هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
SenatOr اینم دیالوگ علی صادقی بود
:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
همه چی ریخته بهم،الان خوندم نوشته دانشجوهای رشته مامایی شهریه شون طبق قانون جدید امروز ۸۰درصد افزایش پیدا میکنع
revival ازاد؟؟
-
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس چرا خسیس ما که دست و دل بازیم
از لایکاتون معلومه
-
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره نَ نِمیخوآمـ چیزی بِگَمـ.
Ok
سبک نوشتنت باحاله تا از دنیا نرفتم اینو بهت بگم تو دلم نمونه -
revival ازاد؟؟
آسمان ِ آبی ملیا هم شهریه دارن مگه؟
-
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس تو گوشی سخته میزنی لایک یهو منفی میده
پس همون لایک نکنین به صرفه تره
با تچکر -
revival ازاد؟؟
آسمان ِ آبی پ ن پ اسیر
-
مـرده ام ؛ ایـن نـفـس تـازه ی مـن فـلـسفـه دارد
روی پــا بــودن ایـن بـــرج ِ کــهــن فـلـسـفـه داردسنگ این است که من فکر کنم"قسمتم این بود"
تیـشـه بـر سـر زدن «سنـگ شکن» فلسفه دارددوستـی بـا تـو میـسّـر کـه نـشـد نقشه کشیدم
بـا رفـیــقــان شـمـا دوســـت شــدن فلسفه داردگفته بودند که در شهر شبی دیده شدی،حیف...
و هـمـین "حیـف" خودش مـطـمـئـنـا فلسفه داردآمــدی بــر ســر قــبــرم ، نـشـد از قـبــر در آیــم
تـازه فـهـمـیـده ام ایـن بـنـد ِکـفــن فـلـسفه دارد#کاظم_بهمنی
-
مـرده ام ؛ ایـن نـفـس تـازه ی مـن فـلـسفـه دارد
روی پــا بــودن ایـن بـــرج ِ کــهــن فـلـسـفـه داردسنگ این است که من فکر کنم"قسمتم این بود"
تیـشـه بـر سـر زدن «سنـگ شکن» فلسفه دارددوستـی بـا تـو میـسّـر کـه نـشـد نقشه کشیدم
بـا رفـیــقــان شـمـا دوســـت شــدن فلسفه داردگفته بودند که در شهر شبی دیده شدی،حیف...
و هـمـین "حیـف" خودش مـطـمـئـنـا فلسفه داردآمــدی بــر ســر قــبــرم ، نـشـد از قـبــر در آیــم
تـازه فـهـمـیـده ام ایـن بـنـد ِکـفــن فـلـسفه دارد#کاظم_بهمنی
-
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره ما میترسیم
نترس من اینجام
الان یه عشقم اون وسط اضافه میکردم دیالوگ فیلم میشد
-
revival ازاد؟؟
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival ازاد؟؟
نه خبر جعلی بود اومدم قسمتی از استرسی ک بهااره بهتون وارد کرد تلافی کنم ک حواسم نبود اشتب زدم