هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ms96sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام عزیزجانم
پدرجان چطورن؟ حالشون خوب شد؟سلام :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
خوبید /؟؟؟؟
پدرشون مگه چشونه ؟؟؟؟پدرم چشماش ویروسی شده بود و صورت و چشاش زونا گرفته بود ک چند روز بیمارستان بستری شدن ولی الان خداروشکر بهتره
-
انتظار کشیدن کار بسیار سختیه
یا صاحب صبر ................. -
فااطمه وای خداروووشکر
میدونی از وقتی گفتی هرروز دارم براشون دعا میکنم
خیلی خوشحال شدم
خودت خوبی عشق جان؟خیلی خیلی ازت ممنونم
یک دنیا ممنون
خودم خوبم به خوبیت -
-
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
سرنماز گریه ای ک یهو میاد از چیه؟
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟ -
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟بستگی داره آخه
-
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟شاید بخاطر یه ناراحتی یا غمی باشه ک از قبل تو دلت مونده و سرنماز تو اون حالت نزدیکی به معبود ناخودآگاه اشکا سرازیر میشن
اگه این نباشه ک نمیدونم -
فااطمه وایمرسی مرسی
تخدیم با عشق
#عکس گل رو خودم گرفتم
خیلی خوشگله
مرسیتم -
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟بعضی مواقع ما بنده ها نا خوداگاه به معبودمون وصل میشیم از ته دل و به کارای اشتباهی که کردیم پی میبریم و میبینیم که خداوند چقدر ستارالعیوبه (خودم رو میگما ) سوء تفاهم نشه ولی این حالت عجب حالت خوبیه
خوشا به سعادتون -
ms96sad96 ممنون
ولی برا من از رو اشتباه نبود ...این چند وقت خیلی دلم شکست ...شاید از ادمای نابجا شکسته باشه ولی خب دله دیگه....ومشکلاتی ک جلو اومدن و ....وخیلی چیزهای دیگه ...شاید بخاطر گذشتن از اونهاباشع ویا شاید از سختی هایی باشه ک خودم میدونم دارن میان:)) -
ms96sad96 ممنون
ولی برا من از رو اشتباه نبود ...این چند وقت خیلی دلم شکست ...شاید از ادمای نابجا شکسته باشه ولی خب دله دیگه....ومشکلاتی ک جلو اومدن و ....وخیلی چیزهای دیگه ...شاید بخاطر گذشتن از اونهاباشع ویا شاید از سختی هایی باشه ک خودم میدونم دارن میان:))گفتم که اصلا منظورم شما نبود به خدا خودمو گفتم
من نگفتم که شما اشتباه کردی
خودم رو مثال زدم
ببخشید -
روز خوش:))
#خدانگهدار -
58605/282056