هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
oooooooo ماشالله خیلی خوب ب مباحث مسلطین میتونم بپرسم امسال رتبتون چند شد؟
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر ممنون
خیلی افتضاح شدم
-
romisa عالییی
نمیشه گفت شطرنجیه
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa عالییی
نمیشه گفت شطرنجیه
ببین
همیشه مثبت فک کن
این اون نیست :| -
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa عالییی
نمیشه گفت شطرنجیه
ببین
همیشه مثبت فک کن
این اون نیست :|نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
تنهایی یعنی دیگه هرروز دوستاتو توو سالن مطالعه کتابخونه نبینی :|
تنهایی یعنی اینقدر قیافه بعضی از دوستای دبیرستانت توو خیابون تغییر کرده باشه که نشناسیشون :| -
تنهایی یعنی اینقدر قیافه بعضی از دوستای دبیرستانت توو خیابون تغییر کرده باشه که نشناسیشون :| -
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چیه خب ؟
دیگه کم میبینمشون
مگه اینکه کاری پیش بیاد
دلم مدرسه خواست دبیراشو جوشو سخگیریاشو -
چیه خب ؟
دیگه کم میبینمشون
مگه اینکه کاری پیش بیاد
دلم مدرسه خواست دبیراشو جوشو سخگیریاشو -
تنهایی یعنی اینقدر قیافه بعضی از دوستای دبیرستانت توو خیابون تغییر کرده باشه که نشناسیشون :|نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa تنهایی یعنی اینکه ۳ ساله تو اتاقمم دلم برا دختر خاله های هم سنمم تنگ شده
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش پا میشدم صبحونه میخوردم.روده کوچیکه روده بزرگه رو قورت داد
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa تازه راحت شدی
ولی دوست دبیرستان ی چیز دیگستدبیرستان
یه چیز دیگست
....... -
romisa تنهایی یعنی اینکه ۳ ساله تو اتاقمم دلم برا دختر خاله های هم سنمم تنگ شده
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من بیشتر از سه ساله ندیدمشون
دیگه حسابش از دستم دررفته -
من بیشتر از سه ساله ندیدمشون
دیگه حسابش از دستم دررفتهنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حیرانم.....
نگرانم..........
خدایا........................ -
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@اف-اس
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر کاش همین جوری بود ولی من به خاطر خودم حالم اینجوری نیس .....نگران کس دیگری ام ..... تو حکمت خدا موندم......چرااینجوری میشه...... واسه عزیزترین کس من دعا کنین
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فاطمه ـ بوشهر کاش همین جوری بود ولی من به خاطر خودم حالم اینجوری نیس .....نگران کس دیگری ام ..... تو حکمت خدا موندم......چرااینجوری میشه...... واسه عزیزترین کس من دعا کنین
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط فاطمه بوشهر انجام شده@اف-اس میتونم بپرسم چی شده؟
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده