هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
شاپرک خسته مشاورم میگفت برای اینکه سرعتتون بالا بره تستای دهه هفتاد و هشتاد بزنین برای فیزیک و ریاضی تا دستتون راه بیفته
@mlb زمان نمیمونه ک
اما همین کار رو میکنم
ا کن دوت -
شاپرک خسته چون ساعت مطالعه ات پایینه بخاطر اینکه تازه شروع کردی سعی کن این ازمونو جمع کنی حتی با تعداد تست کم... اروم اروم ساعت مطالعت میره بالا و همینطور سرعت مطالعه و این مشکلت هم حل میشه ...این توقع از خودت نداشته باش که توی اولین روز درس خوندت بخایی مثل کسی ک روزی ده سیزده ساعت میخونه صدتا دویستا تست بزنی
@zahra-77 دلم فقط ب پیشرفت خوشه وگرنه وضعیت الانم تعریفی نداره اما هروز کمی بهتر از دیروز
گام های کوچک تو رو ب هر خاسته ای میرسونه -
@zahra-77 دلم فقط ب پیشرفت خوشه وگرنه وضعیت الانم تعریفی نداره اما هروز کمی بهتر از دیروز
گام های کوچک تو رو ب هر خاسته ای میرسونهشاپرک خسته یهو نمیشه از پله شماره پنجاه برسی به صد باید کم کم اروم اروم بیایی جلو اصلا نگران نباش استرس هم نداشته باش یه برنامه معمولی بچین و باانرژی شروع کن امیدت به خدا باشه ازجون و دل ک مایه بذاری صد رد صد به خواسته ات میرسی ..
-
من فعلا
-
@mlb زمان نمیمونه ک
اما همین کار رو میکنم
ا کن دوتشاپرک خسته باید اول اون سوالا رو حل کنی حداقل دهه هشتاد رو. پیشرفت توی درس صبر میخواد مثلا تا سی روز شاید اتفاقی نیفته ولی سی و یکمین روز حسش میکنی. بستگی به اون یه روز اضافه داره
-
@پاییز آقای افشار تموم زنجیره ها رو خودشون معرفی کردن توی کانال. من برای اینکه وقت بچه ها گرفته نشه اینکارو میکنم. اگه اعتراضی بشه و کسی نخواد خوب نمیزارم. انتخابش با بچه هاست
@mlb
عزیزم گفتم اگه رایگان منتشر نشده(: -
@پاییز اها...مرسی
زهرا؟ کی هستن ایشون؟elham_ramezani
استارتر تاپیک حب العربی دیگه:)
همونی که لینک دادم
همیار عربی هم هست
@zedtwo
(: -
@mlb
عزیزم گفتم اگه رایگان منتشر نشده(:@پاییز آقای افشار چیز اضافه بر وویساشون انجام نمیدن توی مشاوره تلفنیشون. حتی توی برخی موارد وویساشون کاملتره. به خاطر همین هم میگم توی این وضعیت مشاوره گرفتن به صرفه نیست. البته من مشاوره تلفنی گرفتم مطمئنن مشاوره حضوریشون فرق میکنه.
-
mohammadhassan
میشه یه کاری هم کرد
با رتبه ی زیر 500 کشوری و البته گاهی صد میشه دو تا رشته رو باهم در دانشگاه تهران خوند!! -
mohammadhassan
میشه یه کاری هم کرد
با رتبه ی زیر 500 کشوری و البته گاهی صد میشه دو تا رشته رو باهم در دانشگاه تهران خوند!! -
خر کار خوبی نیس
منم ضربه خوردم
میتونید تجربه اتونو بگید ولی ن اینطور
اره خیلییییییی سخته ادم ایندشو میزاره دس ی سری افراد و سر اخر .......
اما این راهش نیس -
mohammadhassan
میشه یه کاری هم کرد
-
خر جان اینکارارو نکن زشته
-
خر درکت میکنم اما این کارا نمیتونه حالتو بهتر کنه برعکس بدترت میکنه
خدا خودش ناظره
ب درست برس
تو راهیو ک فک میکردی درسه رفتی اونا ک اجبار نکرده بودن
ب درست برس چون خیلی زود دیر میشه میبینی وقتت برا این چیزا رفته -
هعییییییی
-
-
این پست پاک شده!