هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
سرنماز گریه ای ک یهو میاد از چیه؟
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟شاید بخاطر یه ناراحتی یا غمی باشه ک از قبل تو دلت مونده و سرنماز تو اون حالت نزدیکی به معبود ناخودآگاه اشکا سرازیر میشن
اگه این نباشه ک نمیدونم -
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟شاید بخاطر یه ناراحتی یا غمی باشه ک از قبل تو دلت مونده و سرنماز تو اون حالت نزدیکی به معبود ناخودآگاه اشکا سرازیر میشن
اگه این نباشه ک نمیدونم -
فااطمه وای
مرسی مرسی
تخدیم با عشق
#عکس گل رو خودم گرفتم
خیلی خوشگله
مرسیتم -
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟بعضی مواقع ما بنده ها نا خوداگاه به معبودمون وصل میشیم از ته دل و به کارای اشتباهی که کردیم پی میبریم و میبینیم که خداوند چقدر ستارالعیوبه (خودم رو میگما ) سوء تفاهم نشه ولی این حالت عجب حالت خوبیه
خوشا به سعادتون -
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟بعضی مواقع ما بنده ها نا خوداگاه به معبودمون وصل میشیم از ته دل و به کارای اشتباهی که کردیم پی میبریم و میبینیم که خداوند چقدر ستارالعیوبه (خودم رو میگما ) سوء تفاهم نشه ولی این حالت عجب حالت خوبیه
خوشا به سعادتونms96sad96
ممنون
ولی برا من از رو اشتباه نبود ...این چند وقت خیلی دلم شکست ...شاید از ادمای نابجا شکسته باشه ولی خب دله دیگه....ومشکلاتی ک جلو اومدن و ....وخیلی چیزهای دیگه ...شاید بخاطر گذشتن از اونهاباشع ویا شاید از سختی هایی باشه ک خودم میدونم دارن میان:)) -
ms96sad96
ممنون
ولی برا من از رو اشتباه نبود ...این چند وقت خیلی دلم شکست ...شاید از ادمای نابجا شکسته باشه ولی خب دله دیگه....ومشکلاتی ک جلو اومدن و ....وخیلی چیزهای دیگه ...شاید بخاطر گذشتن از اونهاباشع ویا شاید از سختی هایی باشه ک خودم میدونم دارن میان:))f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96
ممنون
ولی برا من از رو اشتباه نبود ...این چند وقت خیلی دلم شکست ...شاید از ادمای نابجا شکسته باشه ولی خب دله دیگه....ومشکلاتی ک جلو اومدن و ....وخیلی چیزهای دیگه ...شاید بخاطر گذشتن از اونهاباشع ویا شاید از سختی هایی باشه ک خودم میدونم دارن میان:))گفتم که اصلا منظورم شما نبود به خدا خودمو گفتم
من نگفتم که شما اشتباه کردی
خودم رو مثال زدم
ببخشید -
ms96sad96
ممنون
ولی برا من از رو اشتباه نبود ...این چند وقت خیلی دلم شکست ...شاید از ادمای نابجا شکسته باشه ولی خب دله دیگه....ومشکلاتی ک جلو اومدن و ....وخیلی چیزهای دیگه ...شاید بخاطر گذشتن از اونهاباشع ویا شاید از سختی هایی باشه ک خودم میدونم دارن میان:))گفتم که اصلا منظورم شما نبود به خدا خودمو گفتم
من نگفتم که شما اشتباه کردی
خودم رو مثال زدم
ببخشید -
-
ms96sad96 ببخشید..اگه سوالی دارید همینجا بپرسید:))
الانم صدام زدن ..باید برم ...شرمندع:))
خدانگهدارتون