هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
بهاره 
 فیک 
 چرا واقعا 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره 
 : |
 عکس پارسالهعکس پارساله تازه ادیت کردم ۱۳۹۶ رو نودوهفتش کردم بعد که ارسال کرذم دیدم نوشته نتایج اولیه :/... آدم تو شیلنگ آب شنا کنه ولی کنف نشه  بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره 
 عکس پارسالهعکس پارساله تازه ادیت کردم ۱۳۹۶ رو نودوهفتش کردم بعد که ارسال کرذم دیدم نوشته نتایج اولیه :/... آدم تو شیلنگ آب شنا کنه ولی کنف نشه   
- 
خدا رو خوش میاد این طوری با دل چهار تا جوون بازی کنی ؟  
 بهاره
- 
 عکس پارسالهعکس پارساله تازه ادیت کردم ۱۳۹۶ رو نودوهفتش کردم بعد که ارسال کرذم دیدم نوشته نتایج اولیه :/... آدم تو شیلنگ آب شنا کنه ولی کنف نشه  
- 
 بهاره
- 
بهاره 
 بحث سالش نی،بحث اقای براتیه ک هر روز میاد جلوی تلویزیون تبلیغ الکی گاج رو میکنه اینجا هم عکس امیرحسینه،کسی از تجربیا نیست ک اونو نشناسه،۳ تا اختصاصی ۱۰۰ revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره 
 بحث سالش نی،بحث اقای براتیه ک هر روز میاد جلوی تلویزیون تبلیغ الکی گاج رو میکنه اینجا هم عکس امیرحسینه،کسی از تجربیا نیست ک اونو نشناسه،۳ تا اختصاصی ۱۰۰ براتی گاج نمیرفت ؟ 
- 
 بحث سالش نی،بحث اقای براتیه ک هر روز میاد جلوی تلویزیون تبلیغ الکی گاج رو میکنه اینجا هم عکس امیرحسینه،کسی از تجربیا نیست ک اونو نشناسه،۳ تا اختصاصی ۱۰۰ براتی گاج نمیرفت ؟ 
- 
 بهاره
- 
 بحث سالش نی،بحث اقای براتیه ک هر روز میاد جلوی تلویزیون تبلیغ الکی گاج رو میکنه اینجا هم عکس امیرحسینه،کسی از تجربیا نیست ک اونو نشناسه،۳ تا اختصاصی ۱۰۰ براتی گاج نمیرفت ؟ @D-fateme-r 
 همه جا میرفته انگاری
 چون هم گاج رو تبلیغ میکنه هم قلمچی هم گزینه 
- 
من همین طوری هم فرق راهنمای چپ و راست رو نمیدونم با این استرس چطوری برم تمرین پارک دوبل ؟  
- 
@D-fateme-r 
 همه جا میرفته انگاری
- 
بهاره 
 بحث سالش نی،بحث اقای براتیه ک هر روز میاد جلوی تلویزیون تبلیغ الکی گاج رو میکنه اینجا هم عکس امیرحسینه،کسی از تجربیا نیست ک اونو نشناسه،۳ تا اختصاصی ۱۰۰ revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره 
 بحث سالش نی،بحث اقای براتیه ک هر روز میاد جلوی تلویزیون تبلیغ الکی گاج رو میکنه اینجا هم عکس امیرحسینه،کسی از تجربیا نیست ک اونو نشناسه،۳ تا اختصاصی ۱۰۰ به نکته پهنی اشاره کردی! 
 من چون تلوزیون نمیبینم اینو دقت نکردم
 واسه کنکوریای سال بعد این موردو رعایت میکنم 
- 
@D-fateme-r 
 همه جا میرفته انگاری
- 
من همین طوری هم فرق راهنمای چپ و راست رو نمیدونم با این استرس چطوری برم تمرین پارک دوبل ؟  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من همین طوری هم فرق راهنمای چپ و راست رو نمیدونم با این استرس چطوری برم تمرین پارک دوبل ؟  پارک دوبل ک مخصوص شما دختراس اصلا تو خونتونه تمرین نمیخواد    
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من همین طوری هم فرق راهنمای چپ و راست رو نمیدونم با این استرس چطوری برم تمرین پارک دوبل ؟  پارک دوبل ک مخصوص شما دختراس اصلا تو خونتونه تمرین نمیخواد    revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من همین طوری هم فرق راهنمای چپ و راست رو نمیدونم با این استرس چطوری برم تمرین پارک دوبل ؟  پارک دوبل ک مخصوص شما دختراس اصلا تو خونتونه تمرین نمیخواد    [سکوت ]  
- 
برا من مهم نیس براتی یا بزرگترش کجا میرفت آزمون یا کتاب چی میخوند  
 اصن مهم نیس ....
- 
از دور دو فرمان هم متنفرم  
- 
برا من مهم نیس براتی یا بزرگترش کجا میرفت آزمون یا کتاب چی میخوند  
 اصن مهم نیس ....@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: برا من مهم نیس براتی یا بزرگترش کجا میرفت آزمون یا کتاب چی میخوند  
 اصن مهم نیس ....شما به سرنوشت من دچار میشی  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

نتون با  ما اینجوری
نتون با  ما اینجوری مگه دیشب نگفتیم عشقم
مگه دیشب نگفتیم عشقم