هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان آبی
سلام. توی پیاما دیدم مشاور میخواین انتخاب کنین یه نفر آقای افشار رو معرفی کرد، گفتم تجربه خودم رو بهتون بگم. مشاوره آقای افشار اینطوریه که هر سه یا سه و نیم روز شما تماس میگیری و اون برنامه بهت میده. هرروز هم از طریق پیامک بهش گزارش کار میدی اینکه چه درسی رو چند ساعت و چندتست زدی.میتونی پیامکی اگه اشکالی داشتی ازش بپرسی در طول این سه روز ولی نمیتونی تماس بگیری. اگه چند روز بهش گزارش ندادی جریمه ات میکنه میگه برو مثلا دوروز تست اضافه بزن.
در مورد هزینه اش هم اگه دیر بریزی پول رو اصلا جوابتو نمیده اول باید پول بریزی. من ازش ماهانه میگرفتم مشاوره همیشه یه روز مونده به تموم شدن ماه پولشو می ریختم ولی یه بار که روز تماس تلفنی ام با روز پول دادنم یکی شده بود، من گفتم فردا میریزم پولشو این همه جلوجلو دادم کلا جوابمو نمیداد تا اینکه پیامک زد پولتو ندادی برو بریز بعدا حرف بزنیم. ایشون همیشه در مورد شخصی سازی برنامه حرف میزنن ولی اون جوری که فهمیدم یه برنامه داره به همه میده. -
آسمان ِ آبی
سلام. توی پیاما دیدم مشاور میخواین انتخاب کنین یه نفر آقای افشار رو معرفی کرد، گفتم تجربه خودم رو بهتون بگم. مشاوره آقای افشار اینطوریه که هر سه یا سه و نیم روز شما تماس میگیری و اون برنامه بهت میده. هرروز هم از طریق پیامک بهش گزارش کار میدی اینکه چه درسی رو چند ساعت و چندتست زدی.میتونی پیامکی اگه اشکالی داشتی ازش بپرسی در طول این سه روز ولی نمیتونی تماس بگیری. اگه چند روز بهش گزارش ندادی جریمه ات میکنه میگه برو مثلا دوروز تست اضافه بزن.
در مورد هزینه اش هم اگه دیر بریزی پول رو اصلا جوابتو نمیده اول باید پول بریزی. من ازش ماهانه میگرفتم مشاوره همیشه یه روز مونده به تموم شدن ماه پولشو می ریختم ولی یه بار که روز تماس تلفنی ام با روز پول دادنم یکی شده بود، من گفتم فردا میریزم پولشو این همه جلوجلو دادم کلا جوابمو نمیداد تا اینکه پیامک زد پولتو ندادی برو بریز بعدا حرف بزنیم. ایشون همیشه در مورد شخصی سازی برنامه حرف میزنن ولی اون جوری که فهمیدم یه برنامه داره به همه میده. -
آسمان ِ آبی در کل اگه نظر من رو میخوای از وویسای افشار استفاده کن و خودت برنامه بریز. هیچ مشاوری نمیدونه تو چه مشکلاتی داری و نقطه ضعف و قدرتت کجاست. همه ی مشاورا روی دانش آموزای قویشون تمرکز میکنن و بقیه دانش آموزا رو هم فقط یه کمک کوچیک بهشون میکنن. اگه سوال بیشتری داشتی میتونی بپرسی. فالوام کن نمیتونم خصوصی پیام بهت بدم
-
اخ کمرم
وای شونه ام
اینطور پیش بره ک نمیشه
خوب میشم
سال اول اینطور نبودم
همش ی روزو درس خوندم پنچر شدم
سلام اهالی الا -
اخ کمرم
وای شونه ام
اینطور پیش بره ک نمیشه
خوب میشم
سال اول اینطور نبودم
همش ی روزو درس خوندم پنچر شدم
سلام اهالی الا -
-
سلام دوستان پروفایل شما ها یعنی از 256 کیلو بایت کمتره؟؟
هرکاری میکنم کنتراستو بازم نمیتونم عکس بزارم چون حجمش زیاد میشه بازم@نجف-زاده برا من عوض شد
-
-
️ خودکشی خاموش با احتکار خانگی!!
اسکیموها در قطب شمال برای شکار گرگ ها یک ترفند زیرکانهای دارند! آنها چاقویی تیز را وسط یخ ها قرار میدهند و مقداری "خون" روی تیغه چاقو میریزند. وقتی بوی خون به مشام گرگ رسید، نزدیک شده و چاقو و تیغه چاقو را لیس میزند و همین باعث زخمی شدن زبان گرگ میشود...
هر چقدر بیشتر لیس میزند، خون تازه بیشتری از زبانش بیرون آمده و گرگ وحشی تر شده و بیشتر لیس میزند و این کار اینقدر تکرار شده تا گرگ بر اثر خونریزی کشته میشود...
این ترفند دقیقا کاری هست که آمریکاییها و رسانههای غربگرا با مردم ما میکنند. ما نزدیک 40 سال است که #تحریم هستیم ولی شاهد این مقدار نوسان دلار و قیمت ها نبودهایم و این همه آشفتگی در بازار وجود نداشت. آنها متوجه شدن که تنها راه از پا در آوردن این مردم این است که "هول گرون شدن اجناس" را در جان این مردم بیاندازند. برای همین با کمک برخی از وزرا، مردم را از گرونیهای دروغین آینده ترساندند و همین باعث شد که مردم ما عمده #نقدینگی را به جای هزینه در #تولید و #خدمات، صرف خرید دلار و سکه کردند و این شد که قیمت دلار و سکه بالا رفت و در نتیجه قیمت همه چیز رو تحت تاثیر خودش قرار داد.
به علاوه اینکه خیلی از سرمایه داران هر نوع کالایی که داشتند را #احتکار کردن و این باعث گرانتر شدن اجناس شد. از طرفی برخی مردم ما به جای اینکه از جنس هایی که گران شده کمتر خریداری کنند، چند برابر نیازشان خریدند!!! دقیقا مانند همان گرگی که به طمع غذای بیشتر به چاقو بیشتر لیس میزند!!
فروشندگان نیز فکر کردن اگر اجناس خود را گران کنند، حتما پول بیشتری نصیبشان میشود! غافل از اینکه اتفاقا در نهایت همهی بازار گران خواهد شد و خودشان نیز باید اجناس مورد نیاز خود را گرانتر خریداری کنند. مردم هم در خیال خودشان که اگر از هر جنسی چند برابر بخرند، حتما چهار روز بیشتر میتوانند جنس مصرف کنند! اگر همه این کارا ادامه پیدا کند در نهایت باعث #خودکشی_دسته_جمعی یک ملت خواهد شد...
تنها راه حل این مشکلات اقتصادی، نه برجام و مذاکره است و نه سایر طرح هایی که غربگرایان میدهند، بلکه تنها راه حل این است که مردم جلوی خود را بگیرند و نقدینگی خود را به جای خرید اجناس با قیمت ده برابری، در کارهای #تولیدی و #کشاورزی و #صنعتی هزینه کنند.
هر نوع #احتکار و #خرید_بیش_از_نیاز و #خرید_کالای_خارجی و خرید #ارز و #سکه ، کاری بدور از اندیشیدن است که در نهایت باعث بدبختی خود مردم خواهد شد. و ان شالله مردم ما انقدر فهیم هستند که باعث خودکشی دسته جمعی خودشان نشوند ...
-
آسمان ِ آبی
در مورد هزینه اش هم اگه دیر بریزی پول رو اصلا جوابتو نمیده اول باید پول بریزی. من ازش ماهانه میگرفتم مشاوره همیشه یه روز مونده به تموم شدن ماه پولشو می ریختم ولی یه بار که روز تماس تلفنی ام با روز پول دادنم یکی شده بود، من گفتم فردا میریزم پولشو این همه جلوجلو دادم کلا جوابمو نمیداد تا اینکه پیامک زد پولتو ندادی برو بریز بعدا حرف بزنیم. ایشون همیشه در مورد شخصی سازی برنامه حرف میزنن ولی اون جوری که فهمیدم یه برنامه داره به همه میده.@mlb وا واقعاااااااااااا؟مطمئنی از حرفات؟اگر ی همچین ادمی بود رایگان کمک نمیکرد ب بچه ها
-
واقعا که مرگ
در لحظه به لحظه زندگی ما جریان داره...خیلی نزدیک
دیروز چیزی نمونده بود بمیرم...
الان بهترم اما
یه لحظه تمام اتفاقات از جلوی چشمم رد شد... در کل
ترسی ازش ندارم
هرچه پیش آید خوش آید ما که به هرحال باید برویم
دوستان
خوبی اگه دیدین نوش جونتون هرچند در خوبی کردن نابلدم
بدی هارو حلال کنید.. لطفاهمتونو دوس دارم
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
واقعا که مرگ
در لحظه به لحظه زندگی ما جریان داره...خیلی نزدیک
دیروز چیزی نمونده بود بمیرم...
الان بهترم اما
یه لحظه تمام اتفاقات از جلوی چشمم رد شد... در کل
ترسی ازش ندارم
هرچه پیش آید خوش آید ما که به هرحال باید برویم
دوستان
خوبی اگه دیدین نوش جونتون هرچند در خوبی کردن نابلدم
بدی هارو حلال کنید.. لطفاهمتونو دوس دارم
اررره
منم چند روز پیش یعنی فقط خدا رحم کرد وگرنه
رفه بودیم ماهی گیری یه رو دیدم ماهی ها افتادن سر اب اولش فک کردم حتما مریض شدن
دستم که به آب خورد پرتم کرد بیرون ( شانس اوردم داخل اب پرتم نکرد) گشتیم دیدیم ترانزیستوری که داشت کار میکرد یکی از سیم ماش لخت بود سر سیم تو آب بود واسه همین بودماهی ها مرده بودن
یعنی مرگو به چشم خودم دیدم
از اون روز کلا آدم دیگه ای شدم -
سلام بچه هااا خسته نباشید میگم کسی شماره یا پیچ آقای موقاری نداره خواهشن چون خیلی کارش دارم ⚘⚘
-
چرا این روزا تموم نمیشه
هعیییییییی -
هیشکی هم نیییییییییست
-
چرا این روزا تموم نمیشه
هعیییییییی@SOBHAN-1999 تو کلا امروز همینطوری بوی
-
@spid
اره -
@spid
اره@SOBHAN-1999 چیزی شده