هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فااطمه نع
شما میدونی جواب سوالمو ؟برا عربی توی ازمونای اولی همه ارکانش میاد ینی ترجمه و تجزیه و تحیلی و درک مطلب .... میاد ؟
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه نع
شما میدونی جواب سوالمو ؟برا عربی توی ازمونای اولی همه ارکانش میاد ینی ترجمه و تجزیه و تحیلی و درک مطلب .... میاد ؟
نبینم هیچوقت ناراحتیتو،سعی کن عالی باشی
آره تو ازمون اول یا آخر فرقی نداره طبق بودجه بندی آزمون از همه چیز سوال میدن دیگه ترجمه و درک مطلب و اینا نداره ک همشون با هم هستن تو امتحان -
فااطمه فداااااایی دارری...
-
فااطمه نع
نبینم هیچوقت ناراحتیتو،سعی کن عالی باشی
آره تو ازمون اول یا آخر فرقی نداره طبق بودجه بندی آزمون از همه چیز سوال میدن دیگه ترجمه و درک مطلب و اینا نداره ک همشون با هم هستن تو امتحانفااطمه مغسی
هعیییییی مگ میشه نگران ایندت نباشی -
من رفتم
-
الان اومد
اها باشهelham_ramezani ببخشید ابجی وقتتو گرفتم
قربونت موفق باشی -
فااطمه مغسی
هعیییییی مگ میشه نگران ایندت نباشیشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه مغسی
هعیییییی مگ میشه نگران ایندت نباشینه نمیشه نگران نبود
ولی
نباید نگران بود
میدونی آینده به هر طریقی باشه میاد هر جور هم ک میخواد باشه اگ انتظار روزای بدو داری پس 100درصد روزات به بدی میگذره ولی اگه روزاتو خوب میبینی پس روزای خوب و پرانرژی و با کلی اتفاقای خوب در انتظارته
دیدتو عوض کن
تو حال زندگی
تلاش کن
به آینده ی خیلی خوب فکر کن
آینده نزدیکه -
من رفتم
-
فااطمه مغسی
هعیییییی مگ میشه نگران ایندت نباشینه نمیشه نگران نبود
ولی
نباید نگران بود
میدونی آینده به هر طریقی باشه میاد هر جور هم ک میخواد باشه اگ انتظار روزای بدو داری پس 100درصد روزات به بدی میگذره ولی اگه روزاتو خوب میبینی پس روزای خوب و پرانرژی و با کلی اتفاقای خوب در انتظارته
دیدتو عوض کن
تو حال زندگی
تلاش کن
به آینده ی خیلی خوب فکر کن
آینده نزدیکهفااطمه دیدم خوبه
******ا کن دوت *********
ولی خب استرس دارم نگرانم هستم هروز پیشرفت دارم اما خیلیاااا از من بهترن باس خیلی تلاش کنم -
امروز این فیلم ها رو خواهیم داشت:
جلسه 2 #عربی #کنکور آقای #علیمرادی
جلسه 2 #حسابان #کنکور آقای #ثابتی
جلسه 2 #ریاضی_تجربی #کنکور آقای #ثابتی
جلسه 3 فیزیک #کنکور آقای #کازرانیان (فیزیک دهم )
جلسه 1 #شیمی #کنکور آقای #صنیعی
به لطف خدا صفرتا صد دروس رو رایگان تقدیم می کنیم تا شاهد موفقیت هر چه بیشتر شما آلاییهای عزیز باشیم
️
@alaa_sanatisharifمشکلی پیش اومده، الان فایلی دانلود نکنید تا مشکل رو برطرف کنیم فایل ها الان خراب دانلود می شوند. . .
این پیام از کانال انجمن هست. -
فااطمه دیدم خوبه
******ا کن دوت *********
ولی خب استرس دارم نگرانم هستم هروز پیشرفت دارم اما خیلیاااا از من بهترن باس خیلی تلاش کنمشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه دیدم خوبه
******ا کن دوت *********
ولی خب استرس دارم نگرانم هستم هروز پیشرفت دارم اما خیلیاااا از من بهترن باس خیلی تلاش کنماین بدیهی ترین چیزه ک خیلی ها از ما بهتر هستن ولی ما میریم ک از اون خیلیا جلو بزنیم
این خوبه ک خیلی باس تلاش کنی
موفق باشی -
فااطمه دیدم خوبه
******ا کن دوت *********
ولی خب استرس دارم نگرانم هستم هروز پیشرفت دارم اما خیلیاااا از من بهترن باس خیلی تلاش کنماین بدیهی ترین چیزه ک خیلی ها از ما بهتر هستن ولی ما میریم ک از اون خیلیا جلو بزنیم
این خوبه ک خیلی باس تلاش کنی
موفق باشیفااطمه ممنون ایشالا ک موفق شم و همه ی بچه های الا هم موفق باشن
شمام موفق باشین -
فااطمه ممنون ایشالا ک موفق شم و همه ی بچه های الا هم موفق باشن
شمام موفق باشینشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه ممنون ایشالا ک موفق شم و همه ی بچه های الا هم موفق باشن
شمام موفق باشینزنده باشی
-
چگونه استرس خود را مدیریت کنیم؟!
دانش-آموزان-آلاء -
یکی جواب بده من میخوام با نام کاربری قبلیم فعال باشم
واسه همه قسمت ورودش مشکل داره؟؟؟؟؟ یا فقط من ؟؟؟درستش میکنین؟
چون نمی تونستم تو بیام نامنویسی کردم بگم مشکل داره درستش کنین لطفا
-
اریسا
سلام
آخر لینک وروود عبارت local=1?رو تایپ کنید من اینجوری وارد شدم
فک کنم مربوط به اون اختلال سایت میشه که یه ساعت پیش تو کانال گقتن@s-amir-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اریسا
سلام
آخر لینک وروود عبارت local=1?رو تایپ کنید من اینجوری وارد شدم
فک کنم مربوط به اون اختلال سایت میشه که یه ساعت پیش تو کانال گقتن
اخه هیچ چی نمیاد که به جز صفحه سفید الان به ادمینا گفتم گفتن برسی میکنن مرسی جواب دادین