هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
این پست پاک شده!
-
بهاره
فیک
چرا واقعا -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره
: |
عکس پارسالهعکس پارساله تازه ادیت کردم ۱۳۹۶ رو نودوهفتش کردم بعد که ارسال کرذم دیدم نوشته نتایج اولیه :/... آدم تو شیلنگ آب شنا کنه ولی کنف نشه
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره
عکس پارسالهعکس پارساله تازه ادیت کردم ۱۳۹۶ رو نودوهفتش کردم بعد که ارسال کرذم دیدم نوشته نتایج اولیه :/... آدم تو شیلنگ آب شنا کنه ولی کنف نشه
-
خدا رو خوش میاد این طوری با دل چهار تا جوون بازی کنی ؟
بهاره -
بهاره
-
بهاره -
بهاره
بحث سالش نی،بحث اقای براتیه ک هر روز میاد جلوی تلویزیون تبلیغ الکی گاج رو میکنه اینجا هم عکس امیرحسینه،کسی از تجربیا نیست ک اونو نشناسه،۳ تا اختصاصی ۱۰۰revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره
بحث سالش نی،بحث اقای براتیه ک هر روز میاد جلوی تلویزیون تبلیغ الکی گاج رو میکنه اینجا هم عکس امیرحسینه،کسی از تجربیا نیست ک اونو نشناسه،۳ تا اختصاصی ۱۰۰براتی گاج نمیرفت ؟
-
بهاره
بحث سالش نی،بحث اقای براتیه ک هر روز میاد جلوی تلویزیون تبلیغ الکی گاج رو میکنه اینجا هم عکس امیرحسینه،کسی از تجربیا نیست ک اونو نشناسه،۳ تا اختصاصی ۱۰۰براتی گاج نمیرفت ؟
-
بهاره -
بهاره
@D-fateme-r
همه جا میرفته انگاری
چون هم گاج رو تبلیغ میکنه هم قلمچی هم گزینه -
من همین طوری هم فرق راهنمای چپ و راست رو نمیدونم با این استرس چطوری برم تمرین پارک دوبل ؟
-
@D-fateme-r
همه جا میرفته انگاری
چون هم گاج رو تبلیغ میکنه هم قلمچی هم گزینه -
بهاره
بحث سالش نی،بحث اقای براتیه ک هر روز میاد جلوی تلویزیون تبلیغ الکی گاج رو میکنه اینجا هم عکس امیرحسینه،کسی از تجربیا نیست ک اونو نشناسه،۳ تا اختصاصی ۱۰۰revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره
بحث سالش نی،بحث اقای براتیه ک هر روز میاد جلوی تلویزیون تبلیغ الکی گاج رو میکنه اینجا هم عکس امیرحسینه،کسی از تجربیا نیست ک اونو نشناسه،۳ تا اختصاصی ۱۰۰به نکته پهنی اشاره کردی!
من چون تلوزیون نمیبینم اینو دقت نکردم
واسه کنکوریای سال بعد این موردو رعایت میکنم -
@D-fateme-r
همه جا میرفته انگاری
چون هم گاج رو تبلیغ میکنه هم قلمچی هم گزینه