هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Myk باو شما پدربزرگ الاین              
 منک جونم         نو نو ترجیح میدم همون ۲۵ روز پیش غضو شده باشم  Myk تازه اعتراف کردی داوش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:                          
- 
elham_ramezani وارثان فیلم کره ای شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: elham_ramezani وارثان فیلم کره ای    
 ازفیلم کره ای /ژاپنی/چینی متتتتتتتتتتتننننننننننفرم 
- 
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: باید امتیازمون چقدر بشه تا بتونیم امضا عوض کنیم؟ ۲۰۰۰ @milad91 چخبره اخه نمیتونیم زیاد فعال باشیم چیکارکنیم خوب 
- 
- 
@zahra-77 نه باو اقا میلاد من ک با اعتبار کمتر عضو کردم    
- 
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: elham_ramezani وارثان فیلم کره ای    
 ازفیلم کره ای /ژاپنی/چینی متتتتتتتتتتتننننننننننفرم elham_ramezani 
 من فقط کره ای
 ببین یه بار نظرت عوض میشه شکنکن
- 
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: باید امتیازمون چقدر بشه تا بتونیم امضا عوض کنیم؟ ۲۰۰۰ @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: باید امتیازمون چقدر بشه تا بتونیم امضا عوض کنیم؟ ۲۰۰۰ Holy shit: / 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: باید امتیازمون چقدر بشه تا بتونیم امضا عوض کنیم؟ ۲۰۰۰ Holy shit: / 
- 
@milad91 اخه چراااا اقا ناظم        اشفتگیه انجمن از بهر چیست اشفتگیه انجمن از بهر چیست
      شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 اخه چراااا اقا ناظم        اشفتگیه انجمن از بهر چیست اشفتگیه انجمن از بهر چیست
      اینارو بیخیال 
 چرا لپتاپ اینقد گران شده  
 الان که خاطره خانم مدیر از دانشگاهو خواندم . رفتم سرچ کردم دیدیم لپتاپ شده ۲۰ ۳۰ میلیون  
 من میخواستم بخرم خب       
 اخه چرااااا
- 
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دختر پسرای کره ای صورتاشون هیچ فرقی با هم نداره:/ ازرویکی خدا کپی کرده... 
 اسسستغفرالله...   
- 
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: elham_ramezani وارثان فیلم کره ای    
 ازفیلم کره ای /ژاپنی/چینی متتتتتتتتتتتننننننننننفرم elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: elham_ramezani وارثان فیلم کره ای    
 ازفیلم کره ای /ژاپنی/چینی متتتتتتتتتتتننننننننننفرم منم همون یکی دیدم قشنگ بود 
- 
@zahra-77 نه باو اقا میلاد من ک با اعتبار کمتر عضو کردم    شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-77 نه باو اقا میلاد من ک با اعتبار کمتر عضو کردم    چند روز پیش؟ 
- 
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 اخه چراااا اقا ناظم        اشفتگیه انجمن از بهر چیست اشفتگیه انجمن از بهر چیست
      اینارو بیخیال 
 چرا لپتاپ اینقد گران شده  
 الان که خاطره خانم مدیر از دانشگاهو خواندم . رفتم سرچ کردم دیدیم لپتاپ شده ۲۰ ۳۰ میلیون  
 من میخواستم بخرم خب       
 اخه چرااااا@milad91 نومودونم 
 مگ لب تاپ میخاین چیکار ؟
 ایشالا ک قیمتا بیاد پایین
- 
@zahra-77 نه باو اقا میلاد من ک با اعتبار کمتر عضو کردم    شاپرک خسته چجوری عوض کردی 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️