هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فاطمه ـ بوشهر
فاطمه تو میتونی
بخون پر قدرت
امسال میشه
مواظب خودت باشنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ساجده-مهلا اذر جان شاید فک کنی شعاره
ولی دو راه برا من بیشتر نیست
یا باید قبول بشم
یا باید قبول بششم -
-
@ساجده-مهلا اذر جان شاید فک کنی شعاره
یا باید قبول بشم
یا باید قبول بششمنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یا باید قبول بشم
یا باید قبول بششممیشی معلومه باو
شق القمر که نی
بخون خوب
حتما میشه
فقط بازم میگم فشار نتیجه رو از رو خودت بردار:)
تو میتونی رفیق:) -
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یا باید قبول بشم
شق القمر که نی
بخون خوب
حتما میشه
تو میتونی رفیق:)نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ساجده-مهلا اره قبول دارم در حدی باید خوند ک بگی این دیگه ته همتم بود اخرسر موقع نتایج شرمنده ی خودت نشی بگی کاشکی اونشبو چت نمیکردم با دوستم کاشکی فلان جا نمیرفتم
-
یا باید قبول بشم
شق القمر که نی
بخون خوب
حتما میشه
تو میتونی رفیق:)نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ساجده-مهلا
امضاتون قبلا کنکوری بود و برای من مرور میشد!دیگه نمیخواهید این کارو ادامه بدین؟ -
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Najafzadeh اقای نجف زاده شماهم میخواید کنکور بدین مگه؟
-
@Najafzadeh اقای نجف زاده شماهم میخواید کنکور بدین مگه؟
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط Shame انجام شدهفاطمه ـ بوشهر
نه ولی مرور خوبه حتی برای من که دانشجو میشم -
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ساجده-مهلا
امضاتون قبلا کنکوری بود و برای من مرور میشد!دیگه نمیخواهید این کارو ادامه بدین؟شما مگه امین آقای خودمون نیستین ؟
-
احساس میکنم انجمن خونمه
-
@ساجده-مهلا اره قبول دارم در حدی باید خوند ک بگی این دیگه ته همتم بود اخرسر موقع نتایج شرمنده ی خودت نشی بگی کاشکی اونشبو چت نمیکردم با دوستم کاشکی فلان جا نمیرفتم
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ساجده-مهلا اره قبول دارم در حدی باید خوند ک بگی این دیگه ته همتم بود اخرسر موقع نتایج شرمنده ی خودت نشی بگی کاشکی اونشبو چت نمیکردم با دوستم کاشکی فلان جا نمیرفتم
اینو خوب گفتی
لایک
هلووو -
اینو خوب گفتی
لایک
هلووونوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینو خوب گفتی
لایک
هلوووزحمت جواب منو کشیدی:)
-
فاطمه ـ بوشهر
نه ولی مرور خوبه حتی برای من که دانشجو میشمنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Najafzadeh
-
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینو خوب گفتی
لایک
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ساجده-مهلا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینو خوب گفتی
لایک
قربونت
-
فاطمه ـ بوشهر
نه ولی مرور خوبه حتی برای من که دانشجو میشمنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه ـ بوشهر
نه ولی مرور خوبه حتی برای من که دانشجو میشمدلم تنگ میشه برای دروسی ک خوب نخوندم و مجبورم کردند رتبم بد بیاد
-
اینو خوب گفتی
لایک
هلووونوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@گل-یاس البالووو
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به خاطر وجود کسیع خوشحال نباشین
به خاطر وجود خودتون خوشحال باشید
چون خودتون همیشه هستین ولی بقیع نعشبتون بخیر
-
@گل-یاس البالووو
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@گل-یاس البالووو
ببین دیگه ایناش اضافیه
برو سر درست -
@گل-یاس البالووو
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط Unique 7 انجام شده -
به خاطر وجود کسیع خوشحال نباشین
به خاطر وجود خودتون خوشحال باشید
چون خودتون همیشه هستین ولی بقیع نعشبتون بخیر
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fateme_mlh شب شماهم بخیر
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط athenaa انجام شده
بچه ها درس بخونید شهر خودتون یا تهران بیوفتید