هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
شاپرک خسته من خودم یه پشت کنکوریم تازم شروع کردم اما اصلا مثل تو فکر نمیکنم منم اوایل زیاد طعنه شنیدم اما بعد یه مدت واسم مهم نبود حرف و... بقیه و بهشون نشون میدم من میتونم اینکه یه بار شکست خوردی دلیل نمیشه نتونی به هدفت برسی و اینکه باید واسه خودت و هدفت بخونی تلاش کنی نه حرف بقیه از اشتباهات گذشته درس بگیری و دوباره همون راه غلط رو نری دیدت رو عوض کنی ببین مشکلت کجاست که از هدفت دور افتادی و.....
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@هناس
-
@SOBHAN-1999 باشه تسلیم اره هس
من ادم ضعیفیم ارادم قوی نیس
اهل عمل نیستمنوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشاپرک خسته
نه نه من اصلا این حرفو نزدم چون اگه اینجور آدمی بودید الان دغدغه نداشتید و کاملا بیتفاوت بودید پس یعنی میتونید فقط باید بخواید -
شاپرک خسته من خودم یه پشت کنکوریم تازم شروع کردم اما اصلا مثل تو فکر نمیکنم منم اوایل زیاد طعنه شنیدم اما بعد یه مدت واسم مهم نبود حرف و... بقیه و بهشون نشون میدم من میتونم اینکه یه بار شکست خوردی دلیل نمیشه نتونی به هدفت برسی و اینکه باید واسه خودت و هدفت بخونی تلاش کنی نه حرف بقیه از اشتباهات گذشته درس بگیری و دوباره همون راه غلط رو نری دیدت رو عوض کنی ببین مشکلت کجاست که از هدفت دور افتادی و.....
@هناس اصلا بعد یه مدتی دیگه شرایط عادی میشه و دیگه کسی سرکوب نمیکنه که چرا رتبت فلان شد چرا دانشگاه نرفتی بنظر من این طعنه ها لازمه تا ما بخودمون بیاییم
-
شاپرک خسته
نه نه من اصلا این حرفو نزدم چون اگه اینجور آدمی بودید الان دغدغه نداشتید و کاملا بیتفاوت بودید پس یعنی میتونید فقط باید بخوایدنوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999 نگفتم ک شما چنین منظوریو داشتید
-
@هناس اصلا بعد یه مدتی دیگه شرایط عادی میشه و دیگه کسی سرکوب نمیکنه که چرا رتبت فلان شد چرا دانشگاه نرفتی بنظر من این طعنه ها لازمه تا ما بخودمون بیاییم
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-77 باورتون میشه بابام جواب سلامو بزور میده
-
@SOBHAN-1999 نگفتم ک شما چنین منظوریو داشتید
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شدهشاپرک خسته
پس بشینید با خودتون حساب کتاب کنید ببینید چند چندید
ایشالا درست میشه -
شاپرک خسته
پس بشینید با خودتون حساب کتاب کنید ببینید چند چندید
ایشالا درست میشهنوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999 ممنون زنده باشین
-
@zahra-77 باورتون میشه بابام جواب سلامو بزور میده
شاپرک خسته شما فقط احتیاج به زمان دارید و همینطور خانوادتون تا مشکل حل بشه ..تو بااین رتبه ام میتونی دانشجو بشی ولی امسال اخرین کنکور نظام قدیمه و بنظرم یکسال تلاش ارزششو داره بعدا دلت نمیسوزه چرا تلاش نکردم ... چرا کاری نکردم ...اگر میخوندم میتونستم و..
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ازمون گاج بده بچها؟؟؟؟؟
-
@zahra-77 باورتون میشه بابام جواب سلامو بزور میده
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشاپرک خسته
اره باورم میشه ببین باباتون نگران اینده شماست..شاید دارن این نگرانی رو بد بروز میدن.شما چجوری میتونی یه کاری کنی که این نگرانی یکم حل بشه به نظرخودت؟ -
ازمون گاج بده بچها؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ازمون گاج بده بچها؟؟؟؟؟
به نظر من اگه تونستی سنجش برو از همه بهتره
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشاپرک خسته شایداوایل زیاد سرزنش کنن اما وقتی بقیه ببینن تو با جون و دل میخونی و ازفرصتی که بهت دادن نهایت استفاده رو میکنی و واسه هدفت تلاش دیگه دلیلی واسه طعنه و سرزنش ندارن خیلیا پشت کنکور بودن و موفق ام شدن چون باور کردن که میتونن و ثابتشم کردن
-
ازمون گاج بده بچها؟؟؟؟؟
شاپرک خسته نه ولی قلم چی بهتره
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قلمچی اصلاااااا خوب نیست
-
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قلمچی اصلاااااا خوب نیست
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999
سنجش بهتره به نظرم -
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قلمچی اصلاااااا خوب نیست
@SOBHAN-1999 همه ی مشاوران معتبر قلم چی توصیه میکنند و ازمون های جامع سنجش بستگی به سلیقه داره
-
@Dr-Mahbube بنظرم برای یه همچین بچه هایی که زود دلسرد میشن سنجش خوب نیست دوفته یکبار ازمون دادن بیشتر بهشون کمک میکنه
-
@Dr-Mahbube بنظرم برای یه همچین بچه هایی که زود دلسرد میشن سنجش خوب نیست دوفته یکبار ازمون دادن بیشتر بهشون کمک میکنه
@zahra-77 دو هفته
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیشب ک داشتم برنامه میریختم از قبل برا گاج شرکت کردم
وقتی دیدم تو کانل افشار تو ویسش تاییدش نکرد
سست شدم کلن
ی گامو ک قبلا برداشتم اشتباه بوده -
@SOBHAN-1999 همه ی مشاوران معتبر قلم چی توصیه میکنند و ازمون های جامع سنجش بستگی به سلیقه داره
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-77
خیلیییی از همون مشاوران معتبر واقعا معتبر نیستن من خودم غیر از افشار هیچ کس دیگه رو قبول ندارم
البته برای حرفی که میزنم که قلمچی خوب نیست دلیل هم دارم ( البته الان حال ندارم بگم چرا چون بخوام بگم بایک یه برع تایپ کنم)