سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
مچ اساتید رو بگیر تا حواسشون باشه که اینجا آلاست و نباید سوتی داد!!!!
-
سلام دوستان.هدف از ایجاد این تاپیک اینه که اگه احیانا دیدین که اساتید محترم آلا یه بحثی رو اشتباه توضیخ میدن یا حتی مثال ها رو غلط حل میکنن یا در کل سوتی میدن اینجا گزاشن بدین خواااااااااااااهشا. تا بلکه رسیدگی بشه یا تذکری داده بشه.بااااااااااور کنید سطح علمی آلا داره میاد پائین.
-
Dr.moradi
سلام دوست عزیز
ببین آلا واستادهای عزیزش دارن بدون هیچ چشم داشتی از دانش آموزا خدمت میکنن به نظرم این کار درستی نیست که یه اشتباه محاسباتی رو تو چشم بزنیم همه ی انسان ها ممکن الخطا هستن هیچ عیبی هم نداره ولی عیب داره که از خدمات آلا استفاده میکنیم و تو اینجور تاپیک ها ضعف ش رو به رخ بکشیم لطفا این تاپیک رو حذف کن -
MM.zahed باهاتون موافقم.دمشونم گرم که دارن رایگان این خدمات رو میدن دست بوس همشونم هستم ولی قرار نیست چون داریم رایگان استفاده میکنیم حق انتقاد نداشته باشیم. و قرار نیست چون رایگانه آموزشش سطح پائین و پر اشتباه باشه.
اگه واقعا برای رضای خداست چرا نباید به احسن وجه کار کنن و این خدمات رو ارائه بدن.
ضمنا این فرمایش شما دقیقا عین این میمونه که سر کلاس نشسته باشی بعد استاد مثال هارو اشتباه حل کنه و شما به روی استاد نیاری که مبادا ناراحت بشه!!!!!
اتفاقا اگه شما سر کلاس اشتباه استاد رو بهش تذکر بدی نه تنها ناراحت نمیشه بلکه خوشحالم میشه و سعی میکنه با تمرکز بیشتری تدریس کنه.
ضمنا اینجا دبیرستان صنعتی شریفه و این اشتباهات فاحش ینی زیر سوال بردن لوگوی دانشگاه صنعتی شریف که به این سایت و این مدرسه اعتبار داده. -
Dr.moradi
چند وقته از فیلم های آلا استفاده میکنی؟ -
MM.zahed راستش چون اعتقادی به فیلم آموزشی ندارم و کتاب رو به شدت ترجیح میدم خیلی وقت نیست که فیلمای آلا رو میبینم.
ولی دوستم فیزیک کنکورش رو خیلی خوب زده بود آلا رو بهم معرفی کردالبته دوستم از فیلم های استاد کازرانیان استفاده کرده بود.
ولی متاسفانه ایشون برا نظام جدید تدریس نکردند.
منم وقتی این اشتباهات محاسباتی رو دیدم کلا از آلا نا امید شدم. به خاطر اینه که میگم سطح آلا اومده پائین. -
Dr.moradi در مچ اساتید رو بگیر تا حواسشون باشه که اینجا آلاست و نباید سوتی داد!!!! گفته است:
اولین سوتی
آقا خدا وکیلی دیگه بحث تبدیل واحدا _ فصل یک فیزیک دهم_ چیزی نیست که مثالاشو غلط حل کنید استاد داداشیبرفلک فهماندیم،نفهمیدیم فهمیدن چه است
درکلاس درس فهمیدن،نمیفهمیم فهمیدن چه استچه کار بی معنی و پوچی!چ لحن زشتی!ی استاد نصفحه شب گاهی بیدارش میکنن واسه ی ویرایش و ضبط و...تا ی فیلم رایگان و ب موقع به تو برسه،بعد چی،ی اشتباه محساباتی رو غلط بگیری؟ی مخرج ک خط نخورده!چ خنده داره کارت!
دمشون گرم ی مجموعه،یسری ادم ک امثال این پست ها رو میبنین بازم ب مسیرشون شک نمیکنن!!! -
Dr.moradi
دوستت درست استفاده کرده استاد کازرانیان یکی از بهترین استاد های آلا هستن نگران هم نباش به زودی زود فیلم های آقای کازرانیان رو سایت قرار میگیره در ضمن شما میتوید تا اون موقع از فیلم های کلاس کنکور2 ایشون استفاده کنید مباحث مشترک مشکلی پیش نمیاد
راستی اگه میخواهی این مشکلت حل بشه از فیلم هایی استفاده کن که سرکلاس دانش آموز هست چون اونا اشتباهات احتمالی رو میگیرن نگران اینم نباش که فیلم ها قدیمی ان مباحث اغلب یکیه -
خوبه مشکلات رو بگید
فقط یه چیزی تو استودیو دانش آموز نیست، دبیر برای مدت زیادی وای میسته و خودش و یه دوربین
در نتیجه احتمال سوتی محاسباتی زیاد می شهسوتی علمی و محاسباتی متفاوت هستند، ولی هر دوش رو بگید خوبه
با لحن دوستانه البته.تو کلاس درس وقتی دبیر مخرجی رو نمی بینه ساده کنه یه نفر تو کلاس دست بلند می کنه میگه آقا اون رو اشتباه نکردی؟! بلافاصله اصلاح میشه
اینجا هم گفتن شما باید شبیه همون دانش آموز دلچسب باشه -
revival ببین دوست عزیز من خودم در جریان خیلی از مشکلاتی که آلا باهاش روبرو هست هستم و میدونم چقدر دارن زحمت میکشن و جه کار بزرگی رو دارن انجام میدن.و هدفم این نیست که این عزیزان رو دلسرد کنم و مطمئنم در آینده یکی از حامیان آلا هستم(چه حامی مالی و چه علمی)ولی قرار نیست چون به آلا و اساتیدش مدیون هستم سیب زمینی وار از کنار اشتباهاتی که در شان آلا نیست رد بشم و سکوت کنم.آلا اگه میخواد دردی از منِ کنکوری دوا کنه که پول ندارم کلاسها و آزمون های میلیونی شرکت کنم باید بتونه با موسسه هایی که سطح علمی بالایی دارن و چون سطحشون بالاست و دارن رانت های میلیاردی راه میندازن و دو قطبی و بی عدالتی وحشتناکی بوجود آوردن رقابت کنه.آلا باید بتونی از اساتیدی با تراز علمی امیر مسعودی و امثالهم استفاده کنه و این آموزشها رو رایگان ارائه بده.البته اگه واقعا هدفش توسعه ی عدالت آموزشیه و برای خدا داره کار میکنه.این آموزشهای سطح پائین دردی از کسی دوا نمیکنه.
ضمنا انتظار داشتن و مطالبه داشتن جرم نیست انسان باشیم یه کم. -
Dr.moradi در مچ اساتید رو بگیر تا حواسشون باشه که اینجا آلاست و نباید سوتی داد!!!! گفته است:
آلا باید بتونی از اساتیدی با تراز علمی امیر مسعودی و امثالهم استفاده کنه و این آموزشها رو رایگان ارائه بده.البته اگه واقعا هدفش توسعه ی عدالت آموزشیه و برای خدا داره کار میکنه.این آموزشهای سطح پائین دردی از کسی دوا نمیکنه.
اینجا بچه ها با هردو مجموعه اشنا شدن،من نه اون بپر بپر و تبدیل ریاضی ب حفظیات اونی ک اسم بردی رو نشون سطح علمی بالا میبنیم ،نه این اشتباهات های محاسباتی رو نشون از پایین بودن سطح علمی...
-
این تاپیک به نظر من اصلا درست نبود درست کردنش
اینجا دبیرستانیه که دبیراش حقوق نمیگیرن و بی هیچ چشم داشتی دارن کار میکنن ، ناگفته نمونه که به نحو احسن هم دارن کار میکنن و من از تک تکشون راضیم و خدا بهشون تن و روح سلامت بده
و حالا یک سری اشتباهات محاسباتی ، در همه ی تدریس ها طبیعیه
هروقت در تدریس یکی از اساتید اشتباه فاحشِ علمی ... تاکید میکنم علمی دیدید بیایید بگید
وگرنه اشتباهات لفظی یا محاسباتی طبیعیه
با تشکر
-
قبول دارم که لحنم تند بوده تو این تاپیک ولی خدایی هنوز فصل اول فیزک دهم رو دارم میبینم چندین اشتباه محاسباتی خنده دار دیدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: و به جای اینکه بخندم عصبی شدم. چون انتظار این اشتباهات بچگانه که معمولا از دانش آموزای دبستانی سر میزنه رو ندارم هنوز فصل اولم این همه اشتباه تو یه فصل؟؟؟؟؟آخه چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟
خدا آخرشو به خیر کنه.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
سه تا اشتباه محاسباتی تو یه جلسه؟؟!! اونم تو دوازده دیقه اول؟؟؟. اونم یه مبحثی که از بس چرت و پیش پا افتاده ست که خیلیا حوصله خوندنشو ندارن.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
خو من به چه امیدی ادامه بدم با این وضع؟؟؟
بحث اعتماده میفهمید؟؟؟ چرا کسی منو نمیدرکه؟؟:face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_open_mouth_cold_sweat:
این تاپیک رو فعلا نگه میدارم به امید اینکه استاد داداشی حرفای دلمو بخونه و در جریان باشه که اینجا دبیرستان صنعتی شریفه
خدایی این یکی دیگه خیلی خنده داره. ولی من همچنان نمیخندم و حرص میخورم.آقای داداشی آخه چرااااااااااا؟؟
-
قبول دارم که لحنم تند بوده تو این تاپیک ولی خدایی هنوز فصل اول فیزک دهم رو دارم میبینم چندین اشتباه محاسباتی خنده دار دیدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: و به جای اینکه بخندم عصبی شدم. چون انتظار این اشتباهات بچگانه که معمولا از دانش آموزای دبستانی سر میزنه رو ندارم هنوز فصل اولم این همه اشتباه تو یه فصل؟؟؟؟؟آخه چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟
خدا آخرشو به خیر کنه.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
سه تا اشتباه محاسباتی تو یه جلسه؟؟!! اونم تو دوازده دیقه اول؟؟؟. اونم یه مبحثی که از بس چرت و پیش پا افتاده ست که خیلیا حوصله خوندنشو ندارن.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
بحث اعتماده میفهمید؟؟؟ چرا کسی منو نمیدرکه؟؟:face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_open_mouth_cold_sweat:
این تاپیک رو فعلا نگه میدارم به امید اینکه استاد داداشی حرفای دلمو بخونه و در جریان باشه که اینجا دبیرستان صنعتی شریفه
خدایی این یکی دیگه خیلی خنده داره. ولی من همچنان نمیخندم و حرص میخورم.آقای داداشی آخه چرااااااااااا؟؟
به جای اینکه وقت خودتو هدر بدی و دنبال سوتی گرفتن باشی، درستو بخون
این اساتید همه ی اینارو میدونن و فکر نکنم لازم باشه کسی بهشون متذکر بشه -
واقعا کارتون زشته دربرابر این همه خدمات الا . اساتید الا میتونستن مث جناب اقای مسعودی که فرمودین برای اموزششون مبلغای میلیونی بگیرن و اصن شما و منی ک نمیتونم این هزینه هارو بکنیم مهم نباشیم پس خوبه کمی قدردان تر باشیم حداقل میخاین انتقادم کنید با لحن درست انجام بدین
-
قبول دارم خودمم زیاد دیدم تو جلساتی که میدیدم
ولی خب دیع مشکل خیلی وحشتناکی نیست که کیفیت درس دادنشون رو بیارع پایین/: