هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه فدات فاطمه جون والا سرما خوردم میام خونه مثل خرس میخابم تا شب ب کلی از درس افتادمم
عه خدا بد نده ان شاءالله ک زودی خوب شی
دمنوش آویشن بخور تا خوب شی -
@فاطمه23 بله بفرمایید
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En من الان مخام کتاب تست سفارش بدم میکرو خوبه؟؟ یا پیمانه ای گاج فیزیکم ضعیفه راهنمایی کنید مرسی
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 ب نظرت تو حیطه اطلاعات من جا میشه سوالت؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni مرسی عزیزم تو خوبی
-
@فاطمه23 ب نظرت تو حیطه اطلاعات من جا میشه سوالت؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@FatiJoooooni اشید سوالمو پرسیدم ببین میدونی بهم بگی
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فااطمه ی هفتس همه چی خوردم خوب نمشم دکترم رفتم امپولم زدم سرمم زدم باز هیچیییییی
ان شاءالله ک زودی خوب میشی
یه دوره داره تا کامل خوب شی
ولی دمنوش طبیعی آویشن برگ به و تخم به یا چهارتخمه اینارو هر روز بخور زودتر تر تر خوب میشی -
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فااطمه ی هفتس همه چی خوردم خوب نمشم دکترم رفتم امپولم زدم سرمم زدم باز هیچیییییی
ولی دمنوش طبیعی آویشن برگ به و تخم به یا چهارتخمه اینارو هر روز بخور زودتر تر تر خوب میشی -
@Mr-Dr-En من الان مخام کتاب تست سفارش بدم میکرو خوبه؟؟ یا پیمانه ای گاج فیزیکم ضعیفه راهنمایی کنید مرسی
@فاطمه23 میکرو خوبه ولی به درس نامه هاش دقت نکن به عوضش جزوه های فیزیک کامران و بخر از درس نامه هاش استفاده کن
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ولی دمنوش طبیعی آویشن برگ به و تخم به یا چهارتخمه اینارو هر روز بخور زودتر تر تر خوب میشینوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ولی دمنوش طبیعی آویشن برگ به و تخم به یا چهارتخمه اینارو هر روز بخور زودتر تر تر خوب میشیدکتر سلام
از بدن خود چه میدانید -
-
@فاطمه23 میکرو خوبه ولی به درس نامه هاش دقت نکن به عوضش جزوه های فیزیک کامران و بخر از درس نامه هاش استفاده کن
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ولی دمنوش طبیعی آویشن برگ به و تخم به یا چهارتخمه اینارو هر روز بخور زودتر تر تر خوب میشیدکتر سلام
از بدن خود چه میدانیدنوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
از بدن خود چه میدانید
دیگه نخواستم بگم ک خودتون گفتید -
@فاطمه23 یه مدرس خوب فیزیک
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
کامران به درد نمیخوره یحیوی ببین
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@zahra-77 البته جسارت نباشه خخخ