هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فااطمه سلام
elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام
الهام چطوره؟
خوبی خوشی روبه راهی رو به رشدی -
خواستم کمکت کنم...
ولی خب..جواب نمیدی رفتی -
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام
خوبی خانوم روان شناسخوبم فدات
تو خوبی عزیزجان؟فااطمه نع
شما میدونی جواب سوالمو ؟برا عربی توی ازمونای اولی همه ارکانش میاد ینی ترجمه و تجزیه و تحیلی و درک مطلب .... میاد ؟
-
elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام
الهام چطوره؟
خوبی خوشی روبه راهی رو به رشدیفااطمه فداااااایی دارری...
-
خواستم کمکت کنم...
ولی خب..جواب نمیدی رفتیelham_ramezani الیییییی نرفتم تو ج نمیدی فک کنم نمیاد برات
-
فااطمه نع
شما میدونی جواب سوالمو ؟برا عربی توی ازمونای اولی همه ارکانش میاد ینی ترجمه و تجزیه و تحیلی و درک مطلب .... میاد ؟
شاپرک خسته
الان جواب منو بدععععع -
elham_ramezani نرفتم باو
ن مال پارسال مهره گاجو میخام باس ببینم چه جور میادشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
elham_ramezani نرفتم باو
ن مال پارسال مهره گاجو میخام باس ببینم چه جور میاداینم جوابت
-
الان اومد
اها باشه -
فااطمه نع
فااطمه نع
نبینم هیچوقت ناراحتیتو،سعی کن عالی باشی
آره تو ازمون اول یا آخر فرقی نداره طبق بودجه بندی آزمون از همه چیز سوال میدن دیگه ترجمه و درک مطلب و اینا نداره ک همشون با هم هستن تو امتحان -
فااطمه فداااااایی دارری...
-
فااطمه نع
نبینم هیچوقت ناراحتیتو،سعی کن عالی باشی
آره تو ازمون اول یا آخر فرقی نداره طبق بودجه بندی آزمون از همه چیز سوال میدن دیگه ترجمه و درک مطلب و اینا نداره ک همشون با هم هستن تو امتحانفااطمه مغسی
هعیییییی مگ میشه نگران ایندت نباشی -
من رفتم
-
الان اومد
اها باشهelham_ramezani ببخشید ابجی وقتتو گرفتم
قربونت موفق باشی -
فااطمه مغسی
هعیییییی مگ میشه نگران ایندت نباشیشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه مغسی
هعیییییی مگ میشه نگران ایندت نباشینه نمیشه نگران نبود
ولی
نباید نگران بود
میدونی آینده به هر طریقی باشه میاد هر جور هم ک میخواد باشه اگ انتظار روزای بدو داری پس 100درصد روزات به بدی میگذره ولی اگه روزاتو خوب میبینی پس روزای خوب و پرانرژی و با کلی اتفاقای خوب در انتظارته
دیدتو عوض کن
تو حال زندگی
تلاش کن
به آینده ی خیلی خوب فکر کن
آینده نزدیکه -
من رفتم
-
فااطمه مغسی
هعیییییی مگ میشه نگران ایندت نباشینه نمیشه نگران نبود
ولی
نباید نگران بود
میدونی آینده به هر طریقی باشه میاد هر جور هم ک میخواد باشه اگ انتظار روزای بدو داری پس 100درصد روزات به بدی میگذره ولی اگه روزاتو خوب میبینی پس روزای خوب و پرانرژی و با کلی اتفاقای خوب در انتظارته
دیدتو عوض کن
تو حال زندگی
تلاش کن
به آینده ی خیلی خوب فکر کن
آینده نزدیکهفااطمه دیدم خوبه
******ا کن دوت *********
ولی خب استرس دارم نگرانم هستم هروز پیشرفت دارم اما خیلیاااا از من بهترن باس خیلی تلاش کنم -
امروز این فیلم ها رو خواهیم داشت:
جلسه 2 #عربی #کنکور آقای #علیمرادی
جلسه 2 #حسابان #کنکور آقای #ثابتی
جلسه 2 #ریاضی_تجربی #کنکور آقای #ثابتی
جلسه 3 فیزیک #کنکور آقای #کازرانیان (فیزیک دهم )
جلسه 1 #شیمی #کنکور آقای #صنیعی
به لطف خدا صفرتا صد دروس رو رایگان تقدیم می کنیم تا شاهد موفقیت هر چه بیشتر شما آلاییهای عزیز باشیم
️
@alaa_sanatisharifمشکلی پیش اومده، الان فایلی دانلود نکنید تا مشکل رو برطرف کنیم فایل ها الان خراب دانلود می شوند. . .
این پیام از کانال انجمن هست. -
فااطمه دیدم خوبه
******ا کن دوت *********
ولی خب استرس دارم نگرانم هستم هروز پیشرفت دارم اما خیلیاااا از من بهترن باس خیلی تلاش کنمشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه دیدم خوبه
******ا کن دوت *********
ولی خب استرس دارم نگرانم هستم هروز پیشرفت دارم اما خیلیاااا از من بهترن باس خیلی تلاش کنماین بدیهی ترین چیزه ک خیلی ها از ما بهتر هستن ولی ما میریم ک از اون خیلیا جلو بزنیم
این خوبه ک خیلی باس تلاش کنی
موفق باشی -
فااطمه دیدم خوبه
******ا کن دوت *********
ولی خب استرس دارم نگرانم هستم هروز پیشرفت دارم اما خیلیاااا از من بهترن باس خیلی تلاش کنماین بدیهی ترین چیزه ک خیلی ها از ما بهتر هستن ولی ما میریم ک از اون خیلیا جلو بزنیم
این خوبه ک خیلی باس تلاش کنی
موفق باشیفااطمه ممنون ایشالا ک موفق شم و همه ی بچه های الا هم موفق باشن
شمام موفق باشین -
فااطمه ممنون ایشالا ک موفق شم و همه ی بچه های الا هم موفق باشن
شمام موفق باشینشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه ممنون ایشالا ک موفق شم و همه ی بچه های الا هم موفق باشن
شمام موفق باشینزنده باشی