هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@ساجده-مهلا اره قبول دارم در حدی باید خوند ک بگی این دیگه ته همتم بود اخرسر موقع نتایج شرمنده ی خودت نشی بگی کاشکی اونشبو چت نمیکردم با دوستم کاشکی فلان جا نمیرفتم فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ساجده-مهلا اره قبول دارم در حدی باید خوند ک بگی این دیگه ته همتم بود اخرسر موقع نتایج شرمنده ی خودت نشی بگی کاشکی اونشبو چت نمیکردم با دوستم کاشکی فلان جا نمیرفتم اینو خوب گفتی  لایک لایک 
 هلووو 
- 
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ساجده-مهلا اره قبول دارم در حدی باید خوند ک بگی این دیگه ته همتم بود اخرسر موقع نتایج شرمنده ی خودت نشی بگی کاشکی اونشبو چت نمیکردم با دوستم کاشکی فلان جا نمیرفتم اینو خوب گفتی  لایک لایک 
 هلووو @گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ساجده-مهلا اره قبول دارم در حدی باید خوند ک بگی این دیگه ته همتم بود اخرسر موقع نتایج شرمنده ی خودت نشی بگی کاشکی اونشبو چت نمیکردم با دوستم کاشکی فلان جا نمیرفتم اینو خوب گفتی  لایک لایک 
 هلووو زحمت جواب منو کشیدی:) 
- 
فاطمه ـ بوشهر 
 نه ولی مرور خوبه حتی برای من که دانشجو میشم@Najafzadeh          
- 
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ساجده-مهلا اره قبول دارم در حدی باید خوند ک بگی این دیگه ته همتم بود اخرسر موقع نتایج شرمنده ی خودت نشی بگی کاشکی اونشبو چت نمیکردم با دوستم کاشکی فلان جا نمیرفتم اینو خوب گفتی  لایک لایک 
 هلووو زحمت جواب منو کشیدی:) @ساجده-مهلا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ساجده-مهلا اره قبول دارم در حدی باید خوند ک بگی این دیگه ته همتم بود اخرسر موقع نتایج شرمنده ی خودت نشی بگی کاشکی اونشبو چت نمیکردم با دوستم کاشکی فلان جا نمیرفتم اینو خوب گفتی  لایک لایک 
 هلووو زحمت جواب منو کشیدی:) قربونت  
- 
فاطمه ـ بوشهر 
 نه ولی مرور خوبه حتی برای من که دانشجو میشم@Najafzadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فاطمه ـ بوشهر 
 نه ولی مرور خوبه حتی برای من که دانشجو میشمدلم تنگ میشه برای دروسی ک خوب نخوندم و مجبورم کردند رتبم بد بیاد 
- 
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ساجده-مهلا اره قبول دارم در حدی باید خوند ک بگی این دیگه ته همتم بود اخرسر موقع نتایج شرمنده ی خودت نشی بگی کاشکی اونشبو چت نمیکردم با دوستم کاشکی فلان جا نمیرفتم اینو خوب گفتی  لایک لایک 
 هلووو @گل-یاس البالووو  
- 
به خاطر وجود کسیع خوشحال نباشین 
 به خاطر وجود خودتون خوشحال باشید
 چون خودتون همیشه هستین ولی بقیع نعشبتون بخیر  
- 
@گل-یاس البالووو  فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @گل-یاس البالووو  ببین دیگه ایناش اضافیه 
 برو سر درست 
- 
@گل-یاس البالووو  
- 
به خاطر وجود کسیع خوشحال نباشین 
 به خاطر وجود خودتون خوشحال باشید
 چون خودتون همیشه هستین ولی بقیع نعشبتون بخیر  @fateme_mlh شب شماهم بخیر 
- 
بچه ها درس بخونید شهر خودتون یا تهران بیوفتید   
- 
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @گل-یاس البالووو  ببین دیگه ایناش اضافیه 
 برو سر درست @ساجده-مهلا همممم 
 امروز ازمون ثبتنام کردم ی خط جدیدم گرفتم
 برنامه روهم چیدم توکل برخدامیرم وشروع میکنم الان 
- 
- 
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
  الان بالاییه شفتالوه؟؟عایا؟ نمیدانم 
 شاید هلوووو...
- 
@Najafzadeh 

الگوی یه ملتین شما
 ارشد شریفی میشین
 امضا میدم:|
 ینی مینویسم پاش امضا میکنم:|
- 
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
  الان بالاییه شفتالوه؟؟عایا؟ نمیدانم 
 شاید هلوووو...

ردپا
ردپا

️
️ ️
️