هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره
حرفی ندارم
مخصوص واسه خودت
http://s8.picofile.com/file/8336917042/ba9abcd1d447e7bdab0852c8bc75cb44.mp4.htmlبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره
حرفی ندارم
مخصوص واسه خودت
http://s8.picofile.com/file/8336917042/ba9abcd1d447e7bdab0852c8bc75cb44.mp4.htmlبهااااااااااااااااااااااار
-
سلام
اینجا کسی هس رتبه اش خوب باشه کمکم کنه
خسته اممممممم -
هعییییییی
-
میگم میخونم با برنامه اما پل شکسته شده پشت سرم اذیتم میکنه
سرکوفتای بقیه
بریدم کسی نمیفهمه فقط عذابم میدن
تاکی خودمو بزنم ب بار بیخیالی
نمیتونم خفه شدم -
سلام
-
بیخیال به حرف دیگران اهمیت نده ونشون بده که واقعا می تونی این تلقین بد رو از خودت دور کن
-
@M-M16 گفتنش راحته عملی کردنش سخته
همش رتبه امسالمو میکوبن سرم -
%(#23eb58)[سلام دوستان کسی فرم برنامه ریزی هفتگی داره بده من از روش پرینت بگیر]م
-
@M-M16 گفتنش راحته عملی کردنش سخته
همش رتبه امسالمو میکوبن سرمشاپرک خسته %(#4420d6)[وضعیت من از تو بدتره اگر میخای موفق بشی نباید به انرژی منفی که بقیه میدن توجه بکنی]
-
-
شاپرک خسته %(#4420d6)[وضعیت من از تو بدتره اگر میخای موفق بشی نباید به انرژی منفی که بقیه میدن توجه بکنی]
@zahra-77 تسلیم شدم رو دلم سنگینی میکنه
شوق رسیدن ب موفقیتو ندارم دیگ چون راهی برا رسیدن ب هدفم ندارم -
میگم میخونم با برنامه اما پل شکسته شده پشت سرم اذیتم میکنه
سرکوفتای بقیه
بریدم کسی نمیفهمه فقط عذابم میدن
تاکی خودمو بزنم ب بار بیخیالی
نمیتونم خفه شدمشاپرک خسته %(#1f28db)[منم همین مشکلو داشتم رفتم پیش روانشناس گفت اونا نگران تو هستند ولی نگرانیشونو بصورت منفی بروز میدن یا بلد نیستند چجوری نگرانیشونو ابراز کنند..تنها راهش اینه که خودتو نشون بدی خودتو ثابت کنی بهشون با صبح زود بیدارشدن و درس خوندن تراز خوب گرفتن توی ازمون ولی نه تظاهر به درس خوندن وبصورت منطقی درمورد مشکلت و رشته مورد علاقت باخانوادت صحبت کن مشاور من میگفت غرغر های خانواده قسمت دلسوزیشو ببین و اینکه نگران تو هستند و حرفای مفت بقیه رو بذار پای نادانی اون ها بعدم میگفت ادم پشت کنکوری باید دنده پهن باشه نصبت به حرفای چرند بقیه]
-
شاپرک خسته %(#1f28db)[منم همین مشکلو داشتم رفتم پیش روانشناس گفت اونا نگران تو هستند ولی نگرانیشونو بصورت منفی بروز میدن یا بلد نیستند چجوری نگرانیشونو ابراز کنند..تنها راهش اینه که خودتو نشون بدی خودتو ثابت کنی بهشون با صبح زود بیدارشدن و درس خوندن تراز خوب گرفتن توی ازمون ولی نه تظاهر به درس خوندن وبصورت منطقی درمورد مشکلت و رشته مورد علاقت باخانوادت صحبت کن مشاور من میگفت غرغر های خانواده قسمت دلسوزیشو ببین و اینکه نگران تو هستند و حرفای مفت بقیه رو بذار پای نادانی اون ها بعدم میگفت ادم پشت کنکوری باید دنده پهن باشه نصبت به حرفای چرند بقیه]
@zahra-77 نسبت خخخ
-
شاپرک خسته %(#1f28db)[منم همین مشکلو داشتم رفتم پیش روانشناس گفت اونا نگران تو هستند ولی نگرانیشونو بصورت منفی بروز میدن یا بلد نیستند چجوری نگرانیشونو ابراز کنند..تنها راهش اینه که خودتو نشون بدی خودتو ثابت کنی بهشون با صبح زود بیدارشدن و درس خوندن تراز خوب گرفتن توی ازمون ولی نه تظاهر به درس خوندن وبصورت منطقی درمورد مشکلت و رشته مورد علاقت باخانوادت صحبت کن مشاور من میگفت غرغر های خانواده قسمت دلسوزیشو ببین و اینکه نگران تو هستند و حرفای مفت بقیه رو بذار پای نادانی اون ها بعدم میگفت ادم پشت کنکوری باید دنده پهن باشه نصبت به حرفای چرند بقیه]
-
@zahra-77 هدفمو دس نیافتنی میبینم برا همینه سستم حرفه بقیه ام ک قوز بالا قوزه