هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa :confused_face:
چیه خب ؟:slightly_frowning_face:
دیگه کم میبینمشون
مگه اینکه کاری پیش بیاد
دلم مدرسه خواست دبیراشو جوشو سخگیریاشو:face_without_mouth: -
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
تنهایی یعنی دیگه هرروز دوستاتو توو سالن مطالعه کتابخونه نبینی :|
تنهایی یعنی اینقدر قیافه بعضی از دوستای دبیرستانت توو خیابون تغییر کرده باشه که نشناسیشون :|romisa تنهایی یعنی اینکه ۳ ساله تو اتاقمم دلم برا دختر خاله های هم سنمم تنگ شده:crying_face: :crying_face: :crying_face:
-
کاش پا میشدم صبحونه میخوردم.روده کوچیکه روده بزرگه رو قورت داد😑😑
-
romisa تنهایی یعنی اینکه ۳ ساله تو اتاقمم دلم برا دختر خاله های هم سنمم تنگ شده:crying_face: :crying_face: :crying_face:
romisa تنهایی یعنی اینکه ۳ ساله تو اتاقمم دلم برا دختر خاله های هم سنمم تنگ شده:crying_face: :crying_face: :crying_face:
من بیشتر از سه ساله ندیدمشون
دیگه حسابش از دستم دررفته -
من بیشتر از سه ساله ندیدمشون
دیگه حسابش از دستم دررفتهromisa :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:
-
@اف-اس

-
@اف-اس

فاطمه ـ بوشهر کاش همین جوری بود ولی من به خاطر خودم حالم اینجوری نیس .....نگران کس دیگری ام ..... تو حکمت خدا موندم......چرااینجوری میشه...... واسه عزیزترین کس من دعا کنین:pensive_face:
-
:neutral_face:
-
فاطمه ـ بوشهر کاش همین جوری بود ولی من به خاطر خودم حالم اینجوری نیس .....نگران کس دیگری ام ..... تو حکمت خدا موندم......چرااینجوری میشه...... واسه عزیزترین کس من دعا کنین:pensive_face:
@اف-اس میتونم بپرسم چی شده؟
-
:neutral_face:
-
-
revival :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :red_heart: به شایعات توجه نکن
ولی انشالله از شنبه میرم -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شایع کردن رفتنی
:| :| :| :| :|
خودش خدافظی کرد واقعا -_- -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شایع کردن رفتنی
:| :| :| :| :|
خودش خدافظی کرد واقعا -_-SenatOr :neutral_face: ساراخانوم شما حرف نزنی میگن ادبیاتتو پاس نکردی؟
-
SenatOr
چرا انقدر با احساسات من بازی میکنید😑😂
نگاه اخرین پستاش کردم خدافظی نکرده😐اشتباه گرفتیش😐revival :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
SenatOr :neutral_face: ساراخانوم شما حرف نزنی میگن ادبیاتتو پاس نکردی؟
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درست بحرف عشق من😐😂
-
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درست بحرف عشق من😐😂