هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Dr-Mahbube بله
-
@zahra-77 بالای ۱۰۰۰ تا فک کنم
-
@Dr-Mahbube بله
-
@zahra-77 بالای ۱۰۰۰ تا فک کنم
@Mr-Dr-En هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو خخخخ
-
@Dr-Mahbube بقیه باید پستاتو بلایکن
-
@Dr-Mahbube خواهش
-
@Dr-Mahbube هرچی پستات قشنگ تر باشه بیشتر بهتون امتیاز میدن
-
قربانت الان ک شادم جو اول مدرسه و شیطنتو درسووووو:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
من فاطمه هستم رشته تجربی ممکنه خودتو معرفی کنی -
@SOBHAN-1999 من کسی ک لو میده سوالارو میشناسم
ولی خوب چون قلمچی سخته سوالاش باعث تسلط میشه@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ولی خوب چون قلمچی سخته سوالاش باعث تسلط میشهاصلا اینجوری نیست یکی دیگه از دلیل ها اینه که سوالاتش بد سخته اگه سوال سخت باشه یا نکته ای داشته باشه خیلی هم خوبه اما قلمچی قشنگ میره دست میزاره رو نقطه ضعف بچه ها و از همون جا سوال میده مثلا تو قسمت لگاریتم هرساله یه تیپ تست داره دقیقا یادم نیست چجوری بود ولی اصلا اون برا رشته ریاضیه ولی برای ما تجربی ها همیشه میدنش
در کل میخوام بگم همیشه سخت بودن ملاک بر خوبی نیست
یا مثلا تو قسمت خازن ها همیشه خازن ها زنگی همون زنگی ها رو که اصلا سوال نداشته این چند ساله ولی هر سال سوال میده
اینم یه دلیل دیگه -
پزشکیتو باچی عوض میکنی
https://www.aparat.com/v/VyGOw -
-
@FatiJoooooni
من پشت کنکوری تجربی...:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
خب پس خیلی وقت داری -
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ولی خوب چون قلمچی سخته سوالاش باعث تسلط میشهاصلا اینجوری نیست یکی دیگه از دلیل ها اینه که سوالاتش بد سخته اگه سوال سخت باشه یا نکته ای داشته باشه خیلی هم خوبه اما قلمچی قشنگ میره دست میزاره رو نقطه ضعف بچه ها و از همون جا سوال میده مثلا تو قسمت لگاریتم هرساله یه تیپ تست داره دقیقا یادم نیست چجوری بود ولی اصلا اون برا رشته ریاضیه ولی برای ما تجربی ها همیشه میدنش
یا مثلا تو قسمت خازن ها همیشه خازن ها زنگی همون زنگی ها رو که اصلا سوال نداشته این چند ساله ولی هر سال سوال میده
اینم یه دلیل دیگه@SOBHAN-1999 پس چرا دکتر افشار و بقیه فقط میگن قلمچی
-
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینم یه دلیل دیگه@SOBHAN-1999 من کاری ندارم به این که دست میزاره رو نقطه ضعف ولی ک ک میخواد رتبه برتر بشه باید همه چیو بلد باشه