هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@spid نه بابا ایسگامون رو گرفته
-
خب من برم ببخشید وقتم تموم شده
روزتون بخیر -
خب من برم ببخشید وقتم تموم شده
روزتون بخیرmohammadhassan برو برو بعدا می بینیمت
-
@spid نه بابا ایسگامون رو گرفته
-
@spid
من کلا خوابم کمه ربطی هم به درس و اینا نداره
میخوایین کمتر بخوابین قهوه بخورین ، ورزش کنین ، شام کمتر بخورین ، قبل خواب چشماتون رو تحت فشار قرار ندین ینی به مانیتور خیره نشین یا با گوشی کار نکنین ، غذا های چرب و شور نخورین
اینطوری حل میشه -
@spid
من کلا خوابم کمه ربطی هم به درس و اینا نداره
میخوایین کمتر بخوابین قهوه بخورین ، ورزش کنین ، شام کمتر بخورین ، قبل خواب چشماتون رو تحت فشار قرار ندین ینی به مانیتور خیره نشین یا با گوشی کار نکنین ، غذا های چرب و شور نخورین
اینطوری حل میشه@DR-moein چ خوب مرسی
-
دوستان کسی بغیر از سایت یک مهر سایت معتبر فروش کتاب میشناسه؟که همه نوع کتاب درسی داشته باشع ؟ممنون میشم کمکم کنیددد
-
دوستان کسی بغیر از سایت یک مهر سایت معتبر فروش کتاب میشناسه؟که همه نوع کتاب درسی داشته باشع ؟ممنون میشم کمکم کنیددد
-
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
?
-
?
?
سایت گاج مارکت_مازندکالا_دیجی کالا
-
سلام
ی سوال ولی نخندیناااااااا نمیدونم خووووووو.......
برا عربی توی ازمونای اولی همه ارکانش میاد ینی ترجمه و تجزیه و تحیلی و درک مطلب .... میاد ؟ -
سلام
ی سوال ولی نخندیناااااااا نمیدونم خووووووو.......
برا عربی توی ازمونای اولی همه ارکانش میاد ینی ترجمه و تجزیه و تحیلی و درک مطلب .... میاد ؟شاپرک خسته سلام
اون آزمون تعیین سطح اره
ولی آزمونای بعدیش طبق بودجه بندیشه دیگه.
ینی درس به درس میره جلو مباحثش اضافه میشه ودرک مطلبو و... -
شاپرک خسته سلام
اون آزمون تعیین سطح اره
ولی آزمونای بعدیش طبق بودجه بندیشه دیگه.
ینی درس به درس میره جلو مباحثش اضافه میشه ودرک مطلبو و...elham_ramezani مثلن الان بودجه بندی گفته درس یک و دو عربی یک
ترجمه میاد و
قواعدش
؟ -
elham_ramezani مثلن الان بودجه بندی گفته درس یک و دو عربی یک
ترجمه میاد و
قواعدش
؟شاپرک خسته فک نکنم...
احتمالا فقط قواعد باشه اول کاری... -
شاپرک خسته فک نکنم...
احتمالا فقط قواعد باشه اول کاری...elham_ramezani اوهوم
ممنون -
چون همونطورکه خودت میدونی عربی 1 بیشترروقواعد تاکید میکنه
-
elham_ramezani اوهوم
ممنونشاپرک خسته خب میتونی آزمونای مشابه این آزمون پیش رورو دانلود کنی تا ببینی قضیه ازچه قراره...
-
چون همونطورکه خودت میدونی عربی 1 بیشترروقواعد تاکید میکنه
elham_ramezani وییییی اشتبا نوشتم عربی دو ن یک
-
شاپرک خسته خب میتونی آزمونای مشابه این آزمون پیش رورو دانلود کنی تا ببینی قضیه ازچه قراره...
elham_ramezani باوچه