هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@spid نمیدونم
فقط یه جوری بد بی حوصله ام -
@spid نمیدونم
فقط یه جوری بد بی حوصله ام@SOBHAN-1999 امیدوارم خوب بشی.... میگذره بعضی روز اینجوری میشه ادم مهم اینه که همیشه اینجوری نباشی
-
@SOBHAN-1999 امیدوارم خوب بشی.... میگذره بعضی روز اینجوری میشه ادم مهم اینه که همیشه اینجوری نباشی
@spid
ممنون -
روز خوش
-
جماااااااااااااااااااااااااااااعت یه سوااااااااااااااااااااااااااااااااااااال .... عاغا این جزوه های اقاجانی که هست چرا اینجوری قاتی پاتیه... عربی ک دان کردم مفید بود شیمی هم همین طوری خوبه ؟باید همین طور قاتی پاتی دانش کنم و استفاده ش کنم؟
-
جماااااااااااااااااااااااااااااعت یه سوااااااااااااااااااااااااااااااااااااال .... عاغا این جزوه های اقاجانی که هست چرا اینجوری قاتی پاتیه... عربی ک دان کردم مفید بود شیمی هم همین طوری خوبه ؟باید همین طور قاتی پاتی دانش کنم و استفاده ش کنم؟
@spid
اره طبق جلسه ها بخون جوری که انگار میری کلاس درست میده به این فک نکن که قاطیه -
@spid
اره طبق جلسه ها بخون جوری که انگار میری کلاس درست میده به این فک نکن که قاطیه@SOBHAN-1999 گند زدم پس اومدم همه رو اشتبایی چاپ کردم
-
@spid
من فیلم هاش رو گفتم نه جزوه ها
برای جزوه ها کتابش استفاده کنیدچون جزوه ها تو آلا ناقص هستن به این دلیل که به کتاب تبدیل شده -
شب خوش
-
-
@spid
من فیلم هاش رو گفتم نه جزوه ها
برای جزوه ها کتابش استفاده کنیدچون جزوه ها تو آلا ناقص هستن به این دلیل که به کتاب تبدیل شده@SOBHAN-1999 عههه
مرسی ممنوننن... جزوه نوشتن خیلی وقت میبرهخود فیلم ها همین طوری زمان بره
-
شاپرک خسته عه نگا کی اینجاس چطوری گلم
-
شاپرک خسته عه نگا کی اینجاس چطوری گلم
@spid خوفم مغسی
تو چطولی ؟ -
@spid خوفم مغسی
تو چطولی ؟شاپرک خسته افتضاح .... هش ساعت دارم جزوه هاشو پرینت میکنم
-
شاپرک خسته افتضاح .... هش ساعت دارم جزوه هاشو پرینت میکنم
@spid اخ اخ
نباس وقتت از این به بعد تلف بشهاااااا
قرارمونو ک یادته -
@spid اخ اخ
نباس وقتت از این به بعد تلف بشهاااااا
قرارمونو ک یادتهشاپرک خسته عاره ... واس همین اعصابم خورد شده
-
شاپرک خسته عاره ... واس همین اعصابم خورد شده
@spid خوبه پس
بیشتر رو تستا متمرکز شو وقتت برا جزوه نره همین طور البته استاد اقاجانی ی چیز دیگ اس
ب اعصابت مسلط شو -
@spid خوبه پس
بیشتر رو تستا متمرکز شو وقتت برا جزوه نره همین طور البته استاد اقاجانی ی چیز دیگ اس
ب اعصابت مسلط شوشاپرک خسته چشم
چشم حتما -
شاپرک خسته چشم
چشم حتما@spid بی بلا خانوم دکتر جان