هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
"یک عدد انتخاب کنید. اگر زوج است ان را تقسیم بر ۲ نموده و اگر فرد است آن را ضربدر ۳ کرده و با ۱ جمع کنید. حالا عدد جدیدی انتخاب کنید. اگر به همین صورت ادامه دهید، در نهایت به عدد ۱ می رسید."
کسی میتونه بگه چرا ؟ -
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 منم همینه ی پسر خاله همسن دارم فککنم چند ساله همو ندیدم بقیش بزرگن یا خیلیییی کوچیک
-
zahra.77 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط zahra.77 انجام شده
دوستان من زیستو چجوری بخونم برای ازمون قلم چی باید از هر سه سال رو بخونم؟توی دوهفته ؟همینطور این سوالم درمورد درس دین و زندگیه ؟یکی بگه لطفا ک تجربشو داره
-
Next در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
"یک عدد انتخاب کنید. اگر زوج است ان را تقسیم بر ۲ نموده و اگر فرد است آن را ضربدر ۳ کرده و با ۱ جمع کنید. حالا عدد جدیدی انتخاب کنید. اگر به همین صورت ادامه دهید، در نهایت به عدد ۱ می رسید."
کسی میتونه بگه چرا ؟من تا بهمن به ذهنم استراحت مطلق دادم :|
-
@فاطمه23 شما هم پسرخاله هم سن دارییین؟
-
zahra.77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دوستان من زیستو چجوری بخونم برای ازمون قل چی باید از هر سه سل رو بخونم؟توی دوهفته ؟همینطور این سوالم درمورد درس دین و زندگیه ؟یکی بگه لطفا ک تجربشو داره
نه قلمچی برنامش برا زیست اینطوری نیس
-
Sobhan.1999 منممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم مخام خوشبحالش حس خوبیه
دایی شما هم باشه خب
کلا نسبت فامیلی من مد کردم تو آلا
خاله فائزه
ودایی سبحان و....
فکر کردید دایی واقعی من
?!?
البته دایی واقعی بودن ایشون
باعث افتخاره -
Next ن
میشه بگین خودتون -
zahra.77 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to romisa on ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa پس چجوریه میشه توضیح بدی الان برنامش جلوی چشممه منظورم اینکه برای زیست باید هر سه سال بخونم؟همینطور دینی و ادبیات
-
اقا سبحان بیا دایی من شو
-
@فاطمه23 منم دارم
-
@zahra-m1999 بخدا ادم دلش میگیره ی پسر دایی دارم قبل سن تکلیف همیشه برام خوراکی میخرید بهام قایم موشک بازی مکرد حالا جواب سلامو ب زور میده دو ساله ندیدمش
نچ من با هیچ کدوم اصلا دوست نبودم در حد همون سلام علیک
اما چون بچه اخر خاندان بودم گاهی فنون تکواندو روشون اجرا میکردم -
zahra.77 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to romisa on ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa اره منم از بیستم میخام ازمون بدم
-
zahra.77
ببخشید نتم قطع شد
بفرماید در خدمتم -
zahra.77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa پس چجوریه میشه توضیح بدی الان برنامش جلوی چشممه منظورم اینکه برای زیست باید هر سه سال بخونم؟همینطور دینی و ادبیات
نه برنامش برا زیست اینطوریه
اول دومو پیش
بعد که دوم تموم شد سوم و ادامه پیش
59867/282056