هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@پاییز
حالا ما اول اسممون ف هست گناهه؟شما متارکه کردید خانوم درست نیست واستون شعر بگم
-
@پاییز حرف نزن
سر همین کارات بود ازت جداشدممن هنوز دوست دارم فائزه برگرد
شاعر میگه برگرد دوباره پیشم بی تو من دیوونه میشم بس که تنهایی نشستم پشت شیشه -
@پاییز حرف نزن
سر همین کارات بود ازت جداشدممن هنوز دوست دارم فائزه برگرد
شاعر میگه برگرد دوباره پیشم بی تو من دیوونه میشم بس که تنهایی نشستم پشت شیشه -
-
-
f r
چشم میرم گم شم اصن به نفع هردومونه -
f r
چشم میرم گم شم اصن به نفع هردومونه -
واقعا که مرگ
در لحظه به لحظه زندگی ما جریان داره...خیلی نزدیک
دیروز چیزی نمونده بود بمیرم...
الان بهترم اما
یه لحظه تمام اتفاقات از جلوی چشمم رد شد... در کل
ترسی ازش ندارم
هرچه پیش آید خوش آید ما که به هرحال باید برویم
دوستان
خوبی اگه دیدین نوش جونتون هرچند در خوبی کردن نابلدم
بدی هارو حلال کنید.. لطفاهمتونو دوس دارم
-
تا ترور نشدم فرار کنم
روز خوش:))کامپیوتر خاموش شد
اونم تایید کرد برم گم شم
فائزه با دوستام قرار دارم باس حاضر شم نیم ساعت دیگه میان دنبالم
فعلا عزیزم -
آسمان آبی
سلام. توی پیاما دیدم مشاور میخواین انتخاب کنین یه نفر آقای افشار رو معرفی کرد، گفتم تجربه خودم رو بهتون بگم. مشاوره آقای افشار اینطوریه که هر سه یا سه و نیم روز شما تماس میگیری و اون برنامه بهت میده. هرروز هم از طریق پیامک بهش گزارش کار میدی اینکه چه درسی رو چند ساعت و چندتست زدی.میتونی پیامکی اگه اشکالی داشتی ازش بپرسی در طول این سه روز ولی نمیتونی تماس بگیری. اگه چند روز بهش گزارش ندادی جریمه ات میکنه میگه برو مثلا دوروز تست اضافه بزن.
در مورد هزینه اش هم اگه دیر بریزی پول رو اصلا جوابتو نمیده اول باید پول بریزی. من ازش ماهانه میگرفتم مشاوره همیشه یه روز مونده به تموم شدن ماه پولشو می ریختم ولی یه بار که روز تماس تلفنی ام با روز پول دادنم یکی شده بود، من گفتم فردا میریزم پولشو این همه جلوجلو دادم کلا جوابمو نمیداد تا اینکه پیامک زد پولتو ندادی برو بریز بعدا حرف بزنیم. ایشون همیشه در مورد شخصی سازی برنامه حرف میزنن ولی اون جوری که فهمیدم یه برنامه داره به همه میده. -
آسمان ِ آبی
سلام. توی پیاما دیدم مشاور میخواین انتخاب کنین یه نفر آقای افشار رو معرفی کرد، گفتم تجربه خودم رو بهتون بگم. مشاوره آقای افشار اینطوریه که هر سه یا سه و نیم روز شما تماس میگیری و اون برنامه بهت میده. هرروز هم از طریق پیامک بهش گزارش کار میدی اینکه چه درسی رو چند ساعت و چندتست زدی.میتونی پیامکی اگه اشکالی داشتی ازش بپرسی در طول این سه روز ولی نمیتونی تماس بگیری. اگه چند روز بهش گزارش ندادی جریمه ات میکنه میگه برو مثلا دوروز تست اضافه بزن.
در مورد هزینه اش هم اگه دیر بریزی پول رو اصلا جوابتو نمیده اول باید پول بریزی. من ازش ماهانه میگرفتم مشاوره همیشه یه روز مونده به تموم شدن ماه پولشو می ریختم ولی یه بار که روز تماس تلفنی ام با روز پول دادنم یکی شده بود، من گفتم فردا میریزم پولشو این همه جلوجلو دادم کلا جوابمو نمیداد تا اینکه پیامک زد پولتو ندادی برو بریز بعدا حرف بزنیم. ایشون همیشه در مورد شخصی سازی برنامه حرف میزنن ولی اون جوری که فهمیدم یه برنامه داره به همه میده. -
آسمان ِ آبی در کل اگه نظر من رو میخوای از وویسای افشار استفاده کن و خودت برنامه بریز. هیچ مشاوری نمیدونه تو چه مشکلاتی داری و نقطه ضعف و قدرتت کجاست. همه ی مشاورا روی دانش آموزای قویشون تمرکز میکنن و بقیه دانش آموزا رو هم فقط یه کمک کوچیک بهشون میکنن. اگه سوال بیشتری داشتی میتونی بپرسی. فالوام کن نمیتونم خصوصی پیام بهت بدم
-
اخ کمرم
وای شونه ام
اینطور پیش بره ک نمیشه
خوب میشم
سال اول اینطور نبودم
همش ی روزو درس خوندم پنچر شدم
سلام اهالی الا -
اخ کمرم
وای شونه ام
اینطور پیش بره ک نمیشه
خوب میشم
سال اول اینطور نبودم
همش ی روزو درس خوندم پنچر شدم
سلام اهالی الا -
-
سلام دوستان پروفایل شما ها یعنی از 256 کیلو بایت کمتره؟؟
هرکاری میکنم کنتراستو بازم نمیتونم عکس بزارم چون حجمش زیاد میشه بازم@نجف-زاده برا من عوض شد
-