هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@SOBHAN-1999 دلسر بودن و راهی برا رسیدن ب هدفم نداشتن
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گذشته ات روکنار بزار وبچسب به آینده گذشته ها گذشته
-
هر چی برنامه میریزم
کتابامو جم و جور میکنم
میارم میخونم
اصن تاثیری نداره ک نداره -
هر چی برنامه میریزم
کتابامو جم و جور میکنم
میارم میخونم
اصن تاثیری نداره ک ندارهشاپرک خسته یا نجومی برنامه میریزید
یا اینکه اصولشو بلد نیستید
یا تو مرحله اجرا جا میزنید -
-
شاپرک خسته تا اوله مهره به خدا توکل بکن گذشته هارو دور بریز و شروع کن یهو بخودت میایی میبینی شده اسفند ماه و هیچ کاری نکردی
-
هر چی برنامه میریزم
کتابامو جم و جور میکنم
میارم میخونم
اصن تاثیری نداره ک ندارهشاپرک خسته درس خوندن خودش اصول داره همین که هی میخونی اما هیچی به هیچی ینی یه جای کارت مشکل داره
-
شاپرک خسته بنظرم رو در رو بایکی صحبت کردن که بتونه حال ادمو خوب کنه خیلی موثره حالا یا یه رفیق عاقل و بالغ که بتونه درکت کنه وبهترین گزینه دراین زمینه مادر یا خواهره...تو فقط احتیاج داری از طرف یه شخصی تایید بشی که اره تو میتونی تو موفق میشی تا استارت کارو بزنی و پیش بری
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شاپرک خسته بنظرم رو در رو بایکی صحبت کردن که بتونه حال ادمو خوب کنه خیلی موثره حالا یا یه رفیق عاقل و بالغ که بتونه درکت کنه وبهترین گزینه دراین زمینه مادر یا خواهره...تو فقط احتیاج داری از طرف یه شخصی تایید بشی که اره تو میتونی تو موفق میشی تا استارت کارو بزنی و پیش بری
حرفتون درسته ولی هییییییییییییییییییچ کس مثل خود آدم نمیتونه به خودش روحیه بده ممکنه یه بار با یکی حرف بزنه و حالش خوب بشه ولی برای بارهای بعد حرف های اون یه نفر دیگه راه گشا نیست فقط باید خودش بتونه بهش برسه
-
مشاور میتونه کمکتون بکنه
اگه میبینید دارید دست و پا میزنید
اگه میبینید همش وسواس دارید که آیا کار من درسته یا نه؟ یه مشاور خوب میتونه خیلی کمکتون کنه
ولی بشرطی که هرچی گفت انجام بدید -
اصن ی سوال
کسی رو دیدین از رتبه 70هزار منطقه 3 برسون ب 2000 منطقه 3 تا من دومیش باشم
با پایه ریاضیو فیزیک ضعیف -
هر چی برنامه میریزم
کتابامو جم و جور میکنم
میارم میخونم
اصن تاثیری نداره ک ندارهشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هر چی برنامه میریزم
کتابامو جم و جور میکنم
میارم میخونم
اصن تاثیری نداره ک ندارهیعنی جواب نمیده؟
-
اصن ی سوال
با پایه ریاضیو فیزیک ضعیفشاپرک خسته
من کاری اصلا به گذشته تون ندارم....خوب برای درست کردن این پایه با دست رودست گذاشتن مشکل حل میشه؟ -
اصن ی سوال
با پایه ریاضیو فیزیک ضعیفشاپرک خسته من د یدم کسی با زیست 5درصد شده 95درصد و 400کشوری اگه بخوای و تلاش کنی میشه
-
هر چی برنامه میریزم
کتابامو جم و جور میکنم
میارم میخونم
اصن تاثیری نداره ک ندارهشاپرک خسته یه برنامه کوتاه مدته یک روزه برای خودت بچین و با خودت عهد ببند که انجامش بدی و برای خودت تنبیه در نظر بگیر که اگر انجام ندادم امروز حق ندارم فلانکارو انجام بدم..لازمم نیست برنامت ازالان ده ساعت چهارده ساعت باشه یه برنامه چهار پنج ساعته وحتی کمتر
-
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هر چی برنامه میریزم
کتابامو جم و جور میکنم
میارم میخونم
اصن تاثیری نداره ک ندارهیعنی جواب نمیده؟
@SOBHAN-1999 ن
-
اصن ی سوال
با پایه ریاضیو فیزیک ضعیفشاپرک خسته اینطوری باشه همه بدبختا (دور از جون شما) باید دست رو دست هم بزارن کاری نکنن
-
@SOBHAN-1999 ن
شاپرک خسته
به نظرمنم فعلا برنامه یه روزه واسه خودتون بریزین.ینی امشب برا فردا برنامه ریزی کنید ولی سبک که قابل اجراباشه -
اصن ی سوال
با پایه ریاضیو فیزیک ضعیفشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اصن ی سوال
با پایه ریاضیو فیزیک ضعیفیکی از دوستای خانوادگیمون الان داره تخصص قلب میخونه سال اول که کنکور داد 120 هزار شد سال دوم 53 هزار و سال سوم 276
اینم مثال حاضرش
-
از همتون ممنونم
ببخشید اگ نمیشه جوابه همه رو بدم -
شاپرک خسته
به نظرمنم فعلا برنامه یه روزه واسه خودتون بریزین.ینی امشب برا فردا برنامه ریزی کنید ولی سبک که قابل اجراباشه@Dr-Mahbube در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شاپرک خسته
به نظرمنم فعلا برنامه یه روزه واسه خودتون بریزین.ینی امشب برا فردا برنامه ریزی کنید ولی سبک که قابل اجراباشهاصن چرا فردا
همین امشب -
@Dr-Mahbube در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شاپرک خسته
به نظرمنم فعلا برنامه یه روزه واسه خودتون بریزین.ینی امشب برا فردا برنامه ریزی کنید ولی سبک که قابل اجراباشهاصن چرا فردا
همین امشبmohammadhassan
اره درست میگین..
حتی شده درحد 10کلمه زبان