Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. پشتیبانی فنی آلاء
  3. سایت
  4. مچ اساتید رو بگیر تا حواسشون باشه که اینجا آلاست و نباید سوتی داد!!!!
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

مچ اساتید رو بگیر تا حواسشون باشه که اینجا آلاست و نباید سوتی داد!!!!

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سایت
46 دیدگاه‌ها 27 کاربران 3.0k بازدیدها 22 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Dr.moradiD آفلاین
    Dr.moradiD آفلاین
    Dr.moradi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

اولین سوتی:pouting_face: :pouting_face:
    آقا خدا وکیلی دیگه بحث تبدیل واحدا _ فصل یک فیزیک دهم_ چیزی نیست که مثالاشو غلط حل کنید استاد داداشی.:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
    نه خدایی اگه من اشتباه میگم شما بگید تا بفهمم که مشکل از خودمه.
    این دوتا مثال رو میگم.:backhand_index_pointing_down: :backhand_index_pointing_down:
    1_1537121853695_Screenshot (85).png 0_1537121853694_Screenshot (84).png

تنها راه انجام کارهای بزرگ در دنیا،انجام دادن کاری است که دوست دارید.اگر هنوز هم موفق نشده اید آن را پیدا کنید به جستجویتان ادامه دهید

revivalR 1 پاسخ آخرین پاسخ
    -2
    • Dr.moradiD Dr.moradi

سلام دوستان.هدف از ایجاد این تاپیک اینه که اگه احیانا دیدین که اساتید محترم آلا یه بحثی رو اشتباه توضیخ میدن یا حتی مثال ها رو غلط حل میکنن:face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: یا در کل سوتی میدن:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: اینجا گزاشن بدین خواااااااااااااهشا.:folded_hands: :folded_hands: :folded_hands: تا بلکه رسیدگی بشه یا تذکری داده بشه.بااااااااااور کنید سطح علمی آلا داره میاد پائین.:confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face:

MM.zahedM آفلاین
      MM.zahedM آفلاین
      MM.zahed
      رتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاء

@Dr-moradi
      سلام دوست عزیز
      ببین آلا واستادهای عزیزش دارن بدون هیچ چشم داشتی از دانش آموزا خدمت میکنن به نظرم این کار درستی نیست که یه اشتباه محاسباتی رو تو چشم بزنیم همه ی انسان ها ممکن الخطا هستن هیچ عیبی هم نداره ولی عیب داره که از خدمات آلا استفاده میکنیم و تو اینجور تاپیک ها ضعف ش رو به رخ بکشیم لطفا این تاپیک رو حذف کن:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

Dr.moradiD 1 پاسخ آخرین پاسخ
      9
      • MM.zahedM MM.zahed

@Dr-moradi
        سلام دوست عزیز
        ببین آلا واستادهای عزیزش دارن بدون هیچ چشم داشتی از دانش آموزا خدمت میکنن به نظرم این کار درستی نیست که یه اشتباه محاسباتی رو تو چشم بزنیم همه ی انسان ها ممکن الخطا هستن هیچ عیبی هم نداره ولی عیب داره که از خدمات آلا استفاده میکنیم و تو اینجور تاپیک ها ضعف ش رو به رخ بکشیم لطفا این تاپیک رو حذف کن:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

Dr.moradiD آفلاین
        Dr.moradiD آفلاین
        Dr.moradi

@MM-zahed باهاتون موافقم.دمشونم گرم که دارن رایگان این خدمات رو میدن دست بوس همشونم هستم ولی قرار نیست چون داریم رایگان استفاده میکنیم حق انتقاد نداشته باشیم. و قرار نیست چون رایگانه آموزشش سطح پائین و پر اشتباه باشه.
        اگه واقعا برای رضای خداست چرا نباید به احسن وجه کار کنن و این خدمات رو ارائه بدن.
        ضمنا این فرمایش شما دقیقا عین این میمونه که سر کلاس نشسته باشی بعد استاد مثال هارو اشتباه حل کنه و شما به روی استاد نیاری که مبادا ناراحت بشه!!!!!
        اتفاقا اگه شما سر کلاس اشتباه استاد رو بهش تذکر بدی نه تنها ناراحت نمیشه بلکه خوشحالم میشه و سعی میکنه با تمرکز بیشتری تدریس کنه.
        ضمنا اینجا دبیرستان صنعتی شریفه و این اشتباهات فاحش ینی زیر سوال بردن لوگوی دانشگاه صنعتی شریف که به این سایت و این مدرسه اعتبار داده.

تنها راه انجام کارهای بزرگ در دنیا،انجام دادن کاری است که دوست دارید.اگر هنوز هم موفق نشده اید آن را پیدا کنید به جستجویتان ادامه دهید

MM.zahedM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Dr.moradiD Dr.moradi

@MM-zahed باهاتون موافقم.دمشونم گرم که دارن رایگان این خدمات رو میدن دست بوس همشونم هستم ولی قرار نیست چون داریم رایگان استفاده میکنیم حق انتقاد نداشته باشیم. و قرار نیست چون رایگانه آموزشش سطح پائین و پر اشتباه باشه.
          اگه واقعا برای رضای خداست چرا نباید به احسن وجه کار کنن و این خدمات رو ارائه بدن.
          ضمنا این فرمایش شما دقیقا عین این میمونه که سر کلاس نشسته باشی بعد استاد مثال هارو اشتباه حل کنه و شما به روی استاد نیاری که مبادا ناراحت بشه!!!!!
          اتفاقا اگه شما سر کلاس اشتباه استاد رو بهش تذکر بدی نه تنها ناراحت نمیشه بلکه خوشحالم میشه و سعی میکنه با تمرکز بیشتری تدریس کنه.
          ضمنا اینجا دبیرستان صنعتی شریفه و این اشتباهات فاحش ینی زیر سوال بردن لوگوی دانشگاه صنعتی شریف که به این سایت و این مدرسه اعتبار داده.

MM.zahedM آفلاین
          MM.zahedM آفلاین
          MM.zahed

@Dr-moradi
          چند وقته از فیلم های آلا استفاده میکنی؟

0
          • elhame.HE آفلاین
            elhame.HE آفلاین
            elhame.H

خب بلاخره اشتباه پیش میاد دیگه
            حالا یکی دوتا خطا مشکلی ایجاد نمیکنه
            حتی بعضی وقتا تو بهترین کتاب تستا اشتباه پیدامیشه

Don't be scared to close your eyes

1 پاسخ آخرین پاسخ
            5
            • MM.zahedM MM.zahed

@Dr-moradi
              چند وقته از فیلم های آلا استفاده میکنی؟

Dr.moradiD آفلاین
              Dr.moradiD آفلاین
              Dr.moradi

@MM-zahed راستش چون اعتقادی به فیلم آموزشی ندارم و کتاب رو به شدت ترجیح میدم خیلی وقت نیست که فیلمای آلا رو میبینم.
              ولی دوستم فیزیک کنکورش رو خیلی خوب زده بود آلا رو بهم معرفی کردالبته دوستم از فیلم های استاد کازرانیان استفاده کرده بود.
              ولی متاسفانه ایشون برا نظام جدید تدریس نکردند.
              منم وقتی این اشتباهات محاسباتی رو دیدم کلا از آلا نا امید شدم.:disappointed_face: :disappointed_face: به خاطر اینه که میگم سطح آلا اومده پائین.

MM.zahedM 1 پاسخ آخرین پاسخ
              -1
              • Dr.moradiD Dr.moradi

آقا خدا وکیلی دیگه بحث تبدیل واحدا _ فصل یک فیزیک دهم_ چیزی نیست که مثالاشو غلط حل کنید استاد داداشی.:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
                نه خدایی اگه من اشتباه میگم شما بگید تا بفهمم که مشکل از خودمه.
                این دوتا مثال رو میگم.:backhand_index_pointing_down: :backhand_index_pointing_down:
                1_1537121853695_Screenshot (85).png 0_1537121853694_Screenshot (84).png

revivalR آفلاین
                revivalR آفلاین
                revival

@Dr-moradi در مچ اساتید رو بگیر تا حواسشون باشه که اینجا آلاست و نباید سوتی داد!!!! گفته است:

آقا خدا وکیلی دیگه بحث تبدیل واحدا _ فصل یک فیزیک دهم_ چیزی نیست که مثالاشو غلط حل کنید استاد داداشی

برفلک فهماندیم،نفهمیدیم فهمیدن چه است
                درکلاس درس فهمیدن،نمیفهمیم فهمیدن چه است

چه کار بی معنی و پوچی!چ لحن زشتی!ی استاد نصفحه شب گاهی بیدارش میکنن واسه ی ویرایش و ضبط و...تا ی فیلم رایگان و ب موقع به تو برسه،بعد چی،ی اشتباه محساباتی رو غلط بگیری؟ی مخرج ک خط نخورده!چ خنده داره کارت!
                دمشون گرم ی مجموعه،یسری ادم ک امثال این پست ها رو میبنین بازم ب مسیرشون شک نمیکنن!!!

11
                • Dr.moradiD Dr.moradi

@MM-zahed راستش چون اعتقادی به فیلم آموزشی ندارم و کتاب رو به شدت ترجیح میدم خیلی وقت نیست که فیلمای آلا رو میبینم.
                  ولی دوستم فیزیک کنکورش رو خیلی خوب زده بود آلا رو بهم معرفی کردالبته دوستم از فیلم های استاد کازرانیان استفاده کرده بود.
                  ولی متاسفانه ایشون برا نظام جدید تدریس نکردند.
                  منم وقتی این اشتباهات محاسباتی رو دیدم کلا از آلا نا امید شدم.:disappointed_face: :disappointed_face: به خاطر اینه که میگم سطح آلا اومده پائین.

MM.zahedM آفلاین
                  MM.zahedM آفلاین
                  MM.zahed

@Dr-moradi
                  دوستت درست استفاده کرده استاد کازرانیان یکی از بهترین استاد های آلا هستن نگران هم نباش به زودی زود فیلم های آقای کازرانیان رو سایت قرار میگیره در ضمن شما میتوید تا اون موقع از فیلم های کلاس کنکور2 ایشون استفاده کنید مباحث مشترک مشکلی پیش نمیاد
                  راستی اگه میخواهی این مشکلت حل بشه از فیلم هایی استفاده کن که سرکلاس دانش آموز هست چون اونا اشتباهات احتمالی رو میگیرن نگران اینم نباش که فیلم ها قدیمی ان مباحث اغلب یکیه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • sohrabS آفلاین
                    sohrabS آفلاین
                    sohrab
                    مدیر

خوبه مشکلات رو بگید :heart_suit:
                    فقط یه چیزی تو استودیو دانش آموز نیست، دبیر برای مدت زیادی وای میسته و خودش و یه دوربین
                    در نتیجه احتمال سوتی محاسباتی زیاد می شه

سوتی علمی و محاسباتی متفاوت هستند، ولی هر دوش رو بگید خوبه
                    با لحن دوستانه البته.

تو کلاس درس وقتی دبیر مخرجی رو نمی بینه ساده کنه یه نفر تو کلاس دست بلند می کنه میگه آقا اون رو اشتباه نکردی؟! بلافاصله اصلاح میشه
                    اینجا هم گفتن شما باید شبیه همون دانش آموز دلچسب باشه

هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست.

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    12
                    • revivalR revival

@Dr-moradi در مچ اساتید رو بگیر تا حواسشون باشه که اینجا آلاست و نباید سوتی داد!!!! گفته است:

آقا خدا وکیلی دیگه بحث تبدیل واحدا _ فصل یک فیزیک دهم_ چیزی نیست که مثالاشو غلط حل کنید استاد داداشی

برفلک فهماندیم،نفهمیدیم فهمیدن چه است
                      درکلاس درس فهمیدن،نمیفهمیم فهمیدن چه است

چه کار بی معنی و پوچی!چ لحن زشتی!ی استاد نصفحه شب گاهی بیدارش میکنن واسه ی ویرایش و ضبط و...تا ی فیلم رایگان و ب موقع به تو برسه،بعد چی،ی اشتباه محساباتی رو غلط بگیری؟ی مخرج ک خط نخورده!چ خنده داره کارت!
                      دمشون گرم ی مجموعه،یسری ادم ک امثال این پست ها رو میبنین بازم ب مسیرشون شک نمیکنن!!!

Dr.moradiD آفلاین
                      Dr.moradiD آفلاین
                      Dr.moradi

revival ببین دوست عزیز من خودم در جریان خیلی از مشکلاتی که آلا باهاش روبرو هست هستم و میدونم چقدر دارن زحمت میکشن و جه کار بزرگی رو دارن انجام میدن.و هدفم این نیست که این عزیزان رو دلسرد کنم و مطمئنم در آینده یکی از حامیان آلا هستم(چه حامی مالی و چه علمی)ولی قرار نیست چون به آلا و اساتیدش مدیون هستم سیب زمینی وار از کنار اشتباهاتی که در شان آلا نیست رد بشم و سکوت کنم.آلا اگه میخواد دردی از منِ کنکوری دوا کنه که پول ندارم کلاسها و آزمون های میلیونی شرکت کنم باید بتونه با موسسه هایی که سطح علمی بالایی دارن و چون سطحشون بالاست و دارن رانت های میلیاردی راه میندازن و دو قطبی و بی عدالتی وحشتناکی بوجود آوردن رقابت کنه.آلا باید بتونی از اساتیدی با تراز علمی امیر مسعودی و امثالهم استفاده کنه و این آموزشها رو رایگان ارائه بده.البته اگه واقعا هدفش توسعه ی عدالت آموزشیه و برای خدا داره کار میکنه.این آموزشهای سطح پائین دردی از کسی دوا نمیکنه.
                      ضمنا انتظار داشتن و مطالبه داشتن جرم نیست انسان باشیم یه کم.

revivalR MaryaM._.shM sbr.abasiS aylar moA 4 پاسخ آخرین پاسخ
                      4
                      • Dr.moradiD Dr.moradi

revival ببین دوست عزیز من خودم در جریان خیلی از مشکلاتی که آلا باهاش روبرو هست هستم و میدونم چقدر دارن زحمت میکشن و جه کار بزرگی رو دارن انجام میدن.و هدفم این نیست که این عزیزان رو دلسرد کنم و مطمئنم در آینده یکی از حامیان آلا هستم(چه حامی مالی و چه علمی)ولی قرار نیست چون به آلا و اساتیدش مدیون هستم سیب زمینی وار از کنار اشتباهاتی که در شان آلا نیست رد بشم و سکوت کنم.آلا اگه میخواد دردی از منِ کنکوری دوا کنه که پول ندارم کلاسها و آزمون های میلیونی شرکت کنم باید بتونه با موسسه هایی که سطح علمی بالایی دارن و چون سطحشون بالاست و دارن رانت های میلیاردی راه میندازن و دو قطبی و بی عدالتی وحشتناکی بوجود آوردن رقابت کنه.آلا باید بتونی از اساتیدی با تراز علمی امیر مسعودی و امثالهم استفاده کنه و این آموزشها رو رایگان ارائه بده.البته اگه واقعا هدفش توسعه ی عدالت آموزشیه و برای خدا داره کار میکنه.این آموزشهای سطح پائین دردی از کسی دوا نمیکنه.

revivalR آفلاین
                        revivalR آفلاین
                        revival
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط revival انجام شده

آلا باید بتونی از اساتیدی با تراز علمی امیر مسعودی و امثالهم استفاده کنه و این آموزشها رو رایگان ارائه بده.البته اگه واقعا هدفش توسعه ی عدالت آموزشیه و برای خدا داره کار میکنه.این آموزشهای سطح پائین دردی از کسی دوا نمیکنه.

اینجا بچه ها با هردو مجموعه اشنا شدن،من نه اون بپر بپر و تبدیل ریاضی ب حفظیات اونی ک اسم بردی رو نشون سطح علمی بالا میبنیم ،نه این اشتباهات های محاسباتی رو نشون از پایین بودن سطح علمی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        6
                        • Dr_MaedehPiroozD آفلاین
                          Dr_MaedehPiroozD آفلاین
                          Dr_MaedehPirooz
                          دانش آموزان آلاء

این تاپیک به نظر من اصلا درست نبود درست کردنش
                          اینجا دبیرستانیه که دبیراش حقوق نمیگیرن و بی هیچ چشم داشتی دارن کار میکنن ، ناگفته نمونه که به نحو احسن هم دارن کار میکنن و من از تک تکشون راضیم و خدا بهشون تن و روح سلامت بده
                          و حالا یک سری اشتباهات محاسباتی ، در همه ی تدریس ها طبیعیه
                          هروقت در تدریس یکی از اساتید اشتباه فاحشِ علمی ... تاکید میکنم علمی دیدید بیایید بگید
                          وگرنه اشتباهات لفظی یا محاسباتی طبیعیه
                          با تشکر
                          😊😊😊😊😊😊😊

به آرزوهام میرسم🏃‍♀️
                          نه فورا 🤘
                          ولی حتما💪

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • Dr.moradiD آفلاین
                            Dr.moradiD آفلاین
                            Dr.moradi

قبول دارم که لحنم تند بوده تو این تاپیک ولی خدایی هنوز فصل اول فیزک دهم رو دارم میبینم چندین اشتباه محاسباتی خنده دار دیدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: و به جای اینکه بخندم عصبی شدم.:face_with_steam_from_nose: چون انتظار این اشتباهات بچگانه که معمولا از دانش آموزای دبستانی سر میزنه رو ندارم:expressionless_face: هنوز فصل اولم این همه اشتباه تو یه فصل؟؟؟؟؟آخه چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face:
                            خدا آخرشو به خیر کنه.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
                            سه تا اشتباه محاسباتی تو یه جلسه؟؟!! اونم تو دوازده دیقه اول؟؟؟.:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: اونم یه مبحثی که از بس چرت و پیش پا افتاده ست که خیلیا حوصله خوندنشو ندارن.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
                            خو من به چه امیدی ادامه بدم با این وضع؟؟؟
                            بحث اعتماده میفهمید؟؟؟ چرا کسی منو نمیدرکه؟؟:face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_open_mouth_cold_sweat:
                            این تاپیک رو فعلا نگه میدارم به امید اینکه استاد داداشی حرفای دلمو بخونه و در جریان باشه که اینجا دبیرستان صنعتی شریفه:flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
                            خدایی این یکی:backhand_index_pointing_down: دیگه خیلی خنده داره.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ولی من همچنان نمیخندم و حرص میخورم.آقای داداشی آخه چرااااااااااا؟؟:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
                            0_1537129750305_Screenshot (87).png

A.KA محدثه76م sbr.abasiS 3 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Dr.moradiD Dr.moradi

قبول دارم که لحنم تند بوده تو این تاپیک ولی خدایی هنوز فصل اول فیزک دهم رو دارم میبینم چندین اشتباه محاسباتی خنده دار دیدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: و به جای اینکه بخندم عصبی شدم.:face_with_steam_from_nose: چون انتظار این اشتباهات بچگانه که معمولا از دانش آموزای دبستانی سر میزنه رو ندارم:expressionless_face: هنوز فصل اولم این همه اشتباه تو یه فصل؟؟؟؟؟آخه چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face:
                              خدا آخرشو به خیر کنه.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
                              سه تا اشتباه محاسباتی تو یه جلسه؟؟!! اونم تو دوازده دیقه اول؟؟؟.:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: اونم یه مبحثی که از بس چرت و پیش پا افتاده ست که خیلیا حوصله خوندنشو ندارن.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
                              بحث اعتماده میفهمید؟؟؟ چرا کسی منو نمیدرکه؟؟:face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_open_mouth_cold_sweat:
                              این تاپیک رو فعلا نگه میدارم به امید اینکه استاد داداشی حرفای دلمو بخونه و در جریان باشه که اینجا دبیرستان صنعتی شریفه:flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
                              خدایی این یکی:backhand_index_pointing_down: دیگه خیلی خنده داره.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ولی من همچنان نمیخندم و حرص میخورم.آقای داداشی آخه چرااااااااااا؟؟:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:

A.KA آفلاین
                              A.KA آفلاین
                              A.K

به جای اینکه وقت خودتو هدر بدی و دنبال سوتی گرفتن باشی، درستو بخون
                              این اساتید همه ی اینارو میدونن و فکر نکنم لازم باشه کسی بهشون متذکر بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • Dr-aculaD آفلاین
                                Dr-aculaD آفلاین
                                Dr-acula
                                اخراج شده

تایپیک خوبیه ادامه بدید 👊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                -1
                                • Dr.moradiD Dr.moradi

محدثه76م آفلاین
                                  محدثه76م آفلاین
                                  محدثه76

واقعا کارتون زشته دربرابر این همه خدمات الا:confused_face: . اساتید الا میتونستن مث جناب اقای مسعودی که فرمودین برای اموزششون مبلغای میلیونی بگیرن و اصن شما و منی ک نمیتونم این هزینه هارو بکنیم مهم نباشیم پس خوبه کمی قدردان تر باشیم حداقل میخاین انتقادم کنید با لحن درست انجام بدین :slightly_smiling_face:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  6
                                  • fateme_mllhF آفلاین
                                    fateme_mllhF آفلاین
                                    fateme_mllh

قبول دارم خودمم زیاد دیدم تو جلساتی که میدیدم
                                    ولی خب دیع مشکل خیلی وحشتناکی نیست که کیفیت درس دادنشون رو بیارع پایین/:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • Dr.moradiD Dr.moradi

MaryaM._.shM آفلاین
                                      MaryaM._.shM آفلاین
                                      MaryaM._.sh

@Dr-moradi مسعودی:-
                                      سطح علمی بالا:-
                                      سکوت:-\

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • ساقیس آفلاین
                                        ساقیس آفلاین
                                        ساقی

چقدر زشت!!!درسته شما حق انتقاد داری اما این چه لحنیه؟؟؟؟یکم مودبانه تر بیگفتی بهتر نبود؟؟؟

revivalR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • ساقیس ساقی

چقدر زشت!!!درسته شما حق انتقاد داری اما این چه لحنیه؟؟؟؟یکم مودبانه تر بیگفتی بهتر نبود؟؟؟

revivalR آفلاین
                                          revivalR آفلاین
                                          revival

ساقی
                                          مال شهریور پارسالع😐زیاد عصبانی‌ نشو استاد😂

ساقیس 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه