا دکمه ها ی کیبوردم اشتباه گرفته بودم   بعد زدم رو سایت اورد نخونده رفتم توش بعد دیدم اعلامیه است بعد زدم رو سایت اورد نخونده رفتم توش بعد دیدم اعلامیه است بعد اومدم با اون پیام تو رفتم بعد اومدم با اون پیام تو رفتم       ای جانم دلبر فرز کی بودی  
- 
SenatOr اینم دیالوگ علی صادقی بود        :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
- 
همه چی ریخته بهم،الان خوندم نوشته دانشجوهای رشته مامایی شهریه شون طبق قانون جدید امروز ۸۰درصد افزایش پیدا میکنع  revival ازاد؟؟ 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس چرا خسیس ما که دست و دل بازیم  از لایکاتون معلومه  
- 
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره نَ نِمیخوآمـ چیزی بِگَمـ. Ok  
 سبک نوشتنت باحاله تا از دنیا نرفتم اینو بهت بگم تو دلم نمونه 
- 
revival ازاد؟؟ آسمان ِ آبی ملیا هم شهریه دارن مگه؟ 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس تو گوشی سخته میزنی لایک یهو منفی میده  پس همون لایک نکنین به صرفه تره  
 با تچکر 
- 
revival ازاد؟؟ آسمان ِ آبی پ ن پ اسیر        

ردپا
ردپا

️
️ ️
️